Kvasinky

1.40  1.50   
Univerzálne vysoko kvalitné pivovarské kvasinky na vrchné kvasenie piva. Nechajte rehydratovať v pohári vlažnej vody (25°C) po dobu asi 10 minút a potom pridajte priamo do sladiny. Fermentačná teplota: 18-25°C. Dostatočné pre 10l - 20l piva.

1.80  2.10   
Na sklade
Sušené kvasinky pre vrchnú fermentáciu, do silných Ale špeciálov. Kvasinky dobre znášajú vyšší obsah alkoholu až do 11,5%. Pre pivá typu Ale, Witbier Optimálna teplota fermentácie: 15-24°C. Dávkovanie: 10-16g na 20 litrov piva. Balenie: 11,5 g
+

1.80  2.00   
Na sklade
 
+

1.90   
Mangrave Jacks M05 Kvasnice sú speciálne navrhnuté pre všetky druhy medoviny. Tento kmeň produkujúci vysoký ester prináša čerstvé, kvetinové vône, obzvlášť keď sú fermentované v chlade. Tieto kvasnice majú vysokú toleranciu voči alkoholu a dobre fermentuje v širokom teplotnom rozsahu...

2.00   
Na sklade
Svetoznáme kvasnice typu Ale. Majú rovnomernú fermentáciu a produkujú čisté pivo s nízkym obsahom diacetylu. Doporučená teplota kvasenia 18 - 20°C. Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny Obsah balenia: 10 g Tolerancia na alkohol až do 9 % ABV. Obsah sáčku vysypte na povrch 1 dcl...
+

2.00   
Na sklade
Svetoznáme kvasnice typu Ale. Majú rovnomernú fermentáciu a produkujú čisté pivo s nízkym obsahom diacetylu. Doporučená teplota kvasenia 17 - 22°C. Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny Obsah balenia: 10 g Obsah sáčku vysypte na povrch 1 dcl prevarenej vody alebo mladiny s teplotou...
+

2.00   
Na sklade
Kvasnice typu Írsky Ale na vrchné kvasenie. Majú rýchlu a rovnomernú fermentáciu. Spôsob kvasenia vrchné kvasenie Doporučená teplota kvasenia 18 - 24°C Dávkovanie 20 - 25 L Obsah balenia 10 g Schopnosť kvasenia (atenuácia) 71-75 %...
+

2.00   
Na sklade
Prémiové kvasinky typu anglický Ale. Majú rýchlu a rovnomernú fermentáciu s dobrou sedimentáciou. Spôsob kvasenia vrchné kvasenie Doporučená teplota kvasenia 19 - 22°C Dávkovanie 20 - 25 L Sedimentácia (flokulácia) vysoká Obsah...
+

2.00   
Na sklade
Kvasinky Belgian Wit Ale na výrobu belgických pšeničných pív. Spôsob kvasenia vrchné kvasenie Doporučená teplota kvasenia 17 - 19 °C Dávkovanie 20 - 25 L Sedimentácia (flokulácia) stredná Obsah balenia 10 g Tolerancia na...
+

2.20   
Na sklade
Kvasnice na vrchné kvasenie pív typu Kölsch a ďalších neutrálnych pív typu Ale. Spôsob kvasenia vrchné kvasenie Doporučená teplota kvasenia 18 - 20°C Dávkovanie 20 - 25 L Obsah balenia 10 g Tolerancia na alkohol 9 % ABV...
+

2.20   
Na sklade
Spôsob kvasenia vrchné kvasenie Doporučená teplota kvasenia 19 - 21°C Dávkovanie 20 - 25 L Sedimentácia (flokulácia) nízka Obsah balenia 10 g Tolerancia na alkohol 9 % ABV Obsah sáčku vysypte na povrch 1 dcl...
+

2.20   
Na sklade
Francúske Saison kvasinky na výrobu pív typu Saison, Beer de Garde. Spôsob kvasenia vrchné kvasenie Doporučená teplota kvasenia 22 - 24 °C Dávkovanie 20 - 25 L Sedimentácia (flokulácia) nízka Obsah balenia 10 g Tolerancia...
+

2.30  2.80   
Obsahuje špeciálne kvasinky na spodné kvasenie piva typu Lager. Nechajte rehydratovať v pohári vlažnej vody (25°C) po dobu asi 10 minút a potom pridajte priamo do sladiny. Fermentačná teplota: 10 - 15 °C. Dávkovanie: 3 - 6 g/10 l

2.40   
Na sklade
Kvasinky sú určené na výrobu pšeničných pív typu Bavarian Wheat. Spôsob kvasenia vrchné kvasenie Doporučená teplota kvasenia 18 - 20°C Dávkovanie 20 - 25 L Sedimentácia (flokulácia) nízka Obsah balenia 10 g Tolerancia na...
+

2.50   
Pomocou kvasiniek môže vytvoriť mimoriadne chutné a osviežujúce pivá typu cider. Sú schopné fermentovať v náročných podmienkach a v širokom rozsahu teplot. Vyznačujú sa rýchlou fermentáciou a výbornou sedimentáciou, čo značne uľahčuje stáčanie. Teplota kvasenia: 18 - 24 °C...

2.50   
Na sklade
Kvasinky určené na výrobu pív s vysokým obsahom alkoholu, ako napr. abbey. Spôsob kvasenia vrchné kvasenie Doporučená teplota kvasenia 19 - 21°C Dávkovanie 20 - 25 L Sedimentácia (flokulácia) vysoká Obsah balenia 10 g...
+

2.60   
Na sklade
Známe anglické suché kvasnice typu Ale, vyznačujúce sa vysokou rýchlosťou fermentácie a výbornou schopnosťou tvoriť kompaktný sediment na konci fermentácie, čo značne uľahčuje stáčanie piva. Pre pivá typu Blonde Ale, Bitter, English IPA, English Pale Ale, Oatmeal Stout, Sweet...
+

2.60  3.00   
Na sklade
Sušené kvasinky pre vrchnú fermentáciu. Použitie pre pivá typu Ale. Vyrovnané kvasenie produkuje čisté pivo s nízkym obsahom diacetylu. Optimálna teplota fermentácie: 15 - 24°C Dávkovanie: 11,5 g na 20 - 30 litrov Balenie: 11,5 g  
+

2.60   
Špičkové kvasienky pre pivá anglického typu s výrazným chmelovaním. Tieto kvasienky produkujú ľahké a jemné ovocné étery, ktoré nepotlačia charakter sladu. Vhodné sú pre pivá typu bitter, extra špecial bitter, golden ale, ... Vyznačujú sa rýchlou fermentáciou a výbornou...

2.80   
Vynikajúce kvasné vlastnosti tohto kmeňa (Saccharmyces cerevisiae) pivovarských kvasiniek oceníte zvlášť pri výrobe pšeničných pív, ktorým dávajú typickú vôňu. Veľmi vhodné pre...

2.80  3.00   
Na sklade
Unikátne pivné kvasinky pre pivá typu ležiak s fermentáciou pri izbovej teplote bez vzniku nežíadajúcich príchutí. Pri pive prekvasenom týmito kvasinkami taktiež nie je potrebné dlhšie ležanie. Vhodné na akýkoľvek ležiak fermentovaný pri teplotách typickými pre vrchné kvasenie. Vyznačujú...
+

2.80   
Na sklade
Tradičné kvasnice, ktoré vytvárajú rovnováhu medzi ovocnými éstermy a korenistových fenolov. Kvasnice nechajú nejakú sladkosť a vzhľadom na zníženú flokuláciu a istý "zákal". Vhodné pre pivá typu Witbier, Grand Cru, Spiced Ales a ostatné špeciálne pivá. Teplota kvasenia: 18 - 25 °C...
+

2.80   
Na sklade
Sušené kvasinky pre vrchnú fermentáciu pre pšeničné pivá belgického typu a ľahké pivá do 5,5 % alkoholu. Pivá majú neutrálnu chuť, sedimentácia a stupeň dokvasenia je nízky. Optimálna teplota fermentácie: 18-24°C. Dávkovanie: 10-16g na 20 litrov piva. Balenie: 11,5 g
+

2.80   
Na sklade
Kvasinky Brewartech Super High Gravity Ale sú vhodné na výrobu piva s vysokým obsahom alkoholu. Spôsob kvasenia vrchné kvasenie Doporučená teplota kvasenia 19 - 21°C Dávkovanie 20 - 25 L Obsah balenia 10 g Tolerancia na alkohol...
+
1 2 3