Brewartech jablkový cider 3 kg

Na sklade
1758

19.00 

Z obsahu balíka 3 kg môžeme bez pridania cukru alebo iných prísad vyrobiť 20 litrov kvalitného ovocného cideru. K obsahu balíka pridáme 17 litrov vody a dobre rozmiešame. Teplota mala byť medzi 18 - 24 °C. Pridáme priložené kvasinky. Po dokončení kvasenia (10-14 dní) vo fermentačnej nádobe...
+

Z obsahu balíka 3 kg môžeme bez pridania cukru alebo iných prísad vyrobiť 20 litrov kvalitného ovocného cideru.

K obsahu balíka pridáme 17 litrov vody a dobre rozmiešame. Teplota mala byť medzi 18 - 24 °C. Pridáme priložené kvasinky. Po dokončení kvasenia (10-14 dní) vo fermentačnej nádobe fľaškujeme. Počas fľaškovania pridáme cukor alebo dextrózu 6 - 10 g/liter, aby sme dosiahli potrebné množstvo oxidu uhličitého. Po troch týždňoch druhotného kvasenia máme kvalitný ovocný cider..

Obsahuje iba prírodné suroviny a pravé ovocie.