Lorem ipsum dolor sit amet, assum laudem cu nec, pertinax scribentur disputationi vix ea. In reque blandit pro, viris singulis id eum. Evertitur scriptorem signiferumque ius eu, zril repudiare per id. Tota mutat epicuri per at.

New items

2.20   
Na sklade
Francúske Saison kvasinky na výrobu pív typu Saison, Beer de Garde. Spôsob kvasenia vrchné kvasenie Doporučená teplota kvasenia 22 - 24 °C Dávkovanie 20 - 25 L Sedimentácia (flokulácia) nízka Obsah balenia 10 g Tolerancia...
+

2.00   
Na sklade
Kvasinky Belgian Wit Ale na výrobu belgických pšeničných pív. Spôsob kvasenia vrchné kvasenie Doporučená teplota kvasenia 17 - 19 °C Dávkovanie 20 - 25 L Sedimentácia (flokulácia) stredná Obsah balenia 10 g Tolerancia na...
+

3.00   
Na sklade
Kvasinky Belgian Strong Ale na výrobu silných belgických pív. Spôsob kvasenia vrchné kvasenie Doporučená teplota kvasenia 19 - 21°C Dávkovanie 20 - 25 L Sedimentácia (flokulácia) vysoká Obsah balenia 10 g Tolerancia na...
+

2.20   
Na sklade
Spôsob kvasenia vrchné kvasenie Doporučená teplota kvasenia 19 - 21°C Dávkovanie 20 - 25 L Sedimentácia (flokulácia) nízka Obsah balenia 10 g Tolerancia na alkohol 9 % ABV Obsah sáčku vysypte na povrch 1 dcl...
+

2.50   
Na sklade
Kvasinky určené na výrobu pív s vysokým obsahom alkoholu, ako napr. abbey. Spôsob kvasenia vrchné kvasenie Doporučená teplota kvasenia 19 - 21°C Dávkovanie 20 - 25 L Sedimentácia (flokulácia) vysoká Obsah balenia 10 g...
+

3.00   
Na sklade
Kvasinky New England na výrobu piva typu East Coast Ale a New England IPA. Spôsob kvasenia vrchné kvasenie Doporučená teplota kvasenia 18 - 20°C Dávkovanie 20 - 25 L Sedimentácia (flokulácia) stredná Obsah balenia 10 g...
+

2.90   
Na sklade
Kvasinky na výrobu piva typu český láger - Czech Lager. Spôsob kvasenia spodné kvasenie Doporučená teplota kvasenia 11 - 13°C Dávkovanie 20 - 25 L Sedimentácia (flokulácia) vysoká Obsah balenia 10 g Tolerancia na alkohol...
+

2.80   
Na sklade
Kvasinky na výrobu pív typu americký láger. Spôsob kvasenia spodné kvasenie Doporučená teplota kvasenia 11 - 13°C Dávkovanie 20 - 25 L Sedimentácia (flokulácia) vysoká Obsah balenia 10 g Tolerancia na alkohol 8 % ABV...
+

2.40   
Na sklade
Kvasinky sú určené na výrobu pšeničných pív typu Bavarian Wheat. Spôsob kvasenia vrchné kvasenie Doporučená teplota kvasenia 18 - 20°C Dávkovanie 20 - 25 L Sedimentácia (flokulácia) nízka Obsah balenia 10 g Tolerancia na...
+

2.80   
Na sklade
Jedny z najlepších kvasiniek typu láger pochádzajú z kvasiniek Bavorského pivovaru Weihenstephan. Spôsob kvasenia spodné kvasenie Doporučená teplota kvasenia 11 - 13°C Dávkovanie 20 - 25 L Sedimentácia (flokulácia) vysoká Obsah balenia...
+

2.00   
Na sklade
Prémiové kvasinky typu anglický Ale. Majú rýchlu a rovnomernú fermentáciu s dobrou sedimentáciou. Spôsob kvasenia vrchné kvasenie Doporučená teplota kvasenia 19 - 22°C Dávkovanie 20 - 25 L Sedimentácia (flokulácia) vysoká Obsah...
+

2.80   
Kvasinky Brewartech Super High Gravity Ale sú vhodné na výrobu piva s vysokým obsahom alkoholu. Spôsob kvasenia vrchné kvasenie Doporučená teplota kvasenia 19 - 21°C Dávkovanie 20 - 25 L Obsah balenia 10 g Tolerancia na alkohol...

2.20   
Na sklade
Kvasnice na vrchné kvasenie pív typu Kölsch a ďalších neutrálnych pív typu Ale. Spôsob kvasenia vrchné kvasenie Doporučená teplota kvasenia 18 - 20°C Dávkovanie 20 - 25 L Obsah balenia 10 g Tolerancia na alkohol 9 % ABV...
+

2.00   
Na sklade
Kvasnice typu Írsky Ale na vrchné kvasenie. Majú rýchlu a rovnomernú fermentáciu. Spôsob kvasenia vrchné kvasenie Doporučená teplota kvasenia 18 - 24°C Dávkovanie 20 - 25 L Obsah balenia 10 g Schopnosť kvasenia (atenuácia) 71-75 %...
+

2.40   
Na sklade
Zátka pre 5 l súdky je vybavená pretlakovým ventilom 1,3 bar .
+

9.80   
Na sklade
Digitálna váha do 2000g s presnosťou 0,1g Zobrazované jednotky: g / oz / OZT / dwt / ct / gn Rozmer vážiacej plochy: 10cm x 10cm s dvoma miskami na váženie (10cm x 10cm a 13cm x 11cm) funkcie TARE podsvietený displej automatické vypnutie Vážiaca plocha z...
+

3.80   
Na sklade
Je vyrobená z gázoviny. S obľubou sa používa v domácnostiach pri výrobe domáceho syra alebo tvarohu. Na rozdiel od tradičnej detskej plienky lepšie odvádza srvátku a syr sa dá dobre tvarovať. Pred použitím a po každom použití doporučujeme plachtu vyvariť vo vode. Rozmer:270 x 90 cm
+

13.40   
Na sklade
Produkt neobsahuje stáčač
+

2.00   
Na sklade
Nerezové sitko s priemerom 20 cm. Celková dĺžka 38,5 cm.
+

1.40   
Na sklade
Celková dĺžka: 36 cm Dĺžka časti so štetinami: 15 cm Šírka 5,0 cm.
+

1.50   
Na sklade
1,5 litrová odmerka so stupnicou po 1 dl.
+

1.00   
Na sklade
Lacná litrová odmerka na tekutinu, cukor, muku a ryžu.
+

360.00  420.00   
Na sklade
Brew Monk™ je automatický domáci pivovar z nehrdzavejúcej ocele, ktorý je schopný  vyrobiť až 30 litrov mladiny. Ovládate a monitorujete proces varenia pomocou programovateľného ovládača s digitálnym displejom. Vďaka integrovanému sladovému potrubiu s nastaviteľnými sitami z...
+

2.20   
Na sklade
Jednoduchý cukor. Na rozdiel od repného cukru nezanecháva v pive nežiadúcu chuť. Vhodné na zvýšenie obsahu alkoholu v každom druhu piva. Používa sa aj ako cukor do sekundárneho kvasenia - nasýtenie fliaš oxidom uhličitým.
+
1 2 3 4 5 6
2 - 16