Podkategórie Podkategórie

Podkategórie
Vypredané
819
Je vhodný na prvú a druhú dávku chmeľu pri chmeľovare Alfa kyseliny :  12 - 14 % Beta kyseliny :  7,0-8,0 % Aróma : výrazná bylinná vôňa s tónmi citrusov a drveného čierneho korenia G ranule typ 90 Pre pivá typu: Lager Alfa kysekina:  14.8 %
380 
Vypredané
saphir100
Nová nemecká aromatická odroda. Príjemná korenistá, ovocná aróma s nádychom mandarinky. Niektoré pivovary používajú ako alternatívu Cascade.Je menej náchyľná na choroby ako Hellertauer Mittelfrüh - vlastnosti sa podobajú. Alfa kyseliny :   2 - 4,5 % Beta kyseliny :  4 - 7% Použitie: všetky typy chmelenia, výborne hodí do pšeničných pív, do rôznych pív typu Ale alebo Pils. Granule typ 90. Alfa kyseliny: 3,4 %
380 
Vypredané
853
Vrchné kvasnice určené na výrobu Belgických kláštorných špeciálov. Vyznačujú sa dobrou sedimentáciou ,vysokou toleranciou na alkohol (≈12% objem / objem) a vysokým stupňom prekvasenia (AA: 82%) Rozsah prevádzkovej teploty: 12 až 25 ° C Odporúčaný rozsah teploty fermentácie 15-20 ° Balenie: 11,5 g
380 
-3%
m31
Kvasinky poskytujú fantastický komplex korenia, ovocných ésterov, fenolov a alkoholu. Majú vysokú toleranciu na alkohol, preto sú ideálne na rôzne belgické pivá. Vhodné pre pivá typu Belgian Tripel a Trappist. Teplota kvasenia: 18 - 28 °C Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny Obsah balenia: 10 g
380  390 
mandarin100
Nová nemecká odroda patriaca do skupiny tzv. "flavour hops" so špecifickou arómou. patrí do sortimentu nemeckých odrôd ako je Huell Melon, Ariana, Hallertau Blanc, Polaris. Má príjemnú ovocnú arómu so silným mandarinkovým tónom. Obsah alfa kyseliny: 7 %
380 
4257
Je vyrobený z pevného materiálu a pri vare sa netrhá. Rozmer 20x30 cm. Obsah balenia: 10 ks
380 
galaxy50
Austrálska odroda s výraznou citrusovou, broskyňovou príchuťou. Alfa kyseliny : 11 - 16 % Beta kyseliny : 5 - 6,9% Použitie: IPA, posledné a studené chmelenie. Možná náhrada: Citra Granule typ 90. Alfa kyseliny: 14,8 %
390 
tomahawk100
Americký horký chmeľ s vysoko výnosnou kyselinou alfa. Tiež známy pod obchodným názvom Columbus, ktorý je jedným z "Three Cs", spolu s Cascade a Centennial. Tomahawk je im podobný chuťou a vôňou, ktorá je citrusová a ľahko drevitá. Alfa kyseliny:          14-16 % Výborné na suché chmelenie. Možná náhrada: Chinook, Galena, Millenium, Nugget. Použitie:  americké ale, IPA, americké ležiaky Granule typ 90 Alfa kyseliny: 16%
390 
1015
Na meranie pH vzorky piva, vína. Balenie obsahuje 20 prúžkov s farebnými stupnicami. Rozsah merania:  3,8 - 5,5 pH po 0,2/0,3 pH.
390 
m54
Unikátne pivné kvasinky pre pivá typu ležiak s fermentáciou pri izbovej teplote bez vzniku nežíadajúcich príchutí. Pri pive prekvasenom týmito kvasinkami taktiež nie je potrebné dlhšie ležanie. Vhodné na akýkoľvek ležiak fermentovaný pri teplotách typickými pre vrchné kvasenie. Vyznačujú sa rýchlou fermentáciou a výbornou sedimentáciou, čo značne uľahčuje stáčanie.   Útlm: 77-82% Flokulácia: Vysoká Tolerancia: 9% Teplotné rozmedzie: 18-20° Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny Obsah balenia: 10 g
400 
melon100
Nová nemecká odroda patriaca do skupiny tzv. "flavour hops" so špecifickou arómou. Vyšlachtená bola v nemeckom Hüllu v roku 2012 a doplňuje zaujímavý sortiment nemeckých odrôd ako je Mandarina Bavaria, Hallertau Blanc, Polaris a Ariana. Príjemné ovocné arómy s nádychom vodného melóna, mandariniek. Obsah alfa kyseliny:  6,3 %
400 
Vypredané
447
Veľmi obľúbené sušené kvasnice vhodné najmä na ležiaky plzenského typu. Pri vyšších teplotách a v určitých typoch pív môžu dodať ľahký ovocný nádych. Použitelné pri teplotách 9 - 22°C. Ideálne  11 - 15°C. Dávkovanie: vrecko 11,5 g vystačí na 10-15 l mladiny pri teplote 11-15°C. Návod na prípravu kvasníc: Kvasnice z vrecka vysypeme do pohára s vodou alebo mladinou s teplotou cca 23 °C. Nemiešame. Necháme odpočinúť asi 15-30 minút. Potom jemne miešame 30 minút. Potom pridáme k mladine s teplotou 12-15°C do kvasnej nádoby a poriadne premiešame.
400 
m41
Korenistý a fenolický charakter. Tieto kvasinky sú intenzitou a komplexnosťou podobné kvasinkám z tých najlepších kláštorných pivovarov v Belgicku. Majú vysokú toleranciu na alkohol, preto sú ideálne na rôzne belgické pivá. Teplota kvasenia: 18 - 28 °C Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny Obsah balenia: 10 g
400 
Vypredané
xilit05
Xilit - Xylitol mnohí poznajú skôr ako brezový cukor . Chuťou aj vzhľadom pripomína klasický kryštálový cukor, ale jeho energetická hodnota a obsah sacharidov je v porovnaní s klasickým cukrom podstatne nižší. Xilit objavili v 19.storočí francúzsky a nemecký vedci, ale až v druhej polovici 20.storočia sa rozšíril po celom svete. V dnešnej dobe je už zaužívanou prirodzenou náhradou za repný cukor. Xilit sa vo svojej prirodzenej forme nachádza aj v rastlinách, dokonca aj ľudský organizmus ho dokáže vyprodukovať, denne asi 15mg. Nakoľko je Xilit sladký? Xilit je asi na 80-100% sladký ako bežný cukor (sacharóza), ale niektorý ľudia ho...
400 
2044
Nerezový mikrofilter s uzáverom 7 x 12,5 cm - 120 mikron.
400 
1243
French Saison sú výnimočné kvasinky pre pivá typu Saison. V pive tvoria korenisté a ovocné tóny. Ideálne na štýly Farmhouse Ale, Saison a Bierre de Garde.
410 
Vypredané
7374a
420 
ariana100
Nová nemecká odroda patriaca do skupiny tzv. "flavour hops" so špecifickou arómou. patrí do sortimentu nemeckých odrôd ako je Huell Melon, Mandarina Bavaria, Hallertau Blanc, Polaris. Má citrusový, grapefruitovú arómu s príchuťou vanílie. Obsah alfa kyseliny: 12,1 %
420 
Vypredané
compaccg
Tablety obsahujú čistý karagenan - výťažok z írskeho machu. Sú teda jeho koncentrovanejšou a čistejšou náhradou. Slúžia na vyzrážanie proteínov, pomáhajú vyčíriť mladinu a teda aj výsledné pivo. Použitie v posledných 15 minútach varu. 1/4 tablety stačí na 23 litrovú várku. Výhody: Prírodný produkt Odstráni podstatnú časť látok, ktoré spôsobujú zákal Neovplyvňujú tvorbu peny Zlepšuje fermentáciu a zvyšuje prekvasenie Zvyšuje trvanlivosť piva Jeho použitie si nevyžaduje uvedenie na etikete Dávkovanie: slabšie pivo  0,6 - 1,25 ks/hl bežné pivo   0,8 - 2 ks/hl silné pivo     1,8 - 2,9 ks/hl
420 
2059
ELEKTRONICKÁ KUCHYNSKÁ VÁHA 10 KG maximálne zaťaženie: 10 kg indikátor preťaženia funkcia tara funkcia automatického vypnutia ŠPECIFIKÁCIE materiál: plast farba: biela maximálne zaťaženie: 10 kg presnosť váženia: do 1 g jednotky váženia: g/oz napájanie: 2 x AA batérie (neobsahuje balenie) rozmery (šírka/výška/priemer vážiaceho poľa): 14/24/4x14,5 cm hmotnosť výrobku: 270 g hmotnosť s obalom: 360 g Elektronická kuchynská váha vážiaca s presnosťou na 1 g. Váha má na zadnej strane praktický otvor, ktorý umožňuje zavesiť váhu napríklad na stenu, keď sa nepoužíva. Vďaka kompaktným rozmerom váha nezaberá veľa miesta...
420 
Vypredané
taurus
Nemecký chmeľ s obsahom alfa horkých látok 17,3% (EBC 7,5KW Mebak). Veľmi kvalitná vyšľachtená odroda s veľmi vysokým obsahom alfa a s ušľachtilou arómou.
430 
-4%
082
Zátka na opakované použitie pre 5 l súdky je vybavená pretlakovým ventilom 2,5 bar. Vďaka tomuto ventilu sa predchádza vydutiu súdku v prípade veľké tlaku.
440  460 
Vypredané
east100
Anglichý chmeľ s veľmi jemnou arómou patrí medzi najlepšie anglické chmele. Nazývaný je aj "Kráľ Anglických chmeľov". Jemná aróma s kvetinovým, levanduľovým, medovým, citrónovým a tymiánovým nádychom. Alfa kyseliny : 4 - 6 % Beta kyseliny : 1,9 - 3% Použitie: hlavne Bitter, IPA, britské a belgické Ale – tretie chmelenie Možná náhrada: Golding, UK Progress Granule typ 90. Alfa kyseliny: 4,9 %
440 
Kvasnice Saflager W-34/70 -8%
Vypredané
0815
Tento slávny kmeň kvasníc pôvodom z Weihenstephanu v Nemecku je používaný na celom svete. Vhodné pre ležiaky a pivá plzeňského typu, pre spodné kvasenie. Použitelné pri teplotách 9 - 15°C. Ideálne 12°C. Pri rozkvasení (rozmiešaní kvasnic s lyžičkou dextrózy alebo maltózy v 1 dcl vody pri zákvasnej teplote) vystačí obsah sáčku 11,5 gramov na 10 - 15 litrov mladiny.
440  480 
-8%
Vypredané
182
Nottingham je vynikajúci všestranný, rýchly, dobre flokulujúci veľmi účinný kmeň. Dá sa ním prekvasiť široká škála pív od Pale Ale, Amber, Porter, Stout a Barleywine až po IPA, Imperial Stout, Golden Ale a Kölsch. Postup prípravy kvasníc: Obsah sáčku vysypte na povrch 1 dcl prevarenej vody s teplotou 30-35°C. Nemiešajte! Po 15-tich minútach zamiešajte. Schlaďte v krokoch po 5-tich minútach o 10°C na kvasnú teplotu mladiny. Tepelný šok vyšší ako 10°C môže viesť k zmutovaniu kvasníc, k zlému priebehu kvasenia, alebo vytvoreniu nežiadúcich chutí. Obsah sáčku 11g vystačí na zakvasenie až 23 litrov mladiny. Doporučená teplota...
440  480 
203
Na meranie pH vzorky piva. Balenie obsahuje 20 prúžkov s farebnými stupnicami. Rozsah merania:  5,2 - 6,8 pH po 0,2/0,3 pH.
440 
-8%
3289
Kvasinky LalBrew ® Verdant IPA boli špeciálne vyvinuté v spolupráci s  Verdant Brewing Co. (UK) pre ich schopnosť zvýrazniť charakter chmeľu a sladu pri pivách, kde je to žiadúce. So stredným až vysokým prekvášaním tieto kvasnice zanechávajú v pive jemný a vyvážený sladový profil s jemne plnším telom než klasické kvasnice na Americkú IPA. Prevládajúce tóny marhule a podtóny tropického ovocia a citrusov sa plynulo zlúčia s chmeľovými arómami. Tento vysoko univerzálny kmeň je vhodný pre rôzne štýly piva vrátane NEIPA, English IPA, American Pale, English Bitter, Sweet Stout a Sour. sedimentácia: stredná až vysoká tolerancia...
440  480 
Vypredané
3032
Kveik je nórske slovo, ktoré znamená kvas. Podľa tradície nórskeho statku sa kveik konzervoval sušením a prechádzal z generácie na generáciu. Kveik je originálny, tradičný sušený kvások. Kmeň LalBrew Voss ™ bol získaný od Sigmunda Gjernesa (Voss, Nórsko), ktorý si túto kultúru udržiava tradičnými metódami od 80. rokov a štedro ju zdieľa so širšou pivovarníckou komunitou. LalBrew Voss ™ podporuje širokú škálu fermentačných teplôt medzi 25-40 °C a veľmi vysokým optimálnym rozsahom 35-40 °C. Veľmi rýchla fermentácia sa dosahuje v optimálnom teplotnom rozmedzí s úplným prekvasením, ktoré sa zvyčajne dosiahne do 2 - 3 dní. Chuťový...
440 
Vypredané
styrian100
Tradičná Štýrska odroda, geneticky vzošlá z Fuggle, používa sa aj podobne ako Fuggle, ale má svoj nezameniteľný charakter. Vyznačuje se príjemnou kvetinovo-bylinnkovou arómou. Alfa kyseliny : 2.8 -5.5 % Beta kyseliny : 2 - 3% Použitie: prevažne britské a belgické Ale a európske Ležiaky – tretie chmelenie. Možná náhrada: Fuggle, UK Fuggle, Styrian Bobek Granule typ 90. Alfa kyseliny: 3,7 %
450 
Vypredané
pacgem50
Odroda je vyšľachtená z  odrody "Smoothcone" krížený s kalifornskou neskorou odrodou Cluster a  Fuggle . Je vhodný na prvú dávku chmeľu pri chmeľovare Alfa kyseliny :  12,5 - 15,5 % Beta kyseliny :  7,0-9,0 % Aróma :  nádych ostružín Odporúčané použitie a chmelenie :  granule typ 90 ,  prvé chmelenie. Možná náhrada: Galena Alfa kysekina:  14.7 %
450 
fuggle100
Anglický aromatický chmeľ s miernym pikantným charakterom sa používa do pív typu ale a stout. Je tiež veľmi vhodný pre chmelenie za studena u pív IPA a bitter. Aróma jemná chmeľová s ovocným nádychom. Alfa kyseliny :   3,5 - 6,5 % Beta kyseliny :  2 - 4% Možná náhrada: Willamette, Fuggle USA, Styrian Golding Granule typ 90. Alfa kyseliny: 6,2 %
450 
1530
Cenovo výhodné balenie stáčača a vypúštacieho ventilu. Balenie neobsahuje odkaľovaciu maticu. Stáčač je zariadenie k stáčaniu piva do fliaš, ktoré sa inštaluje do vypúšťacieho ventila. Vybavené dorazovým ventilom, ktorý sa otvorí pri zatlačení na dno fľaše. Umožňuje ľahké stočenie piva do fľaše bez toho, aby došlo k peneniu piva.
450 
m76
Spodne kvasiaci druh vhodný na väčšinu ležiakov. Tieto kvasinky produkujú menej síry ako ostatné ležiacke druhy a výsledné pivo je plnšie, s uhladeným sladovým charakterom a prenikavou vôňou chmeľu. Ideálne pre pivá typu Lager, Pilsner, Munich Helles, Munich Dunkel, Rauchbier, atď Útlm: 75-80% Flokulácia: Stredná Tolerancia: 8% Teplota kvasenia: 8 - 14 °C Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny Obsah balenia: 10 g
460 
2496
Vysoko penivý kyslý aniónový čistiaci prostriedok na posledný oplach v potravinárstve. Európska náhrada prostriedku Star SAN. na čistenie tankov a vybavenia, nezanecháva škvrny a zabraňuje hromadeniu minerálov vyžaduje dobu kontaktu iba 60 sekúnd nie je vhodné na mäkké kovy a CIP systémy dávkovanie: 15 až 25 ml/10 litrov Návod na použitie: Používa sa na záverečné opláchnutie tankov a vybavenia po ich dôkladnom vyčistení. Použite 15 až 25 ml  Active San na 10 litrov vody. Aplikujte na povrch handričkou, hubkou alebo sprejom. Opláchnite čistou pitnou vodou. Po použití dôkladne uzavrite balenie a...
460 
1972
Sada tesnenia na Cornelius keg so systémom Ball Lock. Biela tesniaca guma je mäkšia než čierna, pri nižšom tlaku lepšie tesní.  
460 
2099
Popis Digitálny senzor teploty, vlhkosti s displejom, na ktorom je zobrazovaný aj čas. Modul má zabudovanú pamäť pre MIN a MAX teploty a pre ukladanie nastavených formátov (AM/PM, °F/°C). Rozsah teplôt je od -50 až +70°C s rozlíšením 0.1°C a presnosťou ±1ºC. Vlhkosť je meraná 10%~99% RH s presnosťou ±5% RH. Modul potrebuje pre správnu funkciu 1.5V AA batériu (1 kus, nie je dodávaná s modulom). Na meteostanici je možné nastaviť aj alarm/budík. Na zadnej strane sú vyvŕtané diery pre uchytenie a polohovateľný stojan. Špecifikácie: Napájanie: AA batéria 1.5V Displej s teplotou, vhlkosťou a časom Pamäť pre uložené profily AM/PM a...
460 
Vypredané
saniclean118
Nízko penivý, finálny kyslý aniónový oplach na použitie v nápojovom a potravinárskom priemysle. Zanecháva nádrže a zariadenie bez škvŕn a zabraňuje nahromadeniu minerálov. Nepoužívajte na mäkké kovy. Iba 60 sec kontakt je potrebný! Možno použiť v CIP systémov. Dávkovanie: 25 - 40 ml / 10 l. Použite ako posledné opláchnutie po dôkladnom vyčistení dobrým alkalickým čistiacim prostriedkom, ako je PBW™. Používajte Saniclean™ v množstve 25 - 40 ml na 10 l vody. Aplikujte striekaním alebo namáčajte s dobou pôsobenia minimálne 3 minúty. Vyprázdnite alebo vypustite nádobu a nechajte ju vyschnúť na vzduchu. Po použití...
460 
warrior100
Warior patrí medzi horko-aromatické odrody s obsahom kyseliny alfa 14,5% -17,0% . Má grapefruitovú , citrónovo- ananásovú arómu s nádychom borovice . Jeho vysoká  horkosť a veľmi jemná vôňa ponúka nový rozmer pre piva hlavne typu IPA & Double IPA . Možná náhrada: Columbus, Magnum, Nugget. Granule. Obsah kyseliny alfa 17 %
480 
994
Špičkové kvasienky spodného kvasenia pre plzeňské pivá a pivá typu európsky ležiak. Kvasinky vytvárajú jemné a vyvážané pivo. Vyznačujú sa rýchlou fermentáciou a výbornou sedimentáciou, čo značne uľahčuje stáčanie. Teplota kvasenia: 10 - 15 °C Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny (Pre lepšie kvasenie výrobca odporúča aj dávkovanie 20 g na 23 l) Obsah balenia: 10 g
480 
Vypredané
3322
Kveik sú originálne tradičné sušené kvasinky vyvinuté v Nórsku na vrchné kvasenie. Kvasia pri teplotách od 20-40°C  s optimálnou teplotou od 30-40°C . Voss Kveik zabezpečujú rýchlu fermentáciu pri veľmi vysokých teplotách pričom si zachovávajú neutrálny chuťový charakter s jemnými tónmi citrusového ovocia. Pre pivá typu: široká škála pivných štýlov od Norwegian Farmhouse Ale, cez Pale Ale až po IPA. Flokulácia je veľmi vysoká, pivá sú číre aj bez použitia filtrácie a čiridiel. Veľmi vhodné pri kvasení v letných horúčavách. Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny Obsah balenia: 10 g
480 
Vypredané
4312
WildBrew ™ Philly Sour je jedinečný druh Lachancea vybraný z prírody Univerzitou vied vo Philadelphii, PA, USA. WildBrew ™ Philly Sour produkuje v jednom jednoduchom fermentačnom kroku okrem etanolu aj mierne množstvo kyseliny mliečnej. Tieto prvé kvasinky zo série WildBrew ™ sú skvelou voľbou pre inovatívne, kyslé pivá, ktoré sa dajú ochutnať, s osviežujúcou kyslosťou a tónmi kôstkového ovocia. S vysokou schopnosťou prekvasenia, aj vysokou sedimentáciou je WildBrew ™ Philly Sour ideálnymi kvasinkami pre tradičné štýly, ako sú Berliner Weiss, Gose, American Lambic Style, American Wild Ales a jeho odolnosť voči...
480 
3033
Prémiové kvasnice New England sú kmeňom kvasníc špeciálne vybraných pre ich unikátnu schopnosť produkovať profil ovocných esterov typických pre pivá štýlu East Coast. Fermentácia s týmito kvasnicami produkuje ovocné estery, pripomínajúce najmä kôstkové ovocie ako broskyňa. New England vykazujú stredné až vysoké prekvášanie so strednou flokulácou, čo z nich robí perfektnú voľbu pre pivá štýlu East Coast, ako napr. New England IPA. Tolerancia alkoholu:  do 9% ABV eplota fermentácie: 15 - 22 ° C Dávkovanie: 0,5 - 1 g / l Obsah balenia 11 g Postup prípravy kvasníc: Obsah vrecka vysypte na povrch jedného...
480 
4987
1,5'' LCD Displej Maximálne zaťaženie: 40 kg Rozlíšenie: 20 g jednotky k dispozícii: kg, lb, oz automatické nulovanie automatický zámok váhy po stabilizácii Napájané 2x AAA batériami (sú súčasťou balenia) Rozmery:   8,6cm x 5cm x 1,9cm Váha:   70 g
480 
Vypredané
chinook100
Chinook je horká odroda chmeľu pestovaná v USA od roku 1985 . Získaná z kríženia odrody Petham Golding a USDA samčie odrody 63012 . Osobitná koreninová aróma s nádychom ovocia (grapefruit). Alfa kyseliny :   12 - 14 % Beta kyseliny :  3 - 4% Použitie: prevažne americké typy "ale", IPA, stout, porter, prvé a druhé chmelenie, suché chmelenie. Možná náhrada: Columbus, Northern Brewer, Nugget Granule typ 90. Alfa kyseliny: 14 %
500 
centennial100
Centennial je odroda chmeľu pestovaného v USA od roku 1990, nazývaný aj super Cascade. Je to aromatická odroda chmeľu s vyváženou horkosťou, s kvetinovou a citrusovou arómou ako pri Cascade s vyšším obsahom alfa horkých kyselín. Alfa kyseliny : 9,5 - 11,5 % Beta kyseliny : 3,5 - 4,5% Použitie: n a druhé a tretie chmelenie, ako aj na suché chmelenie pre typy piva ALE a pšeničné pivá. Možná náhrada: Cascade, Chinook, Columbus Granule typ 90. Alfa kyseliny: 9,8 %
500 
7381x
Tradičný aromaticko-horká britská odroda chmeľa vyšľachtená z odrody Northern Brewer a samčích rastlín pôvodom z Nemecka. Alfa kyseliny: 6,5-8,5% Beta kyseliny: 4,0-5,0% Aróma: korenisté chmeľové Charakteristika: aromaticko-horká odroda s dobrým aromatickým profilom Použitie: hlavne britské Ale, Stout, Porter – prvé a druhé chmelenie
500 
4398
Tento nediastatický hybridný kmeň kvasiniek od spoločnosti Lallemand sa perfektne hodí na výrobu tradičných chutí a aróm v štýle Saison. Diastatické kvasinky sú kmene, ktoré zvyšujú riziko pretlakovania vašej fľaše, plechovky alebo kegu. Diastatické kvasinky produkujú enzýmy glukoamylázy, ktoré štiepia dextríny v pive, ktoré časom štiepia zložité cukry v pive na jednoduchšie, ktoré  potom fermentujú vo fľaši, plechovke alebo sude, čím sa tvorí ďalší oxid uhličitý. Výsledkom je "fontána" piva. Tento nový hybridný kmeň je STA1 negatívny, nie je GMO a eliminuje riziko krížovej kontaminácie diastatickými kvasinkami,...
500 
4397
LalBrew Wit™ je relatívne neutrálny kmeň kvasiniek pšeničné piva, ktorý možno použiť na výrobu širokej škály pšeničných pivných štýlov. LalBrew Wit™ produkuje nižšie hladiny esterov a fenolov v porovnaní s tradičnými kmeňmi hefeweizen, ako je LalBrew Munich Classic™. LalBrew Wit™ poskytuje základný profil banánovej a korenistej arómy, ale ponecháva pivovarníkovi priestor na prezentáciu ďalších korenistých prídavkov typických pre pivá belgického typu. Medzi tradičné štýly varené s týmito kvasinkami patria okrem iného belgický Witbier, American Wheat, Berliner Weisse, Gose, Hefeweizen, Dunkelweis a Weizenbock....
500 
3122
Digitálny teplomer TFA 30.2028.02 do chladničky s možnosťou zavesenia či prichytenia pomocou magnetu.  Rozlíšenie: 0,1 °C/°F Batéria: 1x CR2032 (nie je súčasťou balenia) Rozmery: (D) 68 x (Š) 25 (14) x (V) 43 (61) mm
520 
1174
Narážač Ball Lock NC na nádobky, Cornellius keg, Fermentasaurus tlakový set alebo bag in box. Vývod vonkajšie 7mm. Základná špecifikácia narážač na kyvety alebo bag in box výstup (OUT) na nápoj vývodka 7mm materiál ABS / nerezová oceľ 304
540