On sale

Lorem ipsum dolor sit amet, assum laudem cu nec, pertinax scribentur disputationi vix ea. In reque blandit pro, viris singulis id eum. Evertitur scriptorem signiferumque ius eu, zril repudiare per id. Tota mutat epicuri per at. Lorem ipsum dolor sit amet, assum laudem cu nec, pertinax scribentur disputationi vix ea. In reque blandit pro, viris singulis id eum. Evertitur scriptorem signiferumque ius eu, zril repudiare per id. Tota mutat epicuri per at.

-50%
0173
Tesnenie kvasnej zátky, ktoré sa inštaluje do otvoru vo veku 30l nádoby.
030  060 
-36%
1212
Odkaľovač sa inštaluje do vypúšťacieho ventilu a takto bráni nasatiu usadeniny z dna fermentačnej nádoby.
070  110 
-27%
6985
Pri pootočení sa otvorí ventilček a dovolí vypustiť cez pípu obsah súdka, alebo sa tiež dá vypustiť nadbytočný pretlak v súdku.
080  110 
-22%
6987
Dvojkomorová kvasná zátka (dodáva sa bez tesnenia).
140  180 
-43%
7763
Soľ má svoje nezastupiteľné miesto v stravovaní. Soľ je hlavnou zložkou krvnej plazmy, lymfy, medzibunkovej tekutiny a tiež plodovej vody. Udržuje krvný tlak a acidobázickú rovnováhu. Ľudský mozog tvorí z 90% voda a bez soli by nevznikla ani jedna myšlienka. Mnoho procesov v tele je na nej závislých. Klasická jedlá soľ je chemicky spracovávaná a zbavená minerálnych prímesí, ktoré sa v prírodnej soli nachádzajú. Esenciálne minerály a stopové prvky boli označené ako "nečistoty" a boli zo soli odstránené. Zostal iba chlorid sodný, ku ktorému sa v prípade stolovej soli pridáva jód, prípadne protihrudkujúce látky. Čistý chlorid sodný sa...
160  280 
-24%
Vypredané
253
Bavlnená syrárska plachta bráni upchávaniu otvorov v syrových formách a umožňujú veľmi dobre odvádzať tekutinu. Dá sa použiť aj pri výrobe piva na filtráciu mladiny. Rozmer: 50 cm x 50 cm
160  210 
-28%
7041
Korunkový výber s plastovým obložením. Vhodné pre všetky bežné pivové fľaše, mlieko, či sódové fľaše. Nesterilizované.
180  250 
-10%
0063
Sušené kvasinky pre vrchnú fermentáciu, do silných Ale špeciálov. Kvasinky dobre znášajú vyšší obsah alkoholu až do 11,5%. Pre pivá typu Ale, Witbier Optimálna teplota fermentácie: 15-24°C. Dávkovanie: 10-16g na 20 litrov piva. Balenie: 11,5 g
190  210 
-14%
1269
Do polyesterového vrecka sa nasype požadované množstvo chmeľu a vykoná sa chmeľovar. Po jeho skončení sa celé vrecko i s chmeľom jednoducho vyberie. Materiál vrecka zaručuje, že sa z vrecka nedostanú čiastočky chmeľu do mladiny. Rozmer: 20 cm x 20 cm. Vrecko môžeme používať viackrát.
190  220 
-20%
Vypredané
012.250.7
Korunkový výber s plastovým obložením. Vhodné pre všetky bežné pivové fľaše, mlieko, či sódové fľaše. Nesterilizované.
200  250 
-20%
Vypredané
012.252.3
Korunkový výber s plastovým obložením. Vhodné pre všetky bežné pivové fľaše, mlieko, či sódové fľaše. Nesterilizované.
200  250 
-20%
Vypredané
012.256.4
Korunkový výber s plastovým obložením. Vhodné pre všetky bežné pivové fľaše, mlieko, či sódové fľaše. Nesterilizované.
200  250 
-20%
012.246.5
Korunkový výber s plastovým obložením. Vhodné pre všetky bežné pivové fľaše, mlieko, či sódové fľaše. Nesterilizované.
200  250 
-20%
Vypredané
012.254.9
Korunkový výber s plastovým obložením. Vhodné pre všetky bežné pivové fľaše, mlieko, či sódové fľaše. Nesterilizované.
200  250 
-20%
012.259.8
Korunkový výber s plastovým obložením. Vhodné pre všetky bežné pivové fľaše, mlieko, či sódové fľaše. Nesterilizované.
200  250 
Ventil s odkaľovačom -42%
1043
Vypúšťací ventil k fermentačnej nádobe s možnosťou nasadenia stáčača. Namiesto štandardnej matice obsahuje odkaľovaciu maticu, plniacu funkciu odkaľovača. Ak je matica nasadená tak, že otvor je na vrchnej strane a prehradenie naspodu, funkcia odkaľovania je aktívna. Ak je otvor v spodnej časti a prehradenie navrchu, ventil sa správa ako obyčajný vypúšťací ventil.
220  380 
-12%
1158
Korunkový výber s plastovým obložením. Vhodné pre všetky bežné pivové fľaše, mlieko, či sódové fľaše. Nesterilizované.
220  250 
-12%
012.242.3
Korunkový výber s plastovým obložením. Vhodné pre všetky bežné pivové fľaše, mlieko, či sódové fľaše. Nesterilizované.
220  250 
-12%
Vypredané
1157
Korunkový výber s plastovým obložením. Vhodné pre všetky bežné pivové fľaše, mlieko, či sódové fľaše. Nesterilizované.
220  250 
-39%
alpha-amylase
Still Spirits Distillers Enzyme Alpha-Amylase je enzým, ktorý štiepi škrob na dextríny a jednoduché cukry. Použitie:  obilniny, zemiaky Návod na použitie:   12g enzymu postačuje na 10 kg obilnín alebo zemiakov. Enzým pridajte do nachystanej zmesi a uveďte do varu. Nechajte variť po dobu 30 minút, následne znížte teplotu na 85 - 95 ° C a ponechajte 60 minút pri tejto teplote. Ak nedokážete udržať zmes pri tejto teplote požadovanú dobu malo by stačiť prikryť nádobu pokrievkou a ponechat 60 minút stáť. Hmotnosť: 12 g Dátum odporučenej spotreby: 04/2024
220  360 
B00028DM96.01._SCMZZZZZZZ_.jpg -37%
6988
Vypúšťací ventil k fermentačnej nádobe s možnosťou inštalácie odkaľovača a stáčača.
240  380 
-76%
Vypredané
1230
Vnútorný priemer: 17,2 cm Výška: 7,6 cm Syrárska forma na 1,5 kg syra.
240  1000 
-14%
Vypredané
7052
Plastové miešadlo na rozmiešanie mladiny v kvasnej nádobe. Dĺžka 53 cm.
250  290 
B0007R4XYK.01-A2H2AYTJFCST9E._SCMZZZZZZZ_.jpg -10%
30045477
Známe anglické suché kvasnice typu Ale, vyznačujúce sa vysokou rýchlosťou fermentácie a výbornou schopnosťou tvoriť kompaktný sediment na konci fermentácie, čo značne uľahčuje stáčanie piva. Pre pivá typu Blonde Ale, Bitter, English IPA, English Pale Ale, Oatmeal Stout, Sweet Stout,  Doporučená teplota fermentácie: 15-24°C. Dávkovanie: 11,5 g na 20 - 30l piva. Balenie: 11,5g
270  300 
-7%
30048478
Sušené kvasinky pre vrchnú fermentáciu. Použitie pre pivá typu Ale. Vyrovnané kvasenie produkuje čisté pivo s nízkym obsahom diacetylu. Optimálna teplota fermentácie: 15 - 24°C Dávkovanie: 11,5 g na 20 - 30 litrov Balenie: 11,5 g  
280  300 
-3%
9421025510915
Špičkové kvasienky pre americký štýl výroby piva. Kvasinky vytvárajú vynimočnú čistú chuť, ktorá dovolí dominanciu chmelovej arómy. Vhodné sú pre pivá typu american style pale ale, american double IPA, american style imperial stout, ... Vyznačujú sa rýchlou fermentáciou a výbornou sedimentáciou, čo značne uľahčuje stáčanie. Teplota kvasenia: 18 - 23 °C Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny Obsah balenia: 10 g
320  330 
0694003611.01._SCLZZZZZZZ_.jpg -24%
7051
Zariadenie k stáčaniu piva do fliaš, ktoré sa inštaluje do vypúšťacieho ventila. Vybavené dorazovým ventilom, ktorý sa otvorí pri zatlačení na dno fľaše. Umožňuje ľahké stočenie piva do fľaše bez toho, aby došlo k peneniu piva.
340  450 
-11%
curacao
Vhodná je pri varení belgických, pšeničných pív aby bola zaistená ich špeciálna vôňa a chuť. Pridáva sa na konci chmelovaru cca 5-10 min.
340  380 
-13%
Vypredané
valec250
Odmerný plastový valec slúži na pohodlnejšie zisťovanie hustoty piva. Skladá sa z priehľadného plášťa, ktorý sa natesno zatlačí do plastového stojanu. Odmerný valec naplníme mladinou a následne hustomerom meriame hustotu mladiny. Výška 39 cm.
350  400 
-3%
m31
Kvasinky poskytujú fantastický komplex korenia, ovocných ésterov, fenolov a alkoholu. Majú vysokú toleranciu na alkohol, preto sú ideálne na rôzne belgické pivá. Vhodné pre pivá typu Belgian Tripel a Trappist. Teplota kvasenia: 18 - 28 °C Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny Obsah balenia: 10 g
380  390 
-7%
Vypredané
1381
Sáčok na filtrovanie, odkvapkávanie. Rozmer: 30x30 cm. Veľmi silná látka.
390  420 
-4%
082
Zátka na opakované použitie pre 5 l súdky je vybavená pretlakovým ventilom 2,5 bar. Vďaka tomuto ventilu sa predchádza vydutiu súdku v prípade veľké tlaku.
440  460 
Kvasnice Saflager W-34/70 -8%
Vypredané
0815
Tento slávny kmeň kvasníc pôvodom z Weihenstephanu v Nemecku je používaný na celom svete. Vhodné pre ležiaky a pivá plzeňského typu, pre spodné kvasenie. Použitelné pri teplotách 9 - 15°C. Ideálne 12°C. Pri rozkvasení (rozmiešaní kvasnic s lyžičkou dextrózy alebo maltózy v 1 dcl vody pri zákvasnej teplote) vystačí obsah sáčku 11,5 gramov na 10 - 15 litrov mladiny.
440  480 
-8%
Vypredané
182
Nottingham je vynikajúci všestranný, rýchly, dobre flokulujúci veľmi účinný kmeň. Dá sa ním prekvasiť široká škála pív od Pale Ale, Amber, Porter, Stout a Barleywine až po IPA, Imperial Stout, Golden Ale a Kölsch. Postup prípravy kvasníc: Obsah sáčku vysypte na povrch 1 dcl prevarenej vody s teplotou 30-35°C. Nemiešajte! Po 15-tich minútach zamiešajte. Schlaďte v krokoch po 5-tich minútach o 10°C na kvasnú teplotu mladiny. Tepelný šok vyšší ako 10°C môže viesť k zmutovaniu kvasníc, k zlému priebehu kvasenia, alebo vytvoreniu nežiadúcich chutí. Obsah sáčku 11g vystačí na zakvasenie až 23 litrov mladiny. Doporučená teplota...
440  480 
-8%
3289
Kvasinky LalBrew ® Verdant IPA boli špeciálne vyvinuté v spolupráci s  Verdant Brewing Co. (UK) pre ich schopnosť zvýrazniť charakter chmeľu a sladu pri pivách, kde je to žiadúce. So stredným až vysokým prekvášaním tieto kvasnice zanechávajú v pive jemný a vyvážený sladový profil s jemne plnším telom než klasické kvasnice na Americkú IPA. Prevládajúce tóny marhule a podtóny tropického ovocia a citrusov sa plynulo zlúčia s chmeľovými arómami. Tento vysoko univerzálny kmeň je vhodný pre rôzne štýly piva vrátane NEIPA, English IPA, American Pale, English Bitter, Sweet Stout a Sour. sedimentácia: stredná až vysoká tolerancia...
440  480 
-14%
Vypredané
814
Brew Enhancer 1 (zvýrazňovač chuti) obsahuje dextrózu a maltodextrin. Počas kvasenia dextróza sa premení na alkohol a maltodextrin zvyšuje "telo" piva. Enhancer 1 je ideálne riešenie pre pivá typu Lager, Pilsner a Draught. Príklad použitia: 1,7 kg Coopers Pilsener + 1 kg Coopers Brew Enhancer 1
620  720 
-3%
Vypredané
7184
Party súdok s objemom 5 l s pípou na stáčanie piva. Môžete ho opakovane plniť, je výborný k dozrievaniu aj čapovaniu domáceho piva. Súčasťou súdka je aj uzatváracia zádka , ktorú je možne viackrát používať. Pri dozrievaní piva v súdku doporučujeme pridať iba 3 g/l cukru.
680  700 
Vypredané
1203
Party súdok s imitáciou dreva a objemom 5 l s pípou na stáčanie piva. Môžete ho opakovane plniť, je výborný k dozrievaniu aj čapovaniu domáceho piva. Súčasťou súdka je aj uzatváracia zádka , ktorú je možne viackrát používať. Pri dozrievaní piva v súdku doporučujeme pridať iba 3 g/l cukru.
680  700 
-8%
TE09
Popis meranie vnútornej teploty: -9°C až +50°C meranie vonkajšej teploty: -50°C až +70°C pamäť minimálnych a maximálnych teplôt dátum a čas dĺžka vodiča so senzorom: 1,5m farba: biela napájanie: 2 x AAA (LR03) batérie (nie sú súčasťou balenia)
680  740 
-13%
2967
Digitálny teplomer s 14cm ihlovou sondou z nerezovej ocele Vhodné na meranie teploty nápojov (káva, čaj, mlieko, kojenecká voda) Vhodné na meranie teploty mäsa pri pečení / grilovaní / BBQ Teplotný rozsah: -50°C do +300°C (-58°F do +572°F) Rozlíšenie 0,1 °C/°F Voľba merania v °C alebo °F Funkcia HOLD - podržanie nameranej teploty na displeji Automatické vypnutie po 10 minútach nečinnosti Napájané 1x LR44 batériou (súčasť dodávky)  
680  780 
-13%
509
Ideálny hustomer pre pivovarníctvo. Hustomer je vybavený dvoma stupnicami: 1. stupnica pre meranie mernej hustoty, rozsah 1,000 - 1,120 S.G. 2. stupnica pre meranie cukornatosti, rozsah 0 - 28° Plato Jeden stupeň Plato zodpovedá približne 10 g cukru v 1 litri mladiny. Jednoduchý vzorec na výpočet obsahu alkoholu: Obsah alkoholu % = (merná hustota na začiatku kvasenia - merná hustota na konci kvasenia) * 0,136 Napr.: (1.065 - 1.012) * 0,136 = 7,2 % Dĺžka 27,5 cm, objem potrebného odmerného valca je 250ml.
780  900 
-16%
Vypredané
7041a
Korunkový výber s plastovým obložením. Vhodné pre všetky bežné pivové fľaše, mlieko, či sódové fľaše. Nesterilizované.
800  950 
-5%
0157
Moderný - šetrný k životnému prostrediu - dezinfekčný prípravok na báze aktívneho kyslíka. Vhodný k záverečnej dezinfekcii umytého pivovaru, fliaš a ďalšieho príslušenstva. Pivovary a fľaše naplňte do 1/10 objemu roztokom a ponechajte roztok pôsobiť 5 min. Priestory nenaplnené roztokom dezinfikujú výpary prípravku. Nakoniec vylejte roztok. Nie je potrebné vyplachovať vodou! Koncentrácia: 4g (kávová lyžička) prípravku na 1l teplej vody
900  950 
-32%
3019
Vrecková digitálna váha s váživosťou do 200g a presnosťou 0,01 g. Ochranný kryt možno použiť ako vážiacu misku. 4 vážiace módy (g, oz, gn, ct), kalibrácia, ochrana proti preťaženiu, podsvietený displej, funkcia tare, vážiaca plocha z nerezovej ocele, automatické vypnutie po 60 sukundách nečinnosti, farba čierna, napájanie 2 x AAA batérie / nie sú súčasťou balenia
900  1320 
-12%
Vypredané
315
Vysoko koncentrovaný sladový výťažok (>80 % sušiny). Pridaním 1 kg cukru alebo dextrózy môžeme vyrobiť 20 litrov kvalitného piva. Treba spraviť chmeľovar a chmelenie. Tabuľka na prepočet jednotlivých surovín: 1 kg sušený sladový výťažok= 1,6 kg sladu 1 kg sladu = 0,6 kg sušený sladový výťažok 1 kg tekutý sladový výťažok = 0,8 kg sušený sladový výťažok 1 kg tekutý sladový výťažok = 1,3 kg sladu
990  1130 
-12%
Vypredané
401
Vysoko koncentrovaný sladový výťažok (>80 % sušiny). Pridaním 1 kg cukru alebo dextrózy môžeme vyrobiť 20 litrov kvalitného piva. Treba spraviť chmeľovar a chmelenie. Tabuľka na prepočet jednotlivých surovín: 1 kg sušený sladový výťažok= 1,6 kg sladu 1 kg sladu = 0,6 kg sušený sladový výťažok 1 kg tekutý sladový výťažok = 0,8 kg sušený sladový výťažok 1 kg tekutý sladový výťažok = 1,3 kg sladu
990  1130 
-12%
Vypredané
623
Vysoko koncentrovaný sladový výťažok (>80 % sušiny). Pridaním 1 kg cukru alebo dextrózy môžeme vyrobiť 20 litrov kvalitného piva. Treba spraviť chmeľovar a chmelenie. Tabuľka na prepočet jednotlivých surovín: 1 kg sušený sladový výťažok= 1,6 kg sladu 1 kg sladu = 0,6 kg sušený sladový výťažok 1 kg tekutý sladový výťažok = 0,8 kg sušený sladový výťažok 1 kg tekutý sladový výťažok = 1,3 kg sladu
990  1130 
B00097BNAU.01-A17PMBT03AAFDB._SCMZZZZZZZ_.jpg -24%
151
Zátkovač z tvrdeného, odolného plastu, ktorým sa uzatvárajú eurofľaše (s dlhým hrdlom). Zátkovanie sa robí pomocou dvojramennej páky.
1060  1400 
-40%
1062
Digitálna váha do 500g s presnosťou 0,01g Zobrazované jednotky: g / oz / ozt / dwt / ct / gn / tl Rozmer vážiacej plochy: 10cm x 10cm s dvomi miskami na váženie (10cm x 10cm a 13cm x 11cm) Funkcia TARE Podsvietený displej Automatické vypnutie Vážiaca plocha z nerezovej ocele Funkcia počítania kusov Napájané 2x AAA batériami (súčasť balenia)
1200  1990