Kvasnice na vrchné kvasenie

1.40  1.50   
Na sklade
Univerzálne vysoko kvalitné pivovarské kvasinky na vrchné kvasenie piva. Nechajte rehydratovať v pohári vlažnej vody (25°C) po dobu asi 10 minút a potom pridajte priamo do sladiny. Fermentačná teplota: 18-25°C. Dostatočné pre 10l - 20l piva.
+

1.90   
Na sklade
Sušené kvasinky pre vrchnú fermentáciu, do silných Ale špeciálov. Kvasinky dobre znášajú vyšší obsah alkoholu až do 11,5%. Optimálna teplota fermentácie: 15-24°C. Dávkovanie: 10-16g na 20 litrov piva. Balenie: 11,5 g
+

2.00   
Na sklade
 
+

2.20  2.50   
Na sklade
Známé anglické suché kvasnice typu Ale, vyznačujúce sa vysokou rýchlosťou fermentácie a výbornou schopnosťou tvoriť kompaktný sediment na konci fermentácie, čo značne uľahčuje stáčanie piva. Kvasinky sú určené k odfermentovaniu širokej škály pív typu Ale, hlavne tmavých. Doporučená teplota...
+

2.20   
Šľachtené pivné kvasinky pre vrchné kvasenie pri teplotách 18-20 o C. Tieto kvasnice dobre znášajú kolísanie teploty. Po dokvasení utvoria na dne gelovitú vrstvu a tým nedochádza k rozvíreniu kvasníc. Hmotnosť: 6g (max. 30l piva).

2.50  3.00   
Na sklade
Sušené kvasinky pre vrchnú fermentáciu. Použitie pre pivá typu Ale. Vyrovnané kvasenie produkuje čisté pivo s nízkym obsahom diacetylu. Optimálna teplota fermentácie: 15 - 24°C Dávkovanie: 11,5 g na 20 - 30 litrov Balenie: 11,5 g
+

2.50   
Na sklade
Vrchné kvasnice určené na výrobu Belgických kláštorných špeciálov. Vyznačujú sa dobrou sedimentáciou ,vysokou toleranciou na alkohol (≈12% objem / objem) a vysokým stupňom prekvasenia (AA: 82%) Rozsah prevádzkovej teploty: 12 až 25 ° C Odporúčaný rozsah teploty fermentácie 15-20 °...
+

2.50   
Na sklade
Pomocou kvasiniek môže vytvoriť mimoriadne chutné a osviežujúce pivá typu cider. Sú schopné fermentovať v náročných podmienkach a v širokom rozsahu teplot. Vyznačujú sa rýchlou fermentáciou a výbornou sedimentáciou, čo značne uľahčuje stáčanie. Teplota kvasenia: 18 - 24 °C...
+

2.60   
Špičkové kvasienky pre pivá anglického typu s výrazným chmelovaním. Tieto kvasienky produkujú ľahké a jemné ovocné étery, ktoré nepotlačia charakter sladu. Vhodné sú pre pivá typu bitter, extra špecial bitter, golden ale, ... Vyznačujú sa rýchlou fermentáciou a výbornou...

2.80   
Vynikajúce kvasné vlastnosti tohto kmeňa (Saccharmyces cerevisiae) pivovarských kvasiniek oceníte zvlášť pri výrobe pšeničných pív, ktorým dávajú typickú vôňu. Veľmi vhodné pre...

2.80   
Na sklade
Tradičné kvasnice, ktoré vytvárajú rovnováhu medzi ovocnými éstermy a korenistových fenolov. Kvasnice nechajú nejakú sladkosť a vzhľadom na zníženú flokuláciu a istý "zákal". Vhodné pre pivá typu Witbier, Grand Cru, Spiced Ales a ostatné špeciálne pivá. Teplota kvasenia: 18 - 25 °C...
+

2.80   
Na sklade
Vrchné kvasnice určené na výrobu belgických pív typu Saison. Rozsah prevádzkovej teploty: 18 až 28 ° C Balenie:   11,5 g
+

2.80   
Na sklade
Sušené kvasinky pre vrchnú fermentáciu pre pšeničné pivá belgického typu a ľahké pivá do 5,5 % alkoholu. Pivá majú neutrálnu chuť, sedimentácia a stupeň dokvasenia je nízky. Optimálna teplota fermentácie: 18-24°C. Dávkovanie: 10-16g na 20 litrov piva. Balenie: 11,5 g
+

2.90   
Na sklade
Sušené kvasinky pre vrchnú fermentáciu pšeničných pív. Optimálna teplota fermentácie: 15 - 24°C Dávkovanie: 10 - 16 g/ 20 litrov Balenie: 11,5 g
+

2.90   
Na sklade
Pivné kvasienky horného kvasenia pre širokú škálu chmeľových a špeciálnych pív. Kvasinky produkujú jemné a ľahké éstery ovocného charakteru a pomáhajú rozvíjať sľadový charakter piva. Sú vhodné pre pivá typu: anglický a americký Pale Ale, extra horké pivá (Special Bitter), Golden Ale a...
+

3.00   
Na sklade
Unikátne pivné kvasinky pre pivá typu ležiak s fermentáciou pri izbovej teplote bez vzniku nežíadajúcich príchutí. Pri pive prekvasenom týmito kvasinkami taktiež nie je potrebné dlhšie ležanie. Vhodné na akýkoľvek ležiak fermentovaný pri teplotách typickými pre vrchné kvasenie. Vyznačujú...
+

3.00   
Na sklade
Špičkové kvasinky horného kvasenia vhodné pre mnoho typu pív. Produkujú počas kvasenia neutrálnu príchuť, čo zabezbečuje zvýraznenie charakteru sľadov a chmeľu. Vhodné pre pivá typu: IPA, Porter, Russian Imperial Stout a ďalšie. Vyznačujú sa rýchlou fermentáciou a výbornou sedimentáciou, čo...
+

3.00   
Na sklade
Menšia tolerancia na alkohol, ako Belgian Ale. Tieto kvasinky vytvárajú neuveriteľne zložité ovocné éstery. Vhodné pre pivá typu Belgian Pale Ale a Abbey Ale.  Teplota kvasenia: 18 - 25 °C Dávkovanie: 10 g...
+

3.10   
Na sklade
French Saison sú výnimočné kvasinky pre pivá typu Saison. V pive tvoria korenisté a ovocné tóny. Ideálne na štýly Farmhouse Ale, Saison a Bierre de Garde.
+

3.20  3.30   
Na sklade
Špičkové kvasienky pre americký štýl výroby piva. Kvasinky vytvárajú vynimočnú čistú chuť, ktorá dovolí dominanciu chmelovej arómy. Vhodné sú pre pivá typu american style pale ale, american double IPA, american style imperial stout, ... Vyznačujú sa rýchlou fermentáciou a...
+

3.20   
Na sklade
Kvasinky poskytujú fantastický komplex korenia, ovocných ésterov, fenolov a alkoholu. Majú vysokú toleranciu na alkohol, preto sú ideálne na rôzne belgické pivá. Vhodné pre pivá typu Belgian Tripel a Trappist. Teplota kvasenia: 18 - 28 °C Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny Obsah...
+

3.20   
Na sklade
Kvasinky na vrchné kvasenie, vhodné na rôzne štýly pív s plným telom a výnimočnou hĺbkou. Pivu dodáva plné bohaté vône po tmavom ovocí. Vhodné na: Scottish Heavy Ale, American Amber Ale, Sweet Stout a ďalšie. Teplotné rozmedzie: 18 - 22°C
+

3.20   
Na sklade
Korenistý a fenolický charakter. Tieto kvasinky sú intenzitou a komplexnosťou podobné kvasinkám z tých najlepších kláštorných pivovarov v Belgicku. Majú vysokú toleranciu na alkohol, preto sú ideálne na rôzne belgické pivá. Teplota kvasenia: 18 - 28 °C Dávkovanie: 10 g na 23 l...
+

3.30   
Pivné kvasinky pre vrchné kvasenie vhodné pre širokú škálu belgických pív od Saison až po Quadrupel. Pre vysokú toleranciu alkoholu (až 14 %) sú vhodné pre špeciálne pivá. Pri...
1 2