Sidebar Subcategories Sidebar Subcategories

Sidebar Subcategories
7443
Sušený 100% sladový extrakt svetlej farby. Môže sa rovnako ako dextróza pridať do mladiny na zvýšenie obsahu alkoholu vo výslednom pive. Výsledné pivo má ale s maltózou lepšiu a plnšiu chuť. Zvyšuje penivosť a dodáva farbu. Vhodné do svetlých pív. Farba: 7 - 12 EBC Uchovajte v suchu a chlade pri 5 - 20°C.
800 
+
7443
Sušený 100% sladový extrakt svetlej farby. Môže sa rovnako ako dextróza pridať do mladiny na zvýšenie obsahu alkoholu vo výslednom pive. Výsledné pivo má ale s maltózou lepšiu a plnšiu chuť. Zvyšuje penivosť a dodáva farbu. Vhodné do svetlých pív. Farba: 7 - 12 EBC Uchovajte v suchu a chlade pri 5 - 20°C.
900 
+
MC
Sušený 100% sladový extrakt čiernej farby (extra tmavá). Môže sa rovnako ako dextróza pridať do mladiny na zvýšenie obsahu alkoholu vo výslednom pive. Výsledné pivo má ale s maltózou lepšiu a plnšiu chuť. Zvyšuje penivosť a dodáva tmavú farbu. Vhodné do tmavých a čiernych pív. Uchovajte v suchu a v chlade pri 5 - 20°C. Farba: 70 - 120 EBC
900 
+
Nincs készleten
sv116
Szárított malátakivonat , főleg a Wheat beer, Weisse beer típusú sörsűrítményekhez ajánljuk. A malátakivonat adagolásával készült sörök testesebbek, nagyobb szárazanyag tartalommal bírnak, így kemény hab képződik és azt hosszabb ideig is tartják meg. A cukor helyettesítésére szolgál (1:1).A sörsűrítményhez adjuk az erjesztőedényben. Szín EB 3 - 7
850 
2793
Kézi malátaroppantó. A két nagy henger speciális durva szerkezete optimális tapadást biztosít a gabonának Árpa, árpamaláta, rozs búza, zab,és egyéb gabonák roppantására. Nagy kapacitás: akár 50 kg / óra. Golyós csapágyak. Fúrógép segítségével is használható
14800 
+
888
Különlegesen kezelt magyar Eperfachips kocka közepesen pörkölt. Sörök , borok, szeszes italok, érleléséhez, ízesítéséhez. Adagolás: 5 - 30 g / 10 l érlelési idõ: 3 naptól -- 3 hónapig
260 
+
4667
Mágneses konyhai időzítő JS-118. 1 darab 1,5 V AAA elemmel működik.
280 
+
994
Špičkové kvasienky spodného kvasenia pre plzeňské pivá a pivá typu európsky ležiak. Kvasinky vytvárajú jemné a vyvážané pivo. Vyznačujú sa rýchlou fermentáciou a výbornou sedimentáciou, čo značne uľahčuje stáčanie. Teplota kvasenia: 10 - 15 °C Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny (Pre lepšie kvasenie výrobca odporúča aj dávkovanie 20 g na 23 l) Obsah balenia: 10 g
480 
+
m76
Špičkové kvasienky spodného kvasenia pre plzeňské pivá a pivá typu európsky ležiak. Kvasinky vytvárajú jemné a vyvážané pivo. Vyznačujú sa rýchlou fermentáciou a výbornou sedimentáciou, čo značne uľahčuje stáčanie. Teplota kvasenia: 10 - 15 °C Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny (Pre lepšie kvasenie výrobca odporúča aj dávkovanie 20 g na 23 l) Obsah balenia: 10 g
460 
+
m54
Unikátne pivné kvasinky pre pivá typu ležiak s fermentáciou pri izbovej teplote bez vzniku nezíadajúcich príchutí. Vyznačujú sa rýchlou fermentáciou a výbornou sedimentáciou, čo značne uľahčuje stáčanie. Teplota kvasenia: 18 - 20 °C Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny Obsah balenia: 10 g
400 
+
1078
Menšia tolerancia na alkohol, ako Belgian Ale. Tieto kvasinky vytvárajú neuveriteľne zložité ovocné éstery. Vhodné pre pivá typu Belgian Pale Ale a Abbey Ale.  Teplota kvasenia: 18 - 25 °C Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny Obsah balenia: 10 g
330 
+
1079
Špičkové kvasinky horného kvasenia vhodné pre mnoho typu pív. Produkujú počas kvasenia neutrálnu príchuť, čo zabezbečuje zvýraznenie charakteru sľadov a chmeľu. Vhodné pre pivá typu: IPA, Porter, Russian Imperial Stout a ďalšie. Vyznačujú sa rýchlou fermentáciou a výbornou sedimentáciou, čo značne uľahčuje stáčanie. Teplota kvasenia: 16 - 22 °C Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny Obsah balenia: 10 g
340 
+
1080
Pivné kvasienky horného kvasenia pre širokú škálu chmeľových a špeciálnych pív. Kvasinky produkujú jemné a ľahké éstery ovocného charakteru a pomáhajú rozvíjať sľadový charakter piva. Sú vhodné pre pivá typu: anglický a americký Pale Ale, extra horké pivá (Special Bitter), Golden Ale a ďalšie. Vyznačujú sa rýchlou fermentáciou a výbornou sedimentáciou, čo značne uľahčuje stáčanie. Teplota...
340 
+
m41
Kvasinky poskytujú fantastický komplex korenia, ovocných ésterov, fenolov a alkoholu. Majú vysokú toleranciu na alkohol, preto sú ideálne na rôzne belgické pivá. Vhodné pre pivá typu Belgian Tripel a Trappist. Teplota kvasenia: 18 - 28 °C Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny Obsah balenia: 10 g
400 
+
-3%
m31
Kvasinky poskytujú fantastický komplex korenia, ovocných ésterov, fenolov a alkoholu. Majú vysokú toleranciu na alkohol, preto sú ideálne na rôzne belgické pivá. Vhodné pre pivá typu Belgian Tripel a Trappist. Teplota kvasenia: 18 - 28 °C Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny Obsah balenia: 10 g
380  390 
+
1243
French Saison sú výnimočné kvasinky pre pivá typu Saison. V pive tvoria korenisté a ovocné tóny. Ideálne na štýly Farmhouse Ale, Saison a Bierre de Garde.
410 
+
m21
Tradičné kvasnice, ktoré vytvárajú rovnováhu medzi ovocnými éstermy a korenistových fenolov. Kvasnice nechajú nejakú sladkosť a vzhľadom na zníženú flokuláciu a istý "zákal". Vhodné pre pivá typu Witbier, Grand Cru, Spiced Ales a ostatné špeciálne pivá. Teplota kvasenia: 18 - 25 °C Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny Obsah balenia: 10 g
330 
+
993
Špičkové kvasinky pre pšeničné pivá typu Weizen,  Hefeweizen , Kristal Weizen , Dunkel Weizen, Belgian Wit a ďalšie. Produkujú pivo s hodvábnym pocitom v ústach s banánovou a vanilkovou príchuťou Malá miera flokulácie - sedimentácie je ideálne pre vyrábanie "zakalených" pív. Teplota kvasenia: 18 - 30 °C Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny Obsah balenia: 10 g  
360 
+
1082
Kvasinky na vrchné kvasenie, vhodné na rôzne štýly pív s plným telom a výnimočnou hĺbkou. Pivu dodáva plné bohaté vône po tmavom ovocí. Vhodné na: Scottish Heavy Ale, American Amber Ale, Sweet Stout a ďalšie. Teplotné rozmedzie: 18 - 22°C
360 
+
3322
A  Mangrove Jack's -M12- Kveik Yeast  felsőerjesztésű (ale) élesztőtörzs, mely gyors erjesztést tesz lehetővé nagyon magas hőmérsékleten. Semleges aromával erjeszt, enyhe citrusos jegyekkel kiegészülve. A következő sörtípusokhoz ajánlott: Norwegian Farmhouse Ale, Pale Ale, IPA Adagolás:  10g/23l Erjedési hőmérséklet:  20-40 ºC (ideális 30-40 ºC) alkohol tolerancia: 12 % V/V Kiszerelés:  10g
540 
+
1633
Mead élesztőtörzs, mindenféle mézből készült szeszesital erjesztésére. Nagy mennyiségben termeli a törzs a friss, virágos észter aromákat. Magas alkohol toleranciájú, széles működési hőmérséklet tartománnal. Ajánlott erjesztési hőmérséklet: 15 - 30°C Végerjedésfok: 95 - 100% Alkohol tolerancia 18%-ig (alacsonyabb erjesztési hőmérsékletnél)
280 
+
995
Pomocou kvasiniek môže vytvoriť mimoriadne chutné a osviežujúce pivá typu cider. Sú schopné fermentovať v náročných podmienkach a v širokom rozsahu teplot. Vyznačujú sa rýchlou fermentáciou a výbornou sedimentáciou, čo značne uľahčuje stáčanie. Teplota kvasenia: 18 - 24 °C Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny Obsah balenia: 10 g
240 
+
3032
A LalBrew® Voss az erjesztési hőmérsékletek széles tartományát támogatja 25–40 ° C (77–104 ° F) között, a nagyon magas optimális hőmérsékleti tartományban pedig 35–40 ° C (95–104 ° F). Nagyon gyors erjesztés érhető el az optimális hőmérsékleti tartományban, teljes erjedéssel általában 2-3 napon belül. Az ízek állandóak a teljes hőmérsékleti tartományban: semleges, a narancs és a citrus finom gyümölcsös aromájával. A magas flokkuláció nagyon magas tiszta sört eredményez, szűrés vagy technológiai segédanyagok használata nélkül. flokkuláció: nagyon magas alkoholtolerancia: 12% ABV erjedési hőmérséklet: 25-40 ° C  optimális...
440 
+
1161
Laktóz, másnéven tejcukor - nem erjeszthető cukor. Sörök, borok édesítéséhez használják, főleg az édesebb, krémes sörökhez mint a Stoutok ( Mild stout, Milk stout, Sweet stout) ajánljuk. Óvatosan adaguljuk, néha a kevesebb a több. Édességérzet a szacharózhoz-répacukorhoz (100) hasonlítva = 16
160 
+
Kvasnice Saflager W-34/70 -6%
0815
Tento slávny kmeň kvasníc pôvodom z Weihenstephanu v Nemecku je používaný na celom svete. Vhodné pre ležiaky a pivá plzeňského typu, pre spodné kvasenie. Použitelné pri teplotách 9 - 15°C. Ideálne 12°C. Pri rozkvasení (rozmiešaní kvasnic s lyžičkou dextrózy alebo maltózy v 1 dcl vody pri zákvasnej teplote) vystačí obsah sáčku 11,5 gramov na 20 - 30 litrov mladiny.
450  480 
+
447
Veľmi obľúbené sušené kvasnice vhodné najmä na ležiaky plzenského typu. Pri vyšších teplotách a v určitých typoch pív môžu dodať ľahký ovocný nádych. Použitelné pri teplotách 9 - 22°C. Ideálne  11 - 15°C. Dávkovanie: vrecko 11,5 g vystačí na 10-15 l mladiny pri teplote 11-15°C. Návod na prípravu kvasníc: Kvasnice z vrecka vysypeme do pohára s vodou alebo mladinou s teplotou cca 23 °C. Nemiešame. Necháme odpočinúť asi 15-30 minút. Potom jemne miešame 30 minút. Potom pridáme k mladine s teplotou 12-15°C do kvasnej nádoby a poriadne premiešame.
400 
+
7442
Neobsahuje sacharózu – repný cukor Kvasné cukríky sú vlastne lisované 1,5 gramové tabletky dextrózy. Na rozdiel od konkurenčných produktov neobsahujú sacharózu. Výhody pred práškovou dextrózou: - presné dávkovanie - rýchla rozpustnosť - pohodlné použitie - žiadny neporiadok - žiadny odpad POUŽITIE Použiť namiesto dextrózy pri sekundárnom kvasení domáceho piva. DÁVKOVANIE 0,33 l fľaša – 1 cukrík 0,5 l fľaša...
190 
+
7444
Neobsahuje sacharózu – repný cukor Kvasné cukríky sú vlastne lisované 1,5 gramové tabletky dextrózy. Na rozdiel od konkurenčných produktov neobsahujú sacharózu. Výhody pred práškovou dextrózou: - presné dávkovanie - rýchla rozpustnosť - pohodlné použitie - žiadny neporiadok - žiadny odpad POUŽITIE Použiť namiesto dextrózy pri sekundárnom kvasení domáceho piva. DÁVKOVANIE 0,33 l fľaša – 1 cukrík 0,5 l fľaša...
1250 
+
1142
Vrchné kvasnice určené na výrobu belgických pív typu Saison. Rozsah prevádzkovej teploty: 18 až 28 ° C Balenie:   11,5 g
310 
+
4312
WildBrew ™ Philly Sour je jedinečný druh Lachancea vybraný z prírody Univerzitou vied vo Philadelphii, PA, USA. WildBrew ™ Philly Sour produkuje v jednom jednoduchom fermentačnom kroku okrem etanolu aj mierne množstvo kyseliny mliečnej. Tieto prvé kvasinky zo série WildBrew ™ sú skvelou voľbou pre inovatívne, kyslé pivá, ktoré sa dajú ochutnať, s osviežujúcou kyslosťou a tónmi kôstkového ovocia. S vysokou schopnosťou prekvasenia, aj vysokou sedimentáciou je WildBrew ™ Philly Sour ideálnymi kvasinkami pre tradičné štýly, ako sú Berliner Weiss, Gose, American Lambic Style, American Wild Ales a jeho odolnosť voči...
480 
+
3033
Prémiové kvasnice New England sú kmeňom kvasníc špeciálne vybraných pre ich unikátnu schopnosť produkovať profil ovocných esterov typických pre pivá štýlu East Coast. Fermentácia s týmito kvasnicami produkuje ovocné estery, pripomínajúce najmä kôstkové ovocie ako broskyňa. New England vykazujú stredné až vysoké prekvášanie so strednou flokulácou, čo z nich robí perfektnú voľbu pre pivá štýlu East Coast, ako napr. New England IPA. Tolerancia alkoholu:  do 9% ABV eplota fermentácie: 15 - 22 ° C Dávkovanie: 0,5 - 1 g / l Obsah balenia 11 g Postup prípravy kvasníc: Obsah vrecka vysypte na povrch jedného...
480 
+
4397
LalBrew Wit™ je relatívne neutrálny kmeň kvasiniek pšeničné piva, ktorý možno použiť na výrobu širokej škály pšeničných pivných štýlov. LalBrew Wit™ produkuje nižšie hladiny esterov a fenolov v porovnaní s tradičnými kmeňmi hefeweizen, ako je LalBrew Munich Classic™. LalBrew Wit™ poskytuje základný profil banánovej a korenistej arómy, ale ponecháva pivovarníkovi priestor na prezentáciu ďalších korenistých prídavkov typických pre pivá belgického typu. Medzi tradičné štýly varené s týmito kvasinkami patria okrem iného belgický Witbier, American Wheat, Berliner Weisse, Gose, Hefeweizen, Dunkelweis a Weizenbock....
500 
+
Nincs készleten
4398
Tento nediastatický hybridný kmeň kvasiniek od spoločnosti Lallemand sa perfektne hodí na výrobu tradičných chutí a aróm v štýle Saison. Diastatické kvasinky sú kmene, ktoré zvyšujú riziko pretlakovania vašej fľaše, plechovky alebo kegu. Diastatické kvasinky produkujú enzýmy glukoamylázy, ktoré štiepia dextríny v pive, ktoré časom štiepia zložité cukry v pive na jednoduchšie, ktoré  potom fermentujú vo fľaši, plechovke alebo sude, čím sa tvorí ďalší oxid uhličitý. Výsledkom je "fontána" piva. Tento nový hybridný kmeň je STA1 negatívny, nie je GMO a eliminuje riziko krížovej kontaminácie diastatickými kvasinkami,...
500 
-8%
3289
Kvasinky LalBrew ® Verdant IPA boli špeciálne vyvinuté v spolupráci s  Verdant Brewing Co. (UK) pre ich schopnosť zvýrazniť charakter chmeľu a sladu pri pivách, kde je to žiadúce. So stredným až vysokým prekvášaním tieto kvasnice zanechávajú v pive jemný a vyvážený sladový profil s jemne plnším telom než klasické kvasnice na Americkú IPA. Prevládajúce tóny marhule a podtóny tropického ovocia a citrusov sa plynulo zlúčia s chmeľovými arómami. Tento vysoko univerzálny kmeň je vhodný pre rôzne štýly piva vrátane NEIPA, English IPA, American Pale, English Bitter, Sweet Stout a Sour. sedimentácia: stredná až vysoká tolerancia...
440  480 
+
mechvaha
Analógová kuchynská váha váži do 5 kilogramov. Presnosť: 20 g. Nerezová miska sa dá ľahko vybrať a vyčistiť. Objem misky 1 liter.
1400 
+
-50%
0173
Gumitömítés, az erjesztőtartály fedelébe. a kotyogó bemenetéhez.
030  060 
+
B00028DM96.01._SCLZZZZZZZ_.jpg -22%
6987
Kotyogó erjesztő tartályokhoz.
140  180 
+
2059
Jellemzők:  Anyag: műanyag  Fehér szín  Max. Terhelés: 10 kg  Mérési pontosság: 1g  Mérési egység: g / oz  Méret: 14x24x4x14,5cm A TAR funkció automatikus kikapcsolása Tápegység: 2x AA elem (Nem tartozék) Méret: 14x24x4x14,5cm  Súly: 380g
420 
+
2540
- Mérési tartomány: 2 g - 5000 g - Kijelző: LCD folyadékkristályos kijelző - automatikus kikapcsolás - változás tömegegységben: g, oz, kg, lb - 1 x CR2032 gombelemmel működik - mérete: 20,5x18x6 cm
1140 
+
s1215
A csomag tartalma: A csomag tartalma: 1db 30literes mûanyag erjesztõ tartály, csappal, kotyogó, 100db koronazár, koronazár lezáró, keverõlapát, üvegmosó kefe. vegyszer az eszközök fertõtlenítéséhez, egy nem túl jó minőségű hőmérő, Hőmérő matrica, fajsúlymérő, és egy mérő henger. A csomag ezen kívül tartalmaz még dextrózt, erjesztő cukorkát, palackozó szifont és BB Czech Pilsner sörsűrítményt.
7600 
+
tettnan50
180 
+
tettnan100
340 
+
3999
Két darab komló szűrő zsák 20x30 cm nagyságú. Kitűnően használható hideg komlózáshoz, vagy a komlóforralásnál. Sokszor újra használható
360 
+
2051
Kitűnően használható hideg komlózáshoz, vagy a komlóforralásnál. Sokszor újra használható. Mérete: 20x30 cm
220 
+
-14%
1269
Kitűnően használható hideg komlózáshoz, vagy a komlóforralásnál. Sokszor újra használható
190  220 
+
2026
Komló szűrő zsák Kitűnően használható hideg komlózáshoz, vagy a komlóforralásnál. Sokszor újra használható
180 
+
1160
Kitűnően használható hideg komlózáshoz, vagy a komlóforralásnál. Sokszor újra használható. Mérete: 7,5 cm x 58 cm
260 
+
spalt50
140 
+
spalt100
280 
+
Nincs készleten
1697
1988-ban került piacra, mint az új-zélandi Hallertau Aroma, mivel 2/3-ad részben Mittelfrüh anya és 1/3-ad részben egy új-zélandi hím komló keresztezéséből született. Bár nincs kimondottan magas alfa sav tartalma mégis kettős felhasználású komló, mely magában hordozza anyai ágról a virágos karaktereket, amiket sikerült megfűszerezni citrus és lime aromákkal. Alfa-sav:  6,4 %
580