Kvasinky Brewartech Belgian Saison 10 g

Na sklade
2270

2.20 

Spôsob kvasenia vrchné kvasenie Doporučená teplota kvasenia 19 - 21°C Dávkovanie 20 - 25 L Sedimentácia (flokulácia) nízka Obsah balenia 10 g Tolerancia na alkohol 9 % ABV Obsah sáčku vysypte na povrch 1 dcl...
+
Spôsob kvasenia vrchné kvasenie
Doporučená teplota kvasenia 19 - 21°C
Dávkovanie 20 - 25 L
Sedimentácia (flokulácia) nízka
Obsah balenia 10 g
Tolerancia na alkohol 9 % ABV

Obsah sáčku vysypte na povrch 1 dcl prevarenej vody alebo mladiny s teplotou 23-27°C. Nemiešajte!
Po 15-30 minútach zamiešajte a takto vzniknutú kašu dajte do fermentačnej nádoby.