1555
Získajte maximum z ovocia ! Agresívne kvasinky začínajú v ovocnej kaši okamžite rozmnožovať a nedajú najmenšiu šancu divokým kvasinkám a takto nedovolí vytvárať nežiadúce príchute a pachy. Použitím kvasiniek získate maximálnu arómu z ovocia. Vysoká tolerancia na alkohol: 18 V/V % Doporučená kvasná teplota: 12 - 32 ° C Dávkovanie: 20g/100kg Obsah balíka rozpustíme v 2 dl vlažnej vode a pridáme do ovocného kvasu.
170 
1576
Získajte maximum z ovocia ! Agresívne kvasinky začínajú v ovocnej kaši okamžite rozmnožovať a nedajú najmenšiu šancu divokým kvasinkám a takto nedovolí vytvárať nežiadúce príchute a pachy. Použitím kvasiniek získate maximálnu arómu z ovocia. Vysoká tolerancia na alkohol: 18 V/V % Doporučená kvasná teplota: 3 - 15 ° C (Ideálne: 10 ° C) Dávkovanie: 20g/100kg Obsah balíka rozpustíme v 2 dl vlažnej vode a pridáme do ovocného kvasu.
190 
4481
Veľmi silné a rýchle kvasinky Double Snake C24. Maximálna hodnota alkoholu dosahuje až 14%. Turbo liehovarnícke kvasnice produkujú veľmi kvalitný alkohol. Pridajte do fermentačnej nádoby 21 litrov vlažnej vody (35 °C) a 6 kg cukru. Rozmiešajte a pridajte sáčok kvasníc C24 a zmiešajte 2 minúty. Nechajte kvasiť pri teplote 25 °C (funguje pri teplote od 20 °C do 30 °C). Za 24 hodín máte hotový rmut s obsahom alkoholu 14 %. Hmotnosť balenia: 175 g
240 
1633
Mangrave Jacks M05 Kvasnice sú speciálne navrhnuté pre všetky druhy medoviny. Tento kmeň produkujúci vysoký ester prináša čerstvé, kvetinové vône, obzvlášť keď sú fermentované v chlade. Tieto kvasnice majú vysokú toleranciu voči alkoholu a dobre fermentuje v širokom teplotnom rozsahu medzi 15-30 ° C. Tolerancia alkoholu: až 18% Návod: nasypte piamo do 23 - 25 L medového kvasu , nechajte 10 až 15 min. odpočívať a potom riadne premiešajte. Doba fermentácie:2 až 4 týždne. Pre dosiahnutie najlepších výsledkov fermentujte pri teplote 15-30 ° C
280 
NO403155
Vznikli spojeným kvalitných liehovarníckych kvasiniek, výživných látok a pektoenzýmu.Takéto zloženie garantuje rýchle a účinné kvasenie slivkového muštu. Recept na 25 L kvasu: rozdrvíte 14 kg sliviek (odporúčame odstrániť kôstky), z 9 L vody a 5 kg cukru pripravíte horúci cukrový sirup a zalejete slivky. Pri teplote 25 - 30 °C vysypte obsah vrecka a riadne zmiešajte. Takto pripravený kvas nechajte vykvasiť cca. 2 týždne (zmiešajte každý druhý deň).Na zvýšenie obsahu alkoholu môžete po 5 dňoch pridať 1,5 kg cukru. Upozornenie: kvasenie prebieha veľmi zúrivo. Zloženie: kvasinky, fosforečnan diamónny, fosforečnan draselný, síran...
360 
842
Zmes turbo kvasiniek, vitamínov, živín a minerálnych látok. Dáme do fermentačnej nádoby 20 litrov teplej vody (25 - 30 °C) a pridáme 6-7 kg cukru alebo dextrózy. Dobre rozmiešame, keď klesne teplota okolo 20 °C pridáme sáčok turbo kvasníc. Môžeme očakávať búrlivé kvasenie. Ideálna teplota kvasenia 20 - 25 °C. Pri pridaní 6 kg cukru za 3 dní môžeme získať kvas s obsahom alkoholu 15 %. Pri pridaní 7 kg cukru za 5 dní môžeme získať kvas s obsahom alkoholu 17 %.
380 
2148
Still Spirits Classic 8 Turbo kvasinky patria medzi najpredávanejšie Turbo kvasinky na svete. 180 g balenie obsahuje aj nových, vylepšených minerálnych absorbentov pre lepšiu kvalitu destilátu. Sú schopné fermentovať 6 kg cukru za 36 hodín. Pri použití 8 kg cukru môžete dosiahnúť aj 20 % ABV (obsah alkoholu).
420 
1118
Veľmi silné a rýchle kvasinky Double Snake C48. Maximálna hodnota alkoholu dosahuje až 21%. Pripravený môže byť v závislosti od množstva cukru dokonca do 2 dní. Turbo liehovarnícke kvasnice produkujú veľmi kvalitný alkohol. Pri dodaní 6 kg cukru za 48 hodín (teplota 20-35 °C) máme hotový rmut s obsahom alkoholu 14 %. Pri dodaní 7 kg cukru za 3 dní (teplota 20-30 °C) máme hotový rmut s obsahom alkoholu 17 %. Pri dodaní 8 kg cukru za 5 dní (teplota 20-27 °C) máme hotový rmut s obsahom alkoholu 19 %. Pri dodaní 9 kg cukru za 7 - 10 dní (teplota 18-24 °C) máme hotový rmut s obsahom alkoholu 21 %. Balenie: 130 g...
420 
3664
Still Spirits Fast Turbo kvasinky sú najrýchlejšie kvasinky na svete, ktoré dokážu vykvasiť 6 kg cukru za 24 hodín a produkujú veľmi kvalitný destilát s obsahom alkoholu do 13 %.
420 
1925
Získajte maximum z ovocia ! Agresívne kvasinky začínajú v ovocnej kaši okamžite rozmnožovať a nedajú najmenšiu šancu divokým kvasinkám a takto nedovolí vytvárať nežiadúce príchute a pachy. Použitím kvasiniek získate maximálnu arómu z ovocia. Vysoká tolerancia na alkohol: 18 V/V % Doporučená kvasná teplota: 12 - 32 ° C Dávkovanie: 20g/100kg 20g rozpustíme v 2 dl vlažnej vode a pridáme do ovocného kvasu.
2800