Enzýmy a prípravky do kvasov

1.40   
Na sklade
Enzým k podpore aromatiky a zvýšeniu výťažku alkoholu u ovocných destilátov a optimálny rozklad kvasu. Pektíny sú látky, ktoré v rastlinných, teda i ovocných pletivách tvoria podpornú/spevňovaciu funkciu. Rozkladom pektínov enzýmom dochádza k stekuteniu kvasu a tým sa dosiahne lepšie...
+

1.60   
Na sklade
Enzým k podpore aromatiky a zvýšeniu výťažku alkoholu u ovocných destilátov a optimálny rozklad kvasu. Pektíny sú látky, ktoré v rastlinných, teda i ovocných pletivách tvoria podpornú/spevňovaciu funkciu. Rozkladom pektínov enzýmom dochádza k stekuteniu kvasu a tým sa dosiahne lepšie...
+

1.60   
Na sklade
Enzým k podpore aromatiky a zvýšeniu výťažku alkoholu u ovocných destilátov a optimálny rozklad kvasu. Pektíny sú látky, ktoré v rastlinných, teda i ovocných pletivách tvoria podpornú/spevňovaciu funkciu. Rozkladom pektínov enzýmom dochádza k stekuteniu kvasu a tým sa dosiahne lepšie...
+