Kvasinky Brewartech Belgian Wit Ale 10 g

Na sklade
2272

2.00 

Kvasinky Belgian Wit Ale na výrobu belgických pšeničných pív. Spôsob kvasenia vrchné kvasenie Doporučená teplota kvasenia 17 - 19 °C Dávkovanie 20 - 25 L Sedimentácia (flokulácia) stredná Obsah balenia 10 g Tolerancia na...
+

Kvasinky Belgian Wit Ale na výrobu belgických pšeničných pív.

Spôsob kvasenia vrchné kvasenie
Doporučená teplota kvasenia 17 - 19 °C
Dávkovanie 20 - 25 L
Sedimentácia (flokulácia) stredná
Obsah balenia 10 g
Tolerancia na alkohol 9 % ABV

Obsah sáčku vysypte na povrch 1 dcl prevarenej vody alebo mladiny s teplotou 23-27°C. Nemiešajte!
Po 15-30 minútach zamiešajte a takto vzniknutú kašu dajte do fermentačnej nádoby.