Kvasinky Brewartech Kveik Ale 10 g

Na sklade
3881
280 
+
Pridať do košíka

Popis

Kveik kvasinky podporujú široký rozsah fermentačných teplôt od 25 do 40 °C , 35 až 40 °C (95 až 104 °F) vo veľmi vysokom optimálnom teplotnom rozsahu. Veľmi rýchla fermentácia je dosiahnutá v optimálnom teplotnom rozsahu, s plnou fermentáciou zvyčajne do 2-3 dní. Chuť je konštantná v celom teplotnom rozsahu: neutrálna, s jemnou ovocnou vôňou pomaranča a citrusov. Výsledkom vysokej flokulácie je veľmi čisté pivo bez použitia filtrácie alebo pomocných látok.
flokulácia: veľmi vysoká
tolerancia alkoholu: 12% ABV
fermentačná teplota: 25-40°C
optimálny teplotný rozsah: 35-40 °C
dávkovanie: 10 g / 20-25 litrov

Mohol by Vás zaujímať