Naklepávač mäsa - Meat Tenderizer

Na sklade
2776
300 
+
Pridať do košíka

Popis

Meat tenderizer - ručný  moderný naklepávač mäsa .

Úpravou akéhokoľvek vykosteného plátku mäsa  s  Meat tenderizer  sa  skracuje  čas tepelnej úpravy mäsa až o 40%, čím sa výrazne šetrí  energia . Meat tenderizer je určený pre jednoduché a rýchle zmäkčenie mäsa  (zmäkčenie, prerezanie šliach). Po úprave je mäso  mäkšie, šťavnatejšie, kratšie a efektívnejšie sa marinuje , a rovnomerne sa  prepečie  do hĺbky. V mäse zostáva viac chutí a lepšie držia tvar.

Vhodné pre  mäso bravčové, teľacie, hovädzie, kuracie, morky ..., výborná náhrada za bežné vyklepávače.

Meat tenderizer je vybavený čepeľou z nerez ocele, ochranným  krytom  a držadlom z vysoko odolného plastu.  Jednoduché čistenie  aj v umývačke.

Špecifikácie

Material : PVC + nerezová oceľ

Rozmer : 19,5 x Ø 5 cm    Farba: čierna

20 pracovných ihiel s pracovnou dĺžkou 21 mm

Balenie obsahuje 1ks - Naklepávač mäsa meat tenderizer 

Mohol by Vás zaujímať