Na sklade
1555
Získajte maximum z ovocia ! Agresívne kvasinky začínajú v ovocnej kaši okamžite rozmnožovať a nedajú najmenšiu šancu divokým kvasinkám a takto nedovolí vytvárať nežiadúce príchute a pachy. Použitím kvasiniek získate maximálnu arómu z ovocia. Vysoká tolerancia na alkohol: 18 V/V % Doporučená kvasná teplota: 12 - 32 ° C Dávkovanie: 20g/100kg Obsah balíka rozpustíme v 2 dl vlažnej vode a pridáme do ovocného kvasu.
170 
Na sklade
1576
Získajte maximum z ovocia ! Agresívne kvasinky začínajú v ovocnej kaši okamžite rozmnožovať a nedajú najmenšiu šancu divokým kvasinkám a takto nedovolí vytvárať nežiadúce príchute a pachy. Použitím kvasiniek získate maximálnu arómu z ovocia. Vysoká tolerancia na alkohol: 18 V/V % Doporučená kvasná teplota: 3 - 15 ° C (Ideálne: 10 ° C) Dávkovanie: 20g/100kg Obsah balíka rozpustíme v 2 dl vlažnej vode a pridáme do ovocného kvasu.
190 
Na sklade
1633
Mangrave Jacks M05 Kvasnice sú speciálne navrhnuté pre všetky druhy medoviny. Tento kmeň produkujúci vysoký ester prináša čerstvé, kvetinové vône, obzvlášť keď sú fermentované v chlade. Tieto kvasnice majú vysokú toleranciu voči alkoholu a dobre fermentuje v širokom teplotnom rozsahu medzi 15-30 ° C. Tolerancia alkoholu: až 18% Návod: nasypte piamo do 23 - 25 L medového kvasu , nechajte 10 až 15 min. odpočívať a potom riadne premiešajte. Doba fermentácie:2 až 4 týždne. Pre dosiahnutie najlepších výsledkov fermentujte pri teplote 15-30 ° C
280 
Na sklade
842
Zmes turbo kvasiniek, vitamínov, živín a minerálnych látok. Dáme do fermentačnej nádoby 20 litrov teplej vody (25 - 30 °C) a pridáme 6-7 kg cukru alebo dextrózy. Dobre rozmiešame, keď klesne teplota okolo 20 °C pridáme sáčok turbo kvasníc. Môžeme očakávať búrlivé kvasenie. Ideálna teplota kvasenia 20 - 25 °C. Pri pridaní 6 kg cukru za 3 dní môžeme získať kvas s obsahom alkoholu 15 %. Pri pridaní 7 kg cukru za 5 dní môžeme získať kvas s obsahom alkoholu 17 %.
380 
Na sklade
2148
Still Spirits Classic 8 Turbo kvasinky patria medzi najpredávanejšie Turbo kvasinky na svete. 180 g balenie obsahuje aj nových, vylepšených minerálnych absorbentov pre lepšiu kvalitu destilátu. Sú schopné fermentovať 6 kg cukru za 36 hodín. Pri použití 8 kg cukru môžete dosiahnúť aj 20 % ABV (obsah alkoholu).
420 
Vypredané
1118
Veľmi silné a rýchle kvasinky Double Snake C48. Maximálna hodnota alkoholu dosahuje až 21%. Pripravený môže byť v závislosti od množstva cukru dokonca do 2 dní. Turbo liehovarnícke kvasnice produkujú veľmi kvalitný alkohol. Pri dodaní 6 kg cukru za 48 hodín (teplota 20-35 °C) máme hotový rmut s obsahom alkoholu 14 %. Pri dodaní 7 kg cukru za 3 dní (teplota 20-30 °C) máme hotový rmut s obsahom alkoholu 17 %. Pri dodaní 8 kg cukru za 5 dní (teplota 20-27 °C) máme hotový rmut s obsahom alkoholu 19 %. Pri dodaní 9 kg cukru za 7 - 10 dní (teplota 18-24 °C) máme hotový rmut s obsahom alkoholu 21 %. Balenie: 130 g...
420 
Na sklade
3664
Still Spirits Fast Turbo kvasinky sú najrýchlejšie kvasinky na svete, ktoré dokážu vykvasiť 6 kg cukru za 24 hodín a produkujú veľmi kvalitný destilát s obsahom alkoholu do 13 %.
420 
Na sklade
1925
Získajte maximum z ovocia ! Agresívne kvasinky začínajú v ovocnej kaši okamžite rozmnožovať a nedajú najmenšiu šancu divokým kvasinkám a takto nedovolí vytvárať nežiadúce príchute a pachy. Použitím kvasiniek získate maximálnu arómu z ovocia. Vysoká tolerancia na alkohol: 18 V/V % Doporučená kvasná teplota: 12 - 32 ° C Dávkovanie: 20g/100kg 20g rozpustíme v 2 dl vlažnej vode a pridáme do ovocného kvasu.
2600