Kvasnice na spodné kvasenie

B0006FTEHO.01-A17J55XBNDN488._SCMZZZZZZZ_.jpg -18%
Vypredané
05003068
Obsahuje špeciálne kvasinky na spodné kvasenie piva typu Lager. Nechajte rehydratovať v pohári vlažnej vody (25°C) po dobu asi 10 minút a potom pridajte priamo do sladiny. Fermentačná teplota: 10 - 15 °C. Dávkovanie: 3 - 6 g/10 l
230  280 
Na sklade
2274
Kvasinky na výrobu pív typu americký láger. Spôsob kvasenia spodné kvasenie Doporučená teplota kvasenia 11 - 13°C Dávkovanie 20 - 25 L Sedimentácia (flokulácia) vysoká Obsah balenia 10 g Tolerancia na alkohol 8 % ABV Obsah sáčku vysypte na povrch 1 dcl prevarenej vody alebo mladiny s teplotou 23-27°C. Nemiešajte! Po 15-30 minútach zamiešajte a takto vzniknutú kašu dajte do fermentačnej nádoby.
280 
Na sklade
2279
Jedny z najlepších kvasiniek typu láger pochádzajú z kvasiniek Bavorského pivovaru Weihenstephan. Spôsob kvasenia spodné kvasenie Doporučená teplota kvasenia 11 - 13°C Dávkovanie 20 - 25 L Sedimentácia (flokulácia) vysoká Obsah balenia 10 g Tolerancia na alkohol 8 % ABV Pre spodne kvasené pivá typu: Lager Obsah sáčku vysypte na povrch 1 dcl prevarenej vody alebo mladiny s teplotou 23-27°C. Nemiešajte! Po 15-30 minútach zamiešajte a takto vzniknutú kašu dajte do fermentačnej nádoby.
300 
Na sklade
2275
Kvasinky na výrobu piva typu český láger - Czech Lager. Spôsob kvasenia spodné kvasenie Doporučená teplota kvasenia 11 - 13°C Dávkovanie 20 - 25 L Sedimentácia (flokulácia) vysoká Obsah balenia 10 g Tolerancia na alkohol 8 % ABV Obsah sáčku vysypte na povrch 1 dcl prevarenej vody alebo mladiny s teplotou 23-27°C. Nemiešajte! Po 15-30 minútach zamiešajte a takto vzniknutú kašu dajte do fermentačnej nádoby.
320 
Na sklade
994
Špičkové kvasienky spodného kvasenia pre plzeňské pivá a pivá typu európsky ležiak. Kvasinky vytvárajú jemné a vyvážané pivo. Vyznačujú sa rýchlou fermentáciou a výbornou sedimentáciou, čo značne uľahčuje stáčanie. Teplota kvasenia: 10 - 15 °C Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny (Pre lepšie kvasenie výrobca odporúča aj dávkovanie 20 g na 23 l) Obsah balenia: 10 g
360 
Vypredané
447
Veľmi obľúbené sušené kvasnice vhodné najmä na ležiaky plzenského typu. Pri vyšších teplotách a v určitých typoch pív môžu dodať ľahký ovocný nádych. Použitelné pri teplotách 9 - 22°C. Ideálne  11 - 15°C. Dávkovanie: vrecko 11,5 g vystačí na 10-15 l mladiny pri teplote 11-15°C. Návod na prípravu kvasníc: Kvasnice z vrecka vysypeme do pohára s vodou alebo mladinou s teplotou cca 23 °C. Nemiešame. Necháme odpočinúť asi 15-30 minút. Potom jemne miešame 30 minút. Potom pridáme k mladine s teplotou 12-15°C do kvasnej nádoby a poriadne premiešame.
400 
Kvasnice Saflager W-34/70 -13%
Na sklade
0815
Tento slávny kmeň kvasníc pôvodom z Weihenstephanu v Nemecku je používaný na celom svete. Vhodné pre ležiaky a pivá plzeňského typu, pre spodné kvasenie. Použitelné pri teplotách 9 - 15°C. Ideálne 12°C. Pri rozkvasení (rozmiešaní kvasnic s lyžičkou dextrózy alebo maltózy v 1 dcl vody pri zákvasnej teplote) vystačí obsah sáčku 11,5 gramov na 10 - 15 litrov mladiny.
420  480 
-5%
Na sklade
m76
Spodne kvasiaci druh vhodný na väčšinu ležiakov. Tieto kvasinky produkujú menej síry ako ostatné ležiacke druhy a výsledné pivo je plnšie, s uhladeným sladovým charakterom a prenikavou vôňou chmeľu. Ideálne pre pivá typu Lager, Pilsner, Munich Helles, Munich Dunkel, Rauchbier, atď Útlm: 75-80% Flokulácia: Stredná Tolerancia: 8% Teplota kvasenia: 8 - 14 °C Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny Obsah balenia: 10 g
420  440