4481
Veľmi silné a rýchle kvasinky Double Snake C24. Maximálna hodnota alkoholu dosahuje až 14%. Turbo liehovarnícke kvasnice produkujú veľmi kvalitný alkohol. Pridajte do fermentačnej nádoby 21 litrov vlažnej vody (35 °C) a 6 kg cukru. Rozmiešajte a pridajte sáčok kvasníc C24 a zmiešajte 2 minúty. Nechajte kvasiť pri teplote 25 °C (funguje pri teplote od 20 °C do 30 °C). Za 24 hodín máte hotový rmut s obsahom alkoholu 14 %. Hmotnosť balenia: 175 g
240 
1118
Veľmi silné a rýchle kvasinky Double Snake C48. Maximálna hodnota alkoholu dosahuje až 21%. Pripravený môže byť v závislosti od množstva cukru dokonca do 2 dní. Turbo liehovarnícke kvasnice produkujú veľmi kvalitný alkohol. Pri dodaní 6 kg cukru za 48 hodín (teplota 20-35 °C) máme hotový rmut s obsahom alkoholu 14 %. Pri dodaní 7 kg cukru za 3 dní (teplota 20-30 °C) máme hotový rmut s obsahom alkoholu 17 %. Pri dodaní 8 kg cukru za 5 dní (teplota 20-27 °C) máme hotový rmut s obsahom alkoholu 19 %. Pri dodaní 9 kg cukru za 7 - 10 dní (teplota 18-24 °C) máme hotový rmut s obsahom alkoholu 21 %. Balenie: 130 g...
420 
1576
Získajte maximum z ovocia ! Agresívne kvasinky začínajú v ovocnej kaši okamžite rozmnožovať a nedajú najmenšiu šancu divokým kvasinkám a takto nedovolí vytvárať nežiadúce príchute a pachy. Použitím kvasiniek získate maximálnu arómu z ovocia. Vysoká tolerancia na alkohol: 18 V/V % Doporučená kvasná teplota: 3 - 15 ° C (Ideálne: 10 ° C) Dávkovanie: 20g/100kg Obsah balíka rozpustíme v 2 dl vlažnej vode a pridáme do ovocného kvasu.
190 
1555
Získajte maximum z ovocia ! Agresívne kvasinky začínajú v ovocnej kaši okamžite rozmnožovať a nedajú najmenšiu šancu divokým kvasinkám a takto nedovolí vytvárať nežiadúce príchute a pachy. Použitím kvasiniek získate maximálnu arómu z ovocia. Vysoká tolerancia na alkohol: 18 V/V % Doporučená kvasná teplota: 12 - 32 ° C Dávkovanie: 20g/100kg Obsah balíka rozpustíme v 2 dl vlažnej vode a pridáme do ovocného kvasu.
170 
1925
Získajte maximum z ovocia ! Agresívne kvasinky začínajú v ovocnej kaši okamžite rozmnožovať a nedajú najmenšiu šancu divokým kvasinkám a takto nedovolí vytvárať nežiadúce príchute a pachy. Použitím kvasiniek získate maximálnu arómu z ovocia. Vysoká tolerancia na alkohol: 18 V/V % Doporučená kvasná teplota: 12 - 32 ° C Dávkovanie: 20g/100kg 20g rozpustíme v 2 dl vlažnej vode a pridáme do ovocného kvasu.
2800 
842
Zmes turbo kvasiniek, vitamínov, živín a minerálnych látok. Dáme do fermentačnej nádoby 20 litrov teplej vody (25 - 30 °C) a pridáme 6-7 kg cukru alebo dextrózy. Dobre rozmiešame, keď klesne teplota okolo 20 °C pridáme sáčok turbo kvasníc. Môžeme očakávať búrlivé kvasenie. Ideálna teplota kvasenia 20 - 25 °C. Pri pridaní 6 kg cukru za 3 dní môžeme získať kvas s obsahom alkoholu 15 %. Pri pridaní 7 kg cukru za 5 dní môžeme získať kvas s obsahom alkoholu 17 %.
380 
NO403155
Vznikli spojeným kvalitných liehovarníckych kvasiniek, výživných látok a pektoenzýmu.Takéto zloženie garantuje rýchle a účinné kvasenie slivkového muštu. Recept na 25 L kvasu: rozdrvíte 14 kg sliviek (odporúčame odstrániť kôstky), z 9 L vody a 5 kg cukru pripravíte horúci cukrový sirup a zalejete slivky. Pri teplote 25 - 30 °C vysypte obsah vrecka a riadne zmiešajte. Takto pripravený kvas nechajte vykvasiť cca. 2 týždne (zmiešajte každý druhý deň).Na zvýšenie obsahu alkoholu môžete po 5 dňoch pridať 1,5 kg cukru. Upozornenie: kvasenie prebieha veľmi zúrivo. Zloženie: kvasinky, fosforečnan diamónny, fosforečnan draselný, síran...
360 
1633
Mangrave Jacks M05 Kvasnice sú speciálne navrhnuté pre všetky druhy medoviny. Tento kmeň produkujúci vysoký ester prináša čerstvé, kvetinové vône, obzvlášť keď sú fermentované v chlade. Tieto kvasnice majú vysokú toleranciu voči alkoholu a dobre fermentuje v širokom teplotnom rozsahu medzi 15-30 ° C. Tolerancia alkoholu: až 18% Návod: nasypte piamo do 23 - 25 L medového kvasu , nechajte 10 až 15 min. odpočívať a potom riadne premiešajte. Doba fermentácie:2 až 4 týždne. Pre dosiahnutie najlepších výsledkov fermentujte pri teplote 15-30 ° C
280 
2148
Still Spirits Classic 8 Turbo kvasinky patria medzi najpredávanejšie Turbo kvasinky na svete. 180 g balenie obsahuje aj nových, vylepšených minerálnych absorbentov pre lepšiu kvalitu destilátu. Sú schopné fermentovať 6 kg cukru za 36 hodín. Pri použití 8 kg cukru môžete dosiahnúť aj 20 % ABV (obsah alkoholu).
420 
3664
Still Spirits Fast Turbo kvasinky sú najrýchlejšie kvasinky na svete, ktoré dokážu vykvasiť 6 kg cukru za 24 hodín a produkujú veľmi kvalitný destilát s obsahom alkoholu do 13 %.
420