1082
Kvasinky na vrchné kvasenie, vhodné na rôzne štýly pív s plným telom a výnimočnou hĺbkou. Pivu dodáva plné bohaté vône po tmavom ovocí. Vhodné na: Scottish Heavy Ale, American Amber Ale, Sweet Stout a ďalšie. Teplotné rozmedzie: 18 - 22°C
360 
+
447
Veľmi obľúbené sušené kvasnice vhodné najmä na ležiaky plzenského typu. Pri vyšších teplotách a v určitých typoch pív môžu dodať ľahký ovocný nádych. Použitelné pri teplotách 9 - 22°C. Ideálne  11 - 15°C. Dávkovanie: vrecko 11,5 g vystačí na 10-15 l mladiny pri teplote 11-15°C. Návod na prípravu kvasníc: Kvasnice z vrecka vysypeme do pohára s vodou alebo mladinou s teplotou cca 23 °C. Nemiešame. Necháme odpočinúť asi 15-30 minút. Potom jemne miešame 30 minút. Potom pridáme k mladine s teplotou 12-15°C do kvasnej nádoby a poriadne premiešame.
400 
+
994
Špičkové kvasienky spodného kvasenia pre plzeňské pivá a pivá typu európsky ležiak. Kvasinky vytvárajú jemné a vyvážané pivo. Vyznačujú sa rýchlou fermentáciou a výbornou sedimentáciou, čo značne uľahčuje stáčanie. Teplota kvasenia: 10 - 15 °C Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny (Pre lepšie kvasenie výrobca odporúča aj dávkovanie 20 g na 23 l) Obsah balenia: 10 g
480 
+
1080
Pivné kvasienky horného kvasenia pre širokú škálu chmeľových a špeciálnych pív. Kvasinky produkujú jemné a ľahké éstery ovocného charakteru a pomáhajú rozvíjať sľadový charakter piva. Sú vhodné pre pivá typu: anglický a americký Pale Ale, extra horké pivá (Special Bitter), Golden Ale a ďalšie. Vyznačujú sa rýchlou fermentáciou a výbornou sedimentáciou, čo značne uľahčuje stáčanie. Teplota...
340 
+
m54
Unikátne pivné kvasinky pre pivá typu ležiak s fermentáciou pri izbovej teplote bez vzniku nezíadajúcich príchutí. Vyznačujú sa rýchlou fermentáciou a výbornou sedimentáciou, čo značne uľahčuje stáčanie. Teplota kvasenia: 18 - 20 °C Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny Obsah balenia: 10 g
400 
+
995
Pomocou kvasiniek môže vytvoriť mimoriadne chutné a osviežujúce pivá typu cider. Sú schopné fermentovať v náročných podmienkach a v širokom rozsahu teplot. Vyznačujú sa rýchlou fermentáciou a výbornou sedimentáciou, čo značne uľahčuje stáčanie. Teplota kvasenia: 18 - 24 °C Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny Obsah balenia: 10 g
240 
+
993
Špičkové kvasinky pre pšeničné pivá typu Weizen,  Hefeweizen , Kristal Weizen , Dunkel Weizen, Belgian Wit a ďalšie. Produkujú pivo s hodvábnym pocitom v ústach s banánovou a vanilkovou príchuťou Malá miera flokulácie - sedimentácie je ideálne pre vyrábanie "zakalených" pív. Teplota kvasenia: 18 - 30 °C Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny Obsah balenia: 10 g  
360 
+
1079
Špičkové kvasinky horného kvasenia vhodné pre mnoho typu pív. Produkujú počas kvasenia neutrálnu príchuť, čo zabezbečuje zvýraznenie charakteru sľadov a chmeľu. Vhodné pre pivá typu: IPA, Porter, Russian Imperial Stout a ďalšie. Vyznačujú sa rýchlou fermentáciou a výbornou sedimentáciou, čo značne uľahčuje stáčanie. Teplota kvasenia: 16 - 22 °C Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny Obsah balenia: 10 g
340 
+
m21
Tradičné kvasnice, ktoré vytvárajú rovnováhu medzi ovocnými éstermy a korenistových fenolov. Kvasnice nechajú nejakú sladkosť a vzhľadom na zníženú flokuláciu a istý "zákal". Vhodné pre pivá typu Witbier, Grand Cru, Spiced Ales a ostatné špeciálne pivá. Teplota kvasenia: 18 - 25 °C Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny Obsah balenia: 10 g
330 
+
-3%
m31
Kvasinky poskytujú fantastický komplex korenia, ovocných ésterov, fenolov a alkoholu. Majú vysokú toleranciu na alkohol, preto sú ideálne na rôzne belgické pivá. Vhodné pre pivá typu Belgian Tripel a Trappist. Teplota kvasenia: 18 - 28 °C Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny Obsah balenia: 10 g
380  390 
+
1078
Menšia tolerancia na alkohol, ako Belgian Ale. Tieto kvasinky vytvárajú neuveriteľne zložité ovocné éstery. Vhodné pre pivá typu Belgian Pale Ale a Abbey Ale.  Teplota kvasenia: 18 - 25 °C Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny Obsah balenia: 10 g
330 
+
-8%
182
V Anglicku veľmi obľúbené sušené univerzálne kvasnice. Majú neutrálnu chuť a dobre sedimentujú. Pri ich použití vynikne chuť sladu a chmeľu. Sú vhodné i do ležiackych typov pív a pív s vyšším obsahom alkoholu. Sú určené na vrchné kvasenie. Obsah sáčku 11g vystačí na zakvasenie až 23 litrov mladiny. Doporučená teplota kvasenia 14 - 21°C. Dokážu ale kvasiť až do 12°C.
440  480 
+
Kvasnice Saflager W-34/70 -6%
0815
Tento slávny kmeň kvasníc pôvodom z Weihenstephanu v Nemecku je používaný na celom svete. Vhodné pre ležiaky a pivá plzeňského typu, pre spodné kvasenie. Použitelné pri teplotách 9 - 15°C. Ideálne 12°C. Pri rozkvasení (rozmiešaní kvasnic s lyžičkou dextrózy alebo maltózy v 1 dcl vody pri zákvasnej teplote) vystačí obsah sáčku 11,5 gramov na 20 - 30 litrov mladiny.
450  480 
+
853
Vrchné kvasnice určené na výrobu Belgických kláštorných špeciálov. Vyznačujú sa dobrou sedimentáciou ,vysokou toleranciou na alkohol   (≈12% objem / objem) a vysokým stupňom prekvasenia (AA: 82%) Rozsah prevádzkovej teploty: 12 až 25 ° C Odporúčaný rozsah teploty fermentácie 15-20 ° Balenie:   11,5 g Neoriginálne vákuové balenie.
380 
+
399
Tovar nemáme štandardne na sklade a ponúkame ho len na objednávku.
220 
+
9421025510915
Špičkové kvasienky pre americký štýl výroby piva. Kvasinky vytvárajú vynimočnú čistú chuť, ktorá dovolí dominanciu chmelovej arómy. Vhodné sú pre pivá typu american style pale ale, american double IPA, american style imperial stout, ... Vyznačujú sa rýchlou fermentáciou a výbornou sedimentáciou, čo značne uľahčuje stáčanie. Teplota kvasenia: 18 - 23 °C Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny Obsah balenia: 10 g
340 
+
-7%
30048478
A leghíresebb ale élesztõ törzs     Kiegyensúlyozottan erjeszt, alacsony a diacetil termelése és nagyon tiszta sört eredményez .   Süllyedés : alacsony és közepes .   Erjedési hõmérséklet : 15 - 24 ° C-on Adagolás : 10 - 16 g / 20 liter Csomagolás:   11,5 g
280  300 
+
0063
A Safbrew S-33  egy nagyon magas alkoholtűrő képességgel rendelkező felsőerjesztésű élesztő törzs. Sokoldalúságának és semleges ízprofiljának köszönhetően igen népszerű élesztő. Leginkább különleges Ale-k és trappista sörökhöz ajánlott, de számos már sörtípushoz is kiválóan illik. Nagyon tiszta sört eredményez. A következő sörtípusokhoz ajánlott:  Ale, Witbier Erjedési hőmérséklet: 12-25°C Ideális hőmérséklet: 15-20°C Adagolás: 5-8g/10l  Kiszerelés: 11,5g 
220 
+
3516662960004
Elsõsorban, a  búzasörök erjesztéséhez ajánlott.   Erjedési hõmérséklet : 15 - 24 ° C-on   Adagolás : 10 - 16 g / 20 liter Csomagolás:   11,5 g
380 
+
-10%
30045477
Ismert angol Ale típusú szárított sörélesztő. Gyors erjedést biztosít. Erjesztési hőmérséklet: 15-24°C. Adagolás: 11,5 g  20 - 30l sörhöz. Csomagolás: 11,5g
270  300 
+