Podkategórie Podkategórie

Podkategórie
1240
Sušené kvasinky pre vrchnú fermentáciu pre pšeničné pivá belgického typu a ľahké pivá do 5,5 % alkoholu. Pivá majú neutrálnu chuť, sedimentácia a stupeň dokvasenia je nízky. Optimálna teplota fermentácie: 18-24°C. Dávkovanie: 10-16g na 20 litrov piva. Balenie: 11,5 g
300 
2473
Varné vrecko pre 15 - 25 litrové hrnce, mikropivovary. Materiál (160 mikronov) vrecka zaručuje, že sa z vrecka nedostanú čiastočky sladu alebo chmeľu do sladiny. Dobre znáša aj varenie - chmeľovar. Vrecko môžeme používať viackrát. Môžeme používať aj na filtrovanie mlieka a iných tekutín. Rozmery:  30 x 35 cm
300 
Vypredané
2788
Jednoduchý hustomer pre pivovarníctvo a vinárstvo. Hustomer je vybavený stupnicou pre meranie mernej hustoty v rozsahu 800 - 1150 S.G. Jednoduchý vzorec na výpočet obsahu alkoholu: Obsah alkoholu % = (merná hustota na začiatku kvasenia - merná hustota na konci kvasenia) * 0,136 Napr.: (1.065 - 1.012) * 0,136 = 7,2  % Dĺžka 24,5 cm, objem potrebného odmerného valca je 200ml.
300 
20291
Varné vrecko pre 30 - 50  litrové hrnce, mikropivovary. Materiál (160 mikronov) vrecka zaručuje dobré filtrovanie, dobre znáša aj varenie. Vrecko môžeme používať viackrát. Ideálne na filtrovanie mlieka, piva a ostatných tekutín. Rozmery:  45 x 40 cm
300 
1142
Vrchné kvasnice určené na výrobu belgických pív typu Saison. Rozsah prevádzkovej teploty: 18 až 28 ° C Balenie:   11,5 g
310 
Moss100
Chondrus crispus, známy pod spoločným názvom írsky mach, mach alebo karagenán (írsky - carraigín), je druh červené riasy, ktorá rastie hojne pozdĺž skalnatého pobrežia Atlantiku zo strany Európy a Severnej Ameriky. V čerstvom stave je riasa mäkká a chrupavkovitá, líši sa vo farbe (od zelenožltej, cez červenú až tmavo fialovú, alebo purpurovohnedá). Hlavná zložka riasy je slizovité telo, pozostávajúce z polysacharidov – karagenán (obsahuje až 55%); ďalej riasa obsahuje takmer 10% bielkovín a asi 15% minerálnych látok a je bohatá na jód a síru. Použitie byliny: - V pivovarníctve sa používa na vyčírenie mladiny. Pridáva sa v...
320 
mittel100
Nemecká najušľachtilejšia chmeľová odroda s veľmi jemnou vôňou a ľahkou korenitosťou. Tento typ chmeľu sa často používa pre druhy piva ako je Pils a ležiaky. Obsah alfa kyseliny: 2,8 %.
320 
m21
Tradičné kvasnice, ktoré vytvárajú rovnováhu medzi ovocnými éstermy a korenistových fenolov. Kvasnice nechajú nejakú sladkosť a vzhľadom na zníženú flokuláciu a istý "zákal". Vhodné pre pivá typu Witbier, Grand Cru, Spiced Ales a ostatné špeciálne pivá. Teplota kvasenia: 18 - 25 °C Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny Obsah balenia: 10 g
330 
1078
Menšia tolerancia na alkohol, ako Belgian Ale. Tieto kvasinky vytvárajú neuveriteľne zložité ovocné éstery. Vhodné pre pivá typu Belgian Pale Ale a Abbey Ale.  Teplota kvasenia: 18 - 25 °C Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny Obsah balenia: 10 g
330 
7377a
Univerzálny horký chmeľ pre pivá typu Lager, Pils. Priemerný obsah alfa horkých látok je 5,9 %. Granule 90.
330 
0694003611.01._SCLZZZZZZZ_.jpg -24%
7051
Zariadenie k stáčaniu piva do fliaš, ktoré sa inštaluje do vypúšťacieho ventila. Vybavené dorazovým ventilom, ktorý sa otvorí pri zatlačení na dno fľaše. Umožňuje ľahké stočenie piva do fľaše bez toho, aby došlo k peneniu piva.
340  450 
-11%
curacao
Vhodná je pri varení belgických, pšeničných pív aby bola zaistená ich špeciálna vôňa a chuť. Pridáva sa na konci chmelovaru cca 5-10 min.
340  380 
9421025510915
Špičkové kvasienky pre americký štýl výroby piva. Kvasinky vytvárajú vynimočnú čistú chuť, ktorá dovolí dominanciu chmelovej arómy. Vhodné sú pre pivá typu american style pale ale, american double IPA, american style imperial stout, ... Vyznačujú sa rýchlou fermentáciou a výbornou sedimentáciou, čo značne uľahčuje stáčanie. Teplota kvasenia: 18 - 23 °C Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny Obsah balenia: 10 g
340 
premiant
Príjemná chmeľová aróma a vyššia vyvážená horkosť. Vzhľadom k vyššiemu obsahu alfa horkých kyselín a neutrálnej arómy patrí do skupiny chmeľov dvojakého použitia. Vhodný hlavne na druhé chmelenie. Pozitívne ovplyvňuje jemnosť horkosti piva. Pivu dodáva príjemnú horkosť s dlhším doznievaním. Alfa kyseliny : 11,04 %  
340 
tettnan100
Veľmi ušľachtilý nemecký chmeľ vhodný na chmelenie svetlých ležiakov. Má mierne korenenú vôňu a delikátnu chuť. Granule 90. Obsah alfa horkých látok 4,2 %.
340 
1080
Pivné kvasienky horného kvasenia pre širokú škálu chmeľových a špeciálnych pív. Kvasinky produkujú jemné a ľahké éstery ovocného charakteru a pomáhajú rozvíjať sľadový charakter piva. Sú vhodné pre pivá typu: anglický a americký Pale Ale, extra horké pivá (Special Bitter), Golden Ale a ďalšie. Vyznačujú sa rýchlou fermentáciou a výbornou sedimentáciou, čo značne uľahčuje stáčanie. Teplota kvasenia: 18 - 23 °C Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny Obsah balenia: 10 g
340 
1079
Špičkové kvasinky horného kvasenia vhodné pre mnoho typu pív. Produkujú počas kvasenia neutrálnu príchuť, čo zabezbečuje zvýraznenie charakteru sľadov a chmeľu. Vhodné pre pivá typu: IPA, Porter, Russian Imperial Stout a ďalšie. Vyznačujú sa rýchlou fermentáciou a výbornou sedimentáciou, čo značne uľahčuje stáčanie. Teplota kvasenia: 16 - 22 °C Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny Obsah balenia: 10 g
340 
1556
Sada tesnenia na Cornelius keg so systémom Ball Lock.
340 
2213
Varné vrecko pre 30 - 55 litrové hrnce, mikropivovary. Materiál (160 mikronov) vrecka zaručuje, že sa z vrecka nedostanú čiastočky sladu alebo chmeľu do sladiny. Dobre znáša aj varenie - chmeľovar. Vrecko môžeme používať viackrát. Môžeme používať aj na filtrovanie mlieka a iných tekutín. Rozmery:  35 x 45 cm
340 
4299
Je vyrobený z pevného materiálu a pri vare sa netrhá. Rozmer 20x15 cm. Obsah balenia: 10 ks
340