3431
Vybrané kvasinky z oblasti Champagne, vhodné pre všetky typy ciderov, dokonca aj v náročných podmienkach fermentácie. Pracuje v širokom rozsahu teplôt. Veľmi dobrá asimilácia fruktózy. flokulácia: vysoká teplota kvasenia: 10-30 °C dávkovanie: 5 g/ 20-30 l
180 
3009
Brewartech TOP kvasinky na vrchné kvasenie Kvasinky TOP štýlu Ale sú vyrobené na jednoduché všeobecné použitie . Produkujú nízku úroveň diacetylu a výsledkom je čisté pivo. flokulácia: stredná teplota kvasenia: 10-28 °C (optimálna: 20 - 24 ° C) dávkovanie: 10 g/ 20-25 l Tolerancia alkoholu vyššia ako 9% ABV
180 
-10%
0063
Sušené kvasinky pre vrchnú fermentáciu, do silných Ale špeciálov. Kvasinky dobre znášajú vyšší obsah alkoholu až do 11,5%. Pre pivá typu Ale, Witbier Optimálna teplota fermentácie: 15-24°C. Dávkovanie: 10-16g na 20 litrov piva. Balenie: 11,5 g
190  210 
399
 
220 
Vypredané
2294
Svetoznáme kvasnice typu Ale. Majú rovnomernú fermentáciu a produkujú čisté pivo s nízkym obsahom diacetylu. Doporučená teplota kvasenia 18 - 20°C. Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny Obsah balenia: 10 g Tolerancia na alkohol až do 9 % ABV.   Obsah sáčku vysypte na povrch 1 dcl prevarenej vody alebo mladiny s teplotou 23-27°C. Nemiešajte! Po 15-30 minútach zamiešajte a takto vzniknutú kašu dajte do fermentačnej nádoby.    
220 
Vypredané
1094
Svetoznáme kvasnice typu Ale. Majú rovnomernú fermentáciu a produkujú čisté pivo s nízkym obsahom diacetylu. Doporučená teplota kvasenia 17 - 22°C. Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny Obsah balenia: 10 g Obsah sáčku vysypte na povrch 1 dcl prevarenej vody alebo mladiny s teplotou 23-27°C. Nemiešajte! Po 15-30 minútach zamiešajte a takto vzniknutú kašu dajte do fermentačnej nádoby.
220 
Vypredané
2277
Kvasnice typu Írsky Ale na vrchné kvasenie. Majú rýchlu a rovnomernú fermentáciu. Spôsob kvasenia vrchné kvasenie Doporučená teplota kvasenia 18 - 24°C Dávkovanie 20 - 25 L Obsah balenia 10 g Schopnosť kvasenia (atenuácia) 71-75 % Sedimentácia (flokulácia) stredná Tolerancia na alkohol 9 % ABV Pre pivá typu:  Irish Red Ale, Irish Stout Obsah sáčku vysypte na povrch 1 dcl prevarenej vody alebo mladiny s teplotou 23-27°C. Nemiešajte! Po 15-30 minútach zamiešajte a takto vzniknutú kašu dajte do fermentačnej nádoby.
220 
2278
Kvasnice na vrchné kvasenie pív typu Kölsch a ďalších neutrálnych pív typu Ale. Spôsob kvasenia vrchné kvasenie Doporučená teplota kvasenia 18 - 20°C Dávkovanie 20 - 25 L Obsah balenia 10 g Tolerancia na alkohol 9 % ABV Pre pivá typu: Kölsch, Ale Obsah sáčku vysypte na povrch 1 dcl prevarenej vody alebo mladiny s teplotou 23-27°C. Nemiešajte! Po 15-30 minútach zamiešajte a takto vzniknutú kašu dajte do fermentačnej nádoby.  
220 
2273
Prémiové kvasinky typu anglický Ale. Majú rýchlu a rovnomernú fermentáciu s dobrou sedimentáciou. Spôsob kvasenia vrchné kvasenie Doporučená teplota kvasenia 19 - 22°C Dávkovanie 20 - 25 L Sedimentácia (flokulácia) vysoká Obsah balenia 10 g Tolerancia na alkohol 9 % ABV Obsah sáčku vysypte na povrch 1 dcl prevarenej vody alebo mladiny s teplotou 23-27°C. Nemiešajte! Po 15-30 minútach zamiešajte a takto vzniknutú kašu dajte do fermentačnej nádoby.  
220 
995
Pomocou kvasiniek môže vytvoriť mimoriadne chutné a osviežujúce pivá typu cider. Sú schopné fermentovať v náročných podmienkach a v širokom rozsahu teplot. Vyznačujú sa rýchlou fermentáciou a výbornou sedimentáciou, čo značne uľahčuje stáčanie. Teplota kvasenia: 18 - 24 °C Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny Obsah balenia: 10 g
240 
1258
Kvasinky New England na výrobu piva typu East Coast Ale a New England IPA. Spôsob kvasenia vrchné kvasenie Doporučená teplota kvasenia 18 - 20°C Dávkovanie 20 - 25 L Sedimentácia (flokulácia) stredná Obsah balenia 10 g Tolerancia na alkohol 10 % ABV Obsah sáčku vysypte na povrch 1 dcl prevarenej vody alebo mladiny s teplotou 23-27°C. Nemiešajte! Po 15-30 minútach zamiešajte a takto vzniknutú kašu dajte do fermentačnej nádoby.
240 
Vypredané
2272
Kvasinky Belgian Wit Ale na výrobu belgických pšeničných pív. Spôsob kvasenia vrchné kvasenie Doporučená teplota kvasenia 17 - 19 °C Dávkovanie 20 - 25 L Sedimentácia (flokulácia) stredná Obsah balenia 10 g Tolerancia na alkohol 9 % ABV Obsah sáčku vysypte na povrch 1 dcl prevarenej vody alebo mladiny s teplotou 23-27°C. Nemiešajte! Po 15-30 minútach zamiešajte a takto vzniknutú kašu dajte do fermentačnej nádoby.
240 
3373
Vybrané kvasinky z oblasti Champagne, vhodné pre všetky typy ciderov, dokonca aj v náročných podmienkach fermentácie. Pracuje v širokom rozsahu teplôt. Veľmi dobrá asimilácia fruktózy. flokulácia: vysoká teplota kvasenia: 10-30 °C dávkovanie: 5 g/ 20-30 l
260 
SafCiderAB1
Tieto kvasinky na Cider majú j emný aromatický profil  čerstvého (jablko) ako aj spracovaného ovocia (jablkového pretlaku) s vyváženou chuťou cideru. Sú určené na sladké ako aj suché cidery z čerstvých alebo koncentrovaných jablkových štiav. Vhodné pre náročné kvasné podmienky a zmesi s cukrovými sirupmi.   Teplota fermentácie: 10-30 °C Dávkovanie: 5 g / 20-30 l
260 
B0007R4XYK.01-A2H2AYTJFCST9E._SCMZZZZZZZ_.jpg -10%
30045477
Známe anglické suché kvasnice typu Ale, vyznačujúce sa vysokou rýchlosťou fermentácie a výbornou schopnosťou tvoriť kompaktný sediment na konci fermentácie, čo značne uľahčuje stáčanie piva. Pre pivá typu Blonde Ale, Bitter, English IPA, English Pale Ale, Oatmeal Stout, Sweet Stout,  Doporučená teplota fermentácie: 15-24°C. Dávkovanie: 11,5 g na 20 - 30l piva. Balenie: 11,5g
270  300 
-7%
30048478
Sušené kvasinky pre vrchnú fermentáciu. Použitie pre pivá typu Ale. Vyrovnané kvasenie produkuje čisté pivo s nízkym obsahom diacetylu. Optimálna teplota fermentácie: 15 - 24°C Dávkovanie: 11,5 g na 20 - 30 litrov Balenie: 11,5 g  
280  300 
1633
Mangrave Jacks M05 Kvasnice sú speciálne navrhnuté pre všetky druhy medoviny. Tento kmeň produkujúci vysoký ester prináša čerstvé, kvetinové vône, obzvlášť keď sú fermentované v chlade. Tieto kvasnice majú vysokú toleranciu voči alkoholu a dobre fermentuje v širokom teplotnom rozsahu medzi 15-30 ° C. Tolerancia alkoholu: až 18% Návod: nasypte piamo do 23 - 25 L medového kvasu , nechajte 10 až 15 min. odpočívať a potom riadne premiešajte. Doba fermentácie:2 až 4 týždne. Pre dosiahnutie najlepších výsledkov fermentujte pri teplote 15-30 ° C
280 
Vypredané
1240
Sušené kvasinky pre vrchnú fermentáciu pre pšeničné pivá belgického typu a ľahké pivá do 5,5 % alkoholu. Pivá majú neutrálnu chuť, sedimentácia a stupeň dokvasenia je nízky. Optimálna teplota fermentácie: 18-24°C. Dávkovanie: 10-16g na 20 litrov piva. Balenie: 11,5 g
300 
1142
Vrchné kvasnice určené na výrobu belgických pív typu Saison. Rozsah prevádzkovej teploty: 18 až 28 ° C Balenie:   11,5 g
310 
-3%
9421025510915
Špičkové kvasienky pre americký štýl výroby piva. Kvasinky vytvárajú vynimočnú čistú chuť, ktorá dovolí dominanciu chmelovej arómy. Vhodné sú pre pivá typu american style pale ale, american double IPA, american style imperial stout, ... Vyznačujú sa rýchlou fermentáciou a výbornou sedimentáciou, čo značne uľahčuje stáčanie. Teplota kvasenia: 18 - 23 °C Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny Obsah balenia: 10 g
320  330 
m21
Tradičné kvasnice, ktoré vytvárajú rovnováhu medzi ovocnými éstermy a korenistových fenolov. Kvasnice nechajú nejakú sladkosť a vzhľadom na zníženú flokuláciu a istý "zákal". Vhodné pre pivá typu Witbier, Grand Cru, Spiced Ales a ostatné špeciálne pivá. Teplota kvasenia: 18 - 25 °C Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny Obsah balenia: 10 g
330 
1078
Menšia tolerancia na alkohol, ako Belgian Ale. Tieto kvasinky vytvárajú neuveriteľne zložité ovocné éstery. Vhodné pre pivá typu Belgian Pale Ale a Abbey Ale.  Teplota kvasenia: 18 - 25 °C Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny Obsah balenia: 10 g
330 
1080
Pivné kvasienky horného kvasenia pre širokú škálu chmeľových a špeciálnych pív. Kvasinky produkujú jemné a ľahké éstery ovocného charakteru a pomáhajú rozvíjať sľadový charakter piva. Sú vhodné pre pivá typu: anglický a americký Pale Ale, extra horké pivá (Special Bitter), Golden Ale a ďalšie. Vyznačujú sa rýchlou fermentáciou a výbornou sedimentáciou, čo značne uľahčuje stáčanie. Teplota kvasenia: 18 - 23 °C Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny Obsah balenia: 10 g
340 
1079
Špičkové kvasinky horného kvasenia vhodné pre mnoho typu pív. Produkujú počas kvasenia neutrálnu príchuť, čo zabezbečuje zvýraznenie charakteru sľadov a chmeľu. Vhodné pre pivá typu: IPA, Porter, Russian Imperial Stout a ďalšie. Vyznačujú sa rýchlou fermentáciou a výbornou sedimentáciou, čo značne uľahčuje stáčanie. Teplota kvasenia: 16 - 22 °C Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny Obsah balenia: 10 g
340 
993
Špičkové kvasinky pre pšeničné pivá typu Weizen, Hefeweizen, Kristal Weizen, Dunkel Weizen, Belgian Wit a ďalšie. Produkujú pivo s hodvábnym pocitom v ústach s banánovou a vanilkovou príchuťou Malá miera flokulácie - sedimentácie je ideálne pre vyrábanie "zakalených" pív. Teplota kvasenia: 18 - 30 °C Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny Obsah balenia: 10 g
360 
1082
Kvasinky na vrchné kvasenie, vhodné na rôzne štýly pív s plným telom a výnimočnou hĺbkou. Pivu dodáva plné bohaté vône po tmavom ovocí. Vhodné na: Scottish Heavy Ale, American Amber Ale, Sweet Stout a ďalšie. Teplotné rozmedzie: 18 - 22°C
360 
3516662960004
Sušené kvasinky pre vrchnú fermentáciu pšeničných pív. Optimálna teplota fermentácie: 15 - 24°C Dávkovanie: 10 - 16 g/ 20 litrov Balenie: 11,5 g Expirácia: 07/2023
380 
Vypredané
853
Vrchné kvasnice určené na výrobu Belgických kláštorných špeciálov. Vyznačujú sa dobrou sedimentáciou ,vysokou toleranciou na alkohol (≈12% objem / objem) a vysokým stupňom prekvasenia (AA: 82%) Rozsah prevádzkovej teploty: 12 až 25 ° C Odporúčaný rozsah teploty fermentácie 15-20 ° Balenie: 11,5 g
380 
-3%
m31
Kvasinky poskytujú fantastický komplex korenia, ovocných ésterov, fenolov a alkoholu. Majú vysokú toleranciu na alkohol, preto sú ideálne na rôzne belgické pivá. Vhodné pre pivá typu Belgian Tripel a Trappist. Teplota kvasenia: 18 - 28 °C Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny Obsah balenia: 10 g
380  390 
m54
Unikátne pivné kvasinky pre pivá typu ležiak s fermentáciou pri izbovej teplote bez vzniku nežíadajúcich príchutí. Pri pive prekvasenom týmito kvasinkami taktiež nie je potrebné dlhšie ležanie. Vhodné na akýkoľvek ležiak fermentovaný pri teplotách typickými pre vrchné kvasenie. Vyznačujú sa rýchlou fermentáciou a výbornou sedimentáciou, čo značne uľahčuje stáčanie.   Útlm: 77-82% Flokulácia: Vysoká Tolerancia: 9% Teplotné rozmedzie: 18-20° Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny Obsah balenia: 10 g
400 
Vypredané
447
Veľmi obľúbené sušené kvasnice vhodné najmä na ležiaky plzenského typu. Pri vyšších teplotách a v určitých typoch pív môžu dodať ľahký ovocný nádych. Použitelné pri teplotách 9 - 22°C. Ideálne  11 - 15°C. Dávkovanie: vrecko 11,5 g vystačí na 10-15 l mladiny pri teplote 11-15°C. Návod na prípravu kvasníc: Kvasnice z vrecka vysypeme do pohára s vodou alebo mladinou s teplotou cca 23 °C. Nemiešame. Necháme odpočinúť asi 15-30 minút. Potom jemne miešame 30 minút. Potom pridáme k mladine s teplotou 12-15°C do kvasnej nádoby a poriadne premiešame.
400 
m41
Korenistý a fenolický charakter. Tieto kvasinky sú intenzitou a komplexnosťou podobné kvasinkám z tých najlepších kláštorných pivovarov v Belgicku. Majú vysokú toleranciu na alkohol, preto sú ideálne na rôzne belgické pivá. Teplota kvasenia: 18 - 28 °C Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny Obsah balenia: 10 g
400