alpha-amylase
Still Spirits Distillers Enzyme Alpha-Amylase je enzým, ktorý štiepi škrob na dextríny a jednoduché cukry. Použitie:  obilniny, zemiaky Návod na použitie:   12g enzymu postačuje na 10 kg obilnín alebo zemiakov. Enzým pridajte do nachystanej zmesi a uveďte do varu. Nechajte variť po dobu 30 minút, následne znížte teplotu na 85 - 95 ° C a ponechajte 60 minút pri tejto teplote. Ak nedokážete udržať zmes pri tejto teplote požadovanú dobu malo by stačiť prikryť nádobu pokrievkou a ponechat 60 minút stáť. Hmotnosť: 12 g
360 
4067
Jedinečná vnútorná štruktúra pórov aktivného uhlia Still Spirits Turbo Carbon odstraňuje nečistoty, ktoré sa neodstránia následnou filtráciou po destilácii. Nevyhnutný na odstránenie nečistôt počas kvasenia na dosiahnutie najvyššej kvality destilátu. Používajte s kvasinkami Turbo na dosiahnutie čistejšej a hladšej chuti liehu. NÁVOD NA POUŽITIE: 1. Pred otvorením vrecúško premasírujte, aby ste sa uistili, že neobsahuje hrudky.  2. Pridajte ihneď po pridaní vybraných kvasiniek Turbo.  3. Dobre premiešajte, aby sa rozptýlili. Na vyčistenie fermentora od zvyškov uhlíka po použití použite čistiaci / saponátový...
380 
2149
Pomocou veka a Turbo 500 destilačnej jednotky môžeme z mikropivovaru Grainfather spraviť jednosupňovú pálenicu. Priemer otvoru 48 mm.
3300