KandiW250
Kandizovaný cukor používajú belgické pivovary pri výrobe svojich svetoznámich pív. Dodáva pivu jedinečnú chuť. Taktiež je veľmi vhodný pre vína, likéry, pečivo, čaj a kávu.
150 
CandyB250
Kandizovaný cukor používajú belgické pivovary pri výrobe svojich svetoznámich pív. Dodáva pivu jedinečnú chuť. Taktiež je veľmi vhodný pre vína, likéry, pečivo, čaj a kávu.
150 
7442
Neobsahuje sacharózu – repný cukor Kvasné cukríky sú vlastne lisované 1,5 gramové tabletky dextrózy. Na rozdiel od konkurenčných produktov neobsahujú sacharózu. Výhody pred práškovou dextrózou: - presné dávkovanie - rýchla rozpustnosť - pohodlné použitie - žiadny neporiadok - žiadny odpad POUŽITIE Použiť namiesto dextrózy pri sekundárnom kvasení domáceho piva. DÁVKOVANIE 0,33 l fľaša – 1 cukrík 0,5 l fľaša – 2 cukríky 1,0 l fľaša – 4 cukríky 1,5 l fľaša – 6 cukríkov
190 
7441
Jednoduchý cukor. Na rozdiel od repného cukru nezanecháva v pive nežiadúcu chuť. Vhodné na zvýšenie obsahu alkoholu v každom druhu piva. Používa sa aj ako cukor do sekundárneho kvasenia - nasýtenie fliaš oxidom uhličitým.
280 
KandiW500
Kandizovaný cukor používajú belgické pivovary pri výrobe svojich svetoznámich pív. Dodáva pivu jedinečnú chuť. Taktiež je veľmi vhodný pre vína, likéry, pečivo, čaj a kávu.
280 
Vypredané
CandyB500
Kandizovaný cukor používajú belgické pivovary pri výrobe svojich svetoznámich pív. Dodáva pivu jedinečnú chuť. Taktiež je veľmi vhodný pre vína, likéry, pečivo, čaj a kávu.
280 
-14%
Vypredané
814
Brew Enhancer 1 (zvýrazňovač chuti) obsahuje dextrózu a maltodextrin. Počas kvasenia dextróza sa premení na alkohol a maltodextrin zvyšuje "telo" piva. Enhancer 1 je ideálne riešenie pre pivá typu Lager, Pilsner a Draught. Príklad použitia: 1,7 kg Coopers Pilsener + 1 kg Coopers Brew Enhancer 1
620  720 
027
Dodáva pivu bohatú plnosť a zvýrazňuje chuť piva. Obsahuje 50 % sušený sladový výťažok a 50 % dextrózu.
940 
7444
Neobsahuje sacharózu – repný cukor Kvasné cukríky sú vlastne lisované 1,5 gramové tabletky dextrózy. Na rozdiel od konkurenčných produktov neobsahujú sacharózu. Výhody pred práškovou dextrózou: - presné dávkovanie - rýchla rozpustnosť - pohodlné použitie - žiadny neporiadok - žiadny odpad POUŽITIE Použiť namiesto dextrózy pri sekundárnom kvasení domáceho piva. DÁVKOVANIE 0,33 l fľaša – 1 cukrík 0,5 l fľaša – 2 cukríky 1,0 l fľaša – 4 cukríky 1,5 l fľaša – 6 cukríkov
1250