Kvasnice pre pšeničné pivá

1.80  2.00   
Na sklade
 
+

2.00   
Na sklade
Kvasinky Belgian Wit Ale na výrobu belgických pšeničných pív. Spôsob kvasenia vrchné kvasenie Doporučená teplota kvasenia 17 - 19 °C Dávkovanie 20 - 25 L Sedimentácia (flokulácia) stredná Obsah balenia 10 g Tolerancia na...
+

2.40   
Na sklade
Kvasinky sú určené na výrobu pšeničných pív typu Bavarian Wheat. Spôsob kvasenia vrchné kvasenie Doporučená teplota kvasenia 18 - 20°C Dávkovanie 20 - 25 L Sedimentácia (flokulácia) nízka Obsah balenia 10 g Tolerancia na...
+

2.80   
Vynikajúce kvasné vlastnosti tohto kmeňa (Saccharmyces cerevisiae) pivovarských kvasiniek oceníte zvlášť pri výrobe pšeničných pív, ktorým dávajú typickú vôňu. Veľmi vhodné pre...

2.80   
Na sklade
Sušené kvasinky pre vrchnú fermentáciu pre pšeničné pivá belgického typu a ľahké pivá do 5,5 % alkoholu. Pivá majú neutrálnu chuť, sedimentácia a stupeň dokvasenia je nízky. Optimálna teplota fermentácie: 18-24°C. Dávkovanie: 10-16g na 20 litrov piva. Balenie: 11,5 g
+

2.90   
Na sklade
Špičkové kvasinky pre pšeničné pivá typu Weizen, Hefeweizen, Kristal Weizen, Dunkel Weizen, Belgian Wit a ďalšie. Produkujú pivo s hodvábnym pocitom v ústach s banánovou a vanilkovou príchuťou Malá miera flokulácie - sedimentácie je ideálne pre vyrábanie "zakalených" pív. Teplota...
+

3.00  3.20   
Na sklade
Sušené kvasinky pre vrchnú fermentáciu pšeničných pív. Optimálna teplota fermentácie: 15 - 24°C Dávkovanie: 10 - 16 g/ 20 litrov Balenie: 11,5 g
+