Kvasinky Brewartech French Saison 10 g

Na sklade
2276

2.20 

Francúske Saison kvasinky na výrobu pív typu Saison, Beer de Garde. Spôsob kvasenia vrchné kvasenie Doporučená teplota kvasenia 22 - 24 °C Dávkovanie 20 - 25 L Sedimentácia (flokulácia) nízka Obsah balenia 10 g Tolerancia...
+

Francúske Saison kvasinky na výrobu pív typu Saison, Beer de Garde.

Spôsob kvasenia vrchné kvasenie
Doporučená teplota kvasenia 22 - 24 °C
Dávkovanie 20 - 25 L
Sedimentácia (flokulácia) nízka
Obsah balenia 10 g
Tolerancia na alkohol 9 % ABV

Obsah sáčku vysypte na povrch 1 dcl prevarenej vody alebo mladiny s teplotou 23-27°C. Nemiešajte!
Po 15-30 minútach zamiešajte a takto vzniknutú kašu dajte do fermentačnej nádoby.