Viking Ražný slad 1 kg

Na sklade
vikrye

1.60 

Farba EBC 4-10 Charakteristika Ražný slad Viking Malt je vyrábaný z vysokokvalitnej raže. Proces sladovania nie je veľmi odlišný od Plzenského sladu. Konečná teplota hvozdenia je 72 - 80 °C. Chuť a aróma Ražný slad má chlebovú a medovú chuť. Použitie Ražný slad môže...
Slad drvíme - šrotujeme bezprostredne pred odoslaním
+

Farba EBC 4-10

Charakteristika

Ražný slad Viking Malt je vyrábaný z vysokokvalitnej raže. Proces sladovania nie je veľmi odlišný od Plzenského sladu. Konečná teplota hvozdenia je 72 - 80 °C.

Chuť a aróma

Ražný slad má chlebovú a medovú chuť.

Použitie

Ražný slad môže byť použitý pri špeciálnych pivách ako sú ražný ležiak, či ražný ale. Pivu dodáva zlatú farbu a typickú ražnú chuť. Odporúčame udržať sypanie pod hranicou 7%, aby ste sa vyhli problémom pri vysladzovaní.

Možná náhrada sladu

Weyermann Rye Malt, Simpsons Malted Rye