Na sklade
474
Radi by ste nechali dozrieť svoje víno, pivo alebo destilát "v dube" ale bez dubového sudu? Dubové chipsy barrique sa používajú na optimalizáciu senzorických vlastností  vín a destilátov . Podporujú štruktúru a aromatický profil vín a destilátov. Zanechávajú príjemný vanilkový vnem. Spočiatku sú vína ťažkopádnejšie. Neskôr sa prejaví jemná pikantná a korenisto-nasladlá dochuť. Vyžadujú dlhší kontakt s vínom a väčší prístup kyslíka. Oproti americkému dubu má o niečo jemnejšiu arómu. Všeobecne podporujú rýchlejšie zrenie vína. Chipsy z francúzkeho dubu môžu byť  stredne pálené alebo silne pálené. Medium- Stredné :...
260 
Na sklade
473
Radi by ste nechali dozrieť svoje víno, pivo alebo destilát "v dube" ale bez dubového sudu? Dubové chipsy barrique sa používajú na optimalizáciu senzorických vlastností  vín a destilátov . Podporujú štruktúru a aromatický profil vín a destilátov. Zanechávajú príjemný vanilkový vnem. Vo vínach sa prejavia výraznou aromatikou po vanilkových a ovocných tónoch. Všeobecne podporujú rýchlejšie zrenie vína. Chipsy z  amerického duba môžu byť  stredne pálené alebo silne pálené. Medium- Stredné : triesky pridávajú mandľovú a karamelovú chuť a sú používané hlavne vo svetlých vínach....
260 
Na sklade
472
Radi by ste nechali dozrieť svoje víno, pivo alebo destilát "v dube" ale bez dubového sudu? Dubové chipsy barrique sa používajú na optimalizáciu senzorických vlastností  vín a destilátov . Podporujú štruktúru a aromatický profil vín a destilátov. Zanechávajú príjemný vanilkový vnem. Vo vínach sa prejavia výraznou aromatikou po vanilkových a ovocných tónoch. Všeobecne podporujú rýchlejšie zrenie vína. Chipsy z  amerického duba môžu byť  stredne pálené alebo silne pálené. Medium- Stredné : triesky pridávajú mandľovú a karamelovú chuť a sú používané hlavne vo svetlých vínach. Heavy- Silné : triesky pridávajú viac...
260 
Na sklade
800
Radi by ste nechali dozrieť svoje víno, pivo alebo destilát "v dube" ale bez dubového sudu? Dubové chipsy barrique sa používajú na optimalizáciu senzorických vlastností vín a destilátov . Podporujú štruktúru a aromatický profil vín a destilátov. Zanechávajú príjemný vanilkový vnem. Dávkovanie: 5 - 30g /10 l Doba zrenia: 3 dni - 3 mesiace
260 
Na sklade
799
Radi by ste nechali dozrieť svoje víno, pivo alebo destilát "v dube" ale bez dubového sudu? Dubové chipsy barrique sa používajú na optimalizáciu senzorických vlastností vín a destilátov . Podporujú štruktúru a aromatický profil vín a destilátov. Zanechávajú príjemný vanilkový vnem. Dávkovanie: 5 - 30g /10 l Doba zrenia: 3 dni - 3 mesiace
260 
Na sklade
1160
Do polyesterového vrecka sa nasype požadované množstvo chmeľu a vykoná sa chmeľovar. Po jeho skončení sa celé vrecko i s chmeľom jednoducho vyberie. Materiál (210 mikronov) vrecka zaručuje, že sa z vrecka nedostanú čiastočky chmeľu do mladiny. Rozmer: 7,5 cm x 58 cm. Vrecko môžeme používať viackrát.
260 
Na sklade
eukanot_30
Chmeľ Ekuanot (pôvodne nazývaný HBC 366 alebo Equinox) je moderná americká odroda chmeľu, známa svojím výrazným a komplexným aromatickým profilom. Ekuanot sa stal obľúbeným medzi pivovarníkmi vďaka širokému spektru vôní a chutí, ktoré prináša do piva. Charakteristika chmeľu Ekuanot: Pôvod : USA (vyšľachtený ako súčasť programu HBC - Hop Breeding Company). Chuťový profil : Výrazný a komplexný, s tónmi tropického ovocia (limetka, papája, melón), citrusov (citrón, pomaranč), bobuľového ovocia a zeleného korenia. Často sa spomínajú aj náznaky bylín, kvetín, eukalyptu a borovice. Alfa kyseliny : Typicky medzi 13-15 %, čo poskytuje...
260 
Na sklade
5606
Jemne pálené kocky z moruše sa používajú na optimalizáciu senzorických vlastností destilátov . Podporujú štruktúru a aromatický profil destilátov. Dávkovanie: 5 - 30g /10 l Doba zrenia: 3 dni - 3 mesiace
260 
Na sklade
3373
Vybrané kvasinky z oblasti Champagne, vhodné pre všetky typy ciderov, dokonca aj v náročných podmienkach fermentácie. Pracuje v širokom rozsahu teplôt. Veľmi dobrá asimilácia fruktózy. flokulácia: vysoká teplota kvasenia: 10-30 °C dávkovanie: 5 g/ 20-30 l
260 
Vypredané
SafCiderAB1
Tieto kvasinky na Cider majú j emný aromatický profil  čerstvého (jablko) ako aj spracovaného ovocia (jablkového pretlaku) s vyváženou chuťou cideru. Sú určené na sladké ako aj suché cidery z čerstvých alebo koncentrovaných jablkových štiav. Vhodné pre náročné kvasné podmienky a zmesi s cukrovými sirupmi.   Teplota fermentácie: 10-30 °C Dávkovanie: 5 g / 20-30 l
260 
Na sklade
3101
Ak máte problém s pripojením vodovodnej hadice k umývadlu v kuchyni alebo kúpeľni, jednoducho odskrutkujte filter z konca vodovodného kohútika a naskrutkujte túto spojku na miesto. Závit je kompatibilný s väčšinou vodovodných batérií používaných v Európe. Medená spojka má aj vonkajší závit M24 a aj vnútorný závit M22.
260 
Na sklade
1571
Bezpečnostný ventil pre Cornelius keg
260 
Vypredané
3041
Plastové miešadlo na rozmiešanie mladiny v kvasnej nádobe. Dĺžka 70 cm.
260 
Na sklade
1378
Biele prevedenie Spôsob zobrazenia: LED displej Priemer otvoru: 41 mm Okrajový rozmer: 44 mm Priemer LCD: 27 mm Výška: 1,5 cm Hmotnosť: 25g (bez batérie) Rozsah merania teploty: -50~70 °C Rozsah merania vlhkosti: 10%~99% Napájanie: gombíková batéria 1,5 V (LR44) je súčasťou balenia
260 
Na sklade
1290
Materiál: nehrdzavejúca oceľ Rozmery: približne 6 cm široký a 7,5 cm vysoký Hrubá hmotnosť: 54 g Čistá hmotnosť: 42 g Použitie: vhodný pre všetky typy chladničiek Merací rozsah: -30 až +30 °C Čistenie: utrite vlhkou handričkou. Vyhnite sa používaniu prostriedkov a nástrojov, ktoré by mohli spôsobiť poškriabanie.
260 
Na sklade
2060
UMIESTNENIE Kuchynský časovač s LCD displejom je vybavený praktickým, nastaviteľným stojanom, ktorý umožňuje jeho jednoduché umiestnenie na viditeľné miesto, napríklad na kuchynskú dosku alebo poličku. MAGNET Zariadenie obsahuje užitočný vstavaný magnet. Tento prvok oceníte najmä v situáciách, keď časovač nie je možné položiť (napríklad pre nedostatok miesta alebo riziko zaplavenia či znečistenia). Časovač môžete jednoducho pripevniť na akýkoľvek rovný kovový povrch. LCD DISPLEJ Elektronický časovač disponuje vysoko kontrastným LCD displejom, ktorý zabezpečuje ľahkú a pohodlnú čitateľnosť údajov. ČASOVAČ S týmto...
260 
B0007R4XYK.01-A2H2AYTJFCST9E._SCMZZZZZZZ_.jpg -10%
Na sklade
30045477
Známe anglické suché kvasnice typu Ale, vyznačujúce sa vysokou rýchlosťou fermentácie a výbornou schopnosťou tvoriť kompaktný sediment na konci fermentácie, čo značne uľahčuje stáčanie piva. Pre pivá typu Blonde Ale, Bitter, English IPA, English Pale Ale, Oatmeal Stout, Sweet Stout,  Doporučená teplota fermentácie: 15-24°C. Dávkovanie: 11,5 g na 20 - 30l piva. Balenie: 11,5g
270  300 
-7%
Na sklade
30048478
Sušené kvasinky pre vrchnú fermentáciu. Použitie pre pivá typu Ale. Vyrovnané kvasenie produkuje čisté pivo s nízkym obsahom diacetylu. Optimálna teplota fermentácie: 15 - 24°C Dávkovanie: 11,5 g na 20 - 30 litrov Balenie: 11,5 g  
280  300 
Na sklade
7442
Neobsahuje sacharózu – repný cukor Kvasné cukríky sú vlastne lisované 1,5 gramové tabletky dextrózy. Na rozdiel od konkurenčných produktov neobsahujú sacharózu. Výhody pred práškovou dextrózou: - presné dávkovanie - rýchla rozpustnosť - pohodlné použitie - žiadny neporiadok - žiadny odpad POUŽITIE Použiť namiesto dextrózy pri sekundárnom kvasení domáceho piva. DÁVKOVANIE 0,33 l fľaša – 1 cukrík 0,5 l fľaša – 2 cukríky 1,0 l fľaša – 4 cukríky 1,5 l fľaša – 6 cukríkov
280 
Na sklade
KandiW500
Kandizovaný cukor používajú belgické pivovary pri výrobe svojich svetoznámich pív. Dodáva pivu jedinečnú chuť. Taktiež je veľmi vhodný pre vína, likéry, pečivo, čaj a kávu.
280 
Vypredané
CandyB500
Kandizovaný cukor používajú belgické pivovary pri výrobe svojich svetoznámich pív. Dodáva pivu jedinečnú chuť. Taktiež je veľmi vhodný pre vína, likéry, pečivo, čaj a kávu.
280 
Vypredané
herkules100
 Herkules je novší nemecký chmeľ, ktorý pivu dodáva výrazné chmeľové chute. Napriek svojej výraznej aróme (korenie, ovocie) je používaný najmä na horkosť a to vďaka svojmu vysokému obsahu alfa kyselín. Má korenistú arómu s nádychom ríbezľa. Obsah alfa kyseliny:  16,1 % Pre pivá typu: ležiaky, ale, stout
280 
Na sklade
1633
Mangrave Jacks M05 Kvasnice sú speciálne navrhnuté pre všetky druhy medoviny. Tento kmeň produkujúci vysoký ester prináša čerstvé, kvetinové vône, obzvlášť keď sú fermentované v chlade. Tieto kvasnice majú vysokú toleranciu voči alkoholu a dobre fermentuje v širokom teplotnom rozsahu medzi 15-30 ° C. Tolerancia alkoholu: až 18% Návod: nasypte piamo do 23 - 25 L medového kvasu , nechajte 10 až 15 min. odpočívať a potom riadne premiešajte. Doba fermentácie:2 až 4 týždne. Pre dosiahnutie najlepších výsledkov fermentujte pri teplote 15-30 ° C
280 
Na sklade
1289
Digitálny teplomer sa používa na meranie izbovej teploty, teploty v chladničke, na okne, balkóne alebo v aute. Kovové čidlo teplomera umiestnite kam potrebujete, vďaka káblu dlhému až 2,8 metra. Teplomer s rozsahom merania od -50 °C do +100 °C ukazuje s presnosťou +/- 1 °C.  Napája sa pomocou dvoch gombíkových batérií LR44, ktoré sú súčasťou balenia. Technické údaje: Dĺžka: 4,7 cm    Výška:  2,8 cm   Dĺžka kábla:  2,8 cm   Hmotnosť:   40g Rozsah merania: +50 °C +100 °C     Presnosť merania:  +/- 1 °C Obsah balenia:  Digitálny teplomer, 2...
280 
Na sklade
4667
Popis: Možností umiestnenia – na chladničku pomocou magnetu, na stenu pomocou otvoru, na kuchynskú linku pomocou stojančeka 2 Funkcie: elektronický časovač / minútka a stopky Akustická signalizácia Napájanie: 1,5V batéria typu AAA
280 
Na sklade
648
Celková dĺžka: 30 cm Dĺžka časti so štetinami: 12 cm Šírka 4,0 cm.
290 
Na sklade
1142
Vrchné kvasnice určené na výrobu belgických pív typu Saison. Rozsah prevádzkovej teploty: 18 až 28 ° C Balenie:   11,5 g
290 
Na sklade
1240
Sušené kvasinky pre vrchnú fermentáciu pre pšeničné pivá belgického typu a ľahké pivá do 5,5 % alkoholu. Pivá majú neutrálnu chuť, sedimentácia a stupeň dokvasenia je nízky. Optimálna teplota fermentácie: 18-24°C. Dávkovanie: 10-16g na 20 litrov piva. Balenie: 11,5 g
300 
Vypredané
2473
Varné vrecko pre 15 - 25 litrové hrnce, mikropivovary. Materiál (160 mikronov) vrecka zaručuje, že sa z vrecka nedostanú čiastočky sladu alebo chmeľu do sladiny. Dobre znáša aj varenie - chmeľovar. Vrecko môžeme používať viackrát. Môžeme používať aj na filtrovanie mlieka a iných tekutín. Rozmery:  30 x 35 cm
300 
Na sklade
20291
Varné vrecko pre 30 - 50  litrové hrnce, mikropivovary. Materiál (160 mikronov) vrecka zaručuje dobré filtrovanie, dobre znáša aj varenie. Vrecko môžeme používať viackrát. Ideálne na filtrovanie mlieka, piva a ostatných tekutín. Rozmery:  45 x 40 cm
300 
Na sklade
7441
Jednoduchý cukor. Na rozdiel od repného cukru nezanecháva v pive nežiadúcu chuť. Vhodné na zvýšenie obsahu alkoholu v každom druhu piva. Používa sa aj ako cukor do sekundárneho kvasenia - nasýtenie fliaš oxidom uhličitým.
320 
Na sklade
Moss100
Chondrus crispus, známy pod spoločným názvom írsky mach, mach alebo karagenán (írsky - carraigín), je druh červené riasy, ktorá rastie hojne pozdĺž skalnatého pobrežia Atlantiku zo strany Európy a Severnej Ameriky. V čerstvom stave je riasa mäkká a chrupavkovitá, líši sa vo farbe (od zelenožltej, cez červenú až tmavo fialovú, alebo purpurovohnedá). Hlavná zložka riasy je slizovité telo, pozostávajúce z polysacharidov – karagenán (obsahuje až 55%); ďalej riasa obsahuje takmer 10% bielkovín a asi 15% minerálnych látok a je bohatá na jód a síru. Použitie byliny: - V pivovarníctve sa používa na vyčírenie mladiny. Pridáva sa v...
320 
Na sklade
m21
Tradičné kvasnice, ktoré vytvárajú rovnováhu medzi ovocnými éstermy a korenistových fenolov. Kvasnice nechajú nejakú sladkosť a vzhľadom na zníženú flokuláciu a istý "zákal". Vhodné pre pivá typu Witbier, Grand Cru, Spiced Ales a ostatné špeciálne pivá. Teplota kvasenia: 18 - 25 °C Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny Obsah balenia: 10 g
330 
Na sklade
1078
Menšia tolerancia na alkohol, ako Belgian Ale. Tieto kvasinky vytvárajú neuveriteľne zložité ovocné éstery. Vhodné pre pivá typu Belgian Pale Ale a Abbey Ale.  Teplota kvasenia: 18 - 25 °C Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny Obsah balenia: 10 g
330 
Na sklade
7377a
Univerzálny horký chmeľ pre pivá typu Lager, Pils. Priemerný obsah alfa horkých látok je 5,9 %. Granule 90.
330 
0694003611.01._SCLZZZZZZZ_.jpg -24%
Na sklade
7051
Zariadenie k stáčaniu piva do fliaš, ktoré sa inštaluje do vypúšťacieho ventila. Vybavené dorazovým ventilom, ktorý sa otvorí pri zatlačení na dno fľaše. Umožňuje ľahké stočenie piva do fľaše bez toho, aby došlo k peneniu piva.
340  450 
-11%
Na sklade
curacao
Vhodná je pri varení belgických, pšeničných pív aby bola zaistená ich špeciálna vôňa a chuť. Pridáva sa na konci chmelovaru cca 5-10 min.
340  380 
Na sklade
9421025510915
Špičkové kvasienky pre americký štýl výroby piva. Kvasinky vytvárajú vynimočnú čistú chuť, ktorá dovolí dominanciu chmelovej arómy. Vhodné sú pre pivá typu american style pale ale, american double IPA, american style imperial stout, ... Vyznačujú sa rýchlou fermentáciou a výbornou sedimentáciou, čo značne uľahčuje stáčanie. Teplota kvasenia: 18 - 23 °C Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny Obsah balenia: 10 g
340 
Na sklade
tettnan100
Veľmi ušľachtilý nemecký chmeľ vhodný na chmelenie svetlých ležiakov. Má mierne korenenú vôňu a delikátnu chuť. Granule 90. Obsah alfa horkých látok 4,2 %.
340 
Na sklade
1080
Pivné kvasienky horného kvasenia pre širokú škálu chmeľových a špeciálnych pív. Kvasinky produkujú jemné a ľahké éstery ovocného charakteru a pomáhajú rozvíjať sľadový charakter piva. Sú vhodné pre pivá typu: anglický a americký Pale Ale, extra horké pivá (Special Bitter), Golden Ale a ďalšie. Vyznačujú sa rýchlou fermentáciou a výbornou sedimentáciou, čo značne uľahčuje stáčanie. Teplota kvasenia: 18 - 23 °C Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny Obsah balenia: 10 g
340 
Vypredané
1079
Špičkové kvasinky horného kvasenia vhodné pre mnoho typu pív. Produkujú počas kvasenia neutrálnu príchuť, čo zabezbečuje zvýraznenie charakteru sľadov a chmeľu. Vhodné pre pivá typu: IPA, Porter, Russian Imperial Stout a ďalšie. Vyznačujú sa rýchlou fermentáciou a výbornou sedimentáciou, čo značne uľahčuje stáčanie. Teplota kvasenia: 16 - 22 °C Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny Obsah balenia: 10 g
340 
Vypredané
1556
Sada tesnenia na Cornelius keg so systémom Ball Lock.
340 
Vypredané
2213
Varné vrecko pre 30 - 55 litrové hrnce, mikropivovary. Materiál (160 mikronov) vrecka zaručuje, že sa z vrecka nedostanú čiastočky sladu alebo chmeľu do sladiny. Dobre znáša aj varenie - chmeľovar. Vrecko môžeme používať viackrát. Môžeme používať aj na filtrovanie mlieka a iných tekutín. Rozmery:  35 x 45 cm
340 
Na sklade
4299
Je vyrobený z pevného materiálu a pri vare sa netrhá. Rozmer 20x15 cm. Obsah balenia: 10 ks
340 
Na sklade
1673
Kurča, mäso, steak alebo koláč sa dobre pečie vtedy, ak je tá správna teplota vo vnútri jedla. To zistíte jedine tak, že použijete zapichovací teplomer a skontrolujete správnu teplotu vo vnútri jedla. Takisto s ním môžte merať aj teplotu kvapalín, oleja atď. Pre jeho malé rozmery ho je možné nosiť aj na pikniky, grilovačky alebo táborenie. Má ľahko čitateľný LCD displej. Technické špecifikácie: Vyrobené z vysoko kvalitných materiálov Sonda vyrobená z nehrdzavejúcej ocele Má prehľadný LCD displej Nastaviteľný, výklopný displej o 180 ° Meria teplotu v stupňoch Celzia alebo Fahrenheita Rozsah merania: -50 ° C až + 300 ° C (-58 ° F...
340 
Na sklade
4839
Citrus aurantium var. Dulcis Sladká pomarančová kôra dodáva pomarančovú chuť a vôňu. Pridáva sa na konci varu.
340 
Na sklade
3516662960004
Sušené kvasinky pre vrchnú fermentáciu pšeničných pív. Optimálna teplota fermentácie: 15 - 24°C Dávkovanie: 10 - 16 g/ 20 litrov Balenie: 11,5 g Expirácia: 07/2023
360 
Na sklade
1082
Kvasinky na vrchné kvasenie, vhodné na rôzne štýly pív s plným telom a výnimočnou hĺbkou. Pivu dodáva plné bohaté vône po tmavom ovocí. Vhodné na: Scottish Heavy Ale, American Amber Ale, Sweet Stout a ďalšie. Teplotné rozmedzie: 18 - 22°C
360 
Na sklade
3999
Do polyesterového vrecka sa nasype požadované množstvo chmeľu a vykoná sa chmeľovar. Po jeho skončení sa celé vrecko i s chmeľom jednoducho vyberie. Materiál vrecka zaručuje, že sa z vrecka nedostanú čiastočky chmeľu do mladiny. Rozmer: 20 cm x 30 cm. Vrecko môžeme používať viackrát. Balenie obsahuje 2 ks,
360 
Na sklade
853
Vrchné kvasnice určené na výrobu Belgických kláštorných špeciálov. Vyznačujú sa dobrou sedimentáciou ,vysokou toleranciou na alkohol (≈12% objem / objem) a vysokým stupňom prekvasenia (AA: 82%) Rozsah prevádzkovej teploty: 12 až 25 ° C Odporúčaný rozsah teploty fermentácie 15-20 ° Balenie: 11,5 g
380