Kvasinky Brewartech Belgian Abbey 10 g

Na sklade
2269

2.50 

Kvasinky určené na výrobu pív s vysokým obsahom alkoholu, ako napr. abbey. Spôsob kvasenia vrchné kvasenie Doporučená teplota kvasenia 19 - 21°C Dávkovanie 20 - 25 L Sedimentácia (flokulácia) vysoká Obsah balenia 10 g...
+

Kvasinky určené na výrobu pív s vysokým obsahom alkoholu, ako napr. abbey.

Spôsob kvasenia vrchné kvasenie
Doporučená teplota kvasenia 19 - 21°C
Dávkovanie 20 - 25 L
Sedimentácia (flokulácia) vysoká
Obsah balenia 10 g
Tolerancia na alkohol 12 % ABV

Obsah sáčku vysypte na povrch 1 dcl prevarenej vody alebo mladiny s teplotou 23-27°C. Nemiešajte!
Po 15-30 minútach zamiešajte a takto vzniknutú kašu dajte do fermentačnej nádoby.