Podkategórie Podkategórie

Podkategórie
2242
Viackrát použiteľné filtračné vrecko na chmeľ, koreniny, čaj, kávu. Rozmer:  8x12 cm Obsah balenia:  8 ks
140 
474
Radi by ste nechali dozrieť svoje víno, pivo alebo destilát "v dube" ale bez dubového sudu? Dubové chipsy barrique sa používajú na optimalizáciu senzorických vlastností  vín a destilátov . Podporujú štruktúru a aromatický profil vín a destilátov. Zanechávajú príjemný vanilkový vnem. Spočiatku sú vína ťažkopádnejšie. Neskôr sa prejaví jemná pikantná a korenisto-nasladlá dochuť. Vyžadujú dlhší kontakt s vínom a väčší prístup kyslíka. Oproti americkému dubu má o niečo jemnejšiu arómu. Všeobecne podporujú rýchlejšie zrenie vína. Chipsy z francúzkeho dubu môžu byť  stredne pálené alebo silne pálené. Medium- Stredné :...
260 
Vypredané
475
Radi by ste nechali dozrieť svoje víno, pivo alebo destilát "v dube" ale bez dubového sudu? Dubové chipsy barrique sa používajú na optimalizáciu senzorických vlastností vín a destilátov . Podporujú štruktúru a aromatický profil vín a destilátov. Zanechávajú príjemný vanilkový vnem. Spočiatku sú vína ťažkopádnejšie. Neskôr sa prejaví jemná pikantná a korenisto-nasladlá dochuť. Vyžadujú dlhší kontakt s vínom a väčší prístup kyslíka. Oproti americkému dubu má o niečo jemnejšiu arómu. Všeobecne podporujú rýchlejšie zrenie vína. Chipsy z francúzkeho dubu môžu byť stredne pálené alebo silne pálené. Medium- Stredné :...
260 
1660
Tento vysokovýkonný čistiaci prostriedok bol špeciálne vyvinutý pre použitie s prístrojom Grainfather. Slúži na odstránenie usadenín a ťažko odstrániteľných bielkovín bez únavného čistenia. Ideálne na čistenie ťažko dostupných miest, ako chladič, rúrky a čerpadlá. Odporúčame na čistenie zariadenia Grainfather, pretože iné čistiace prostriedky môžu časom poškodiť váš systém. Návod na použitie: Pridáme 2 kávovej lyžice čistiaceho prostriedku do 15 litrov 60 ° C teplej vody. Pripojíme chladič a necháme 15 minút cirkulovať vodu s čistiacim prostriedkom. Po odpojení chladiča ešte 15 minút necháme cirkulovať tekutinu. Potom so...
1260 
Doprava zadarmo
Vypredané
1000
The Grainfather je všestranný varný systém na výrobu piva z obilia. Rmutovanie, navlhčenie vodou, varenie a chladenie v jednom zariadení. Elegantný vzhľad, užívateľsky prívetivý dizajn, inovatívny dizajn a inovatívne funkcie robia z tohto dokonalého sprievodcu pre skúsených aj začiatočníkov všetkých obilných pivovarov. Vyrobené z vysokokvalitnej nehrdzavejúcej ocele typu 304 s objemom 30 litrov, navrhnuté na výrobu až 23 litrov piva na jedno varenie. Balenie obsahuje nerezová nádoba s objemom 30L (8 US Gal) vyberací kôš na slad, umožňujúci variť pivo až z 9 kg sladu robusné magnetické čerpadlo (6 watt, 1800...
78000 
291
Hubica je špeciálne konštruovaná k umývaniu fliaš a hadíc používaných pre homebrewing a výrobu vína. Montuje sa na výstupný kohút (napr. aj na zahráde alebo v garáži). Voda začne prúdiť automaticky po zatlačení hrdla fľaše na hubicu. Konec hubice sa zužuje, čo umožňuje preplachovanie hadíc s vnútorným priemerom väčším než 8 mm. Hubica má závit o priemere ¾". Pre montáž na ostatné kohútiky nutné použiť redukciu.
1220 
Vypredané
2788
Jednoduchý hustomer pre pivovarníctvo a vinárstvo. Hustomer je vybavený stupnicou pre meranie mernej hustoty v rozsahu 800 - 1150 S.G. Jednoduchý vzorec na výpočet obsahu alkoholu: Obsah alkoholu % = (merná hustota na začiatku kvasenia - merná hustota na konci kvasenia) * 0,136 Napr.: (1.065 - 1.012) * 0,136 = 7,2  % Dĺžka 24,5 cm, objem potrebného odmerného valca je 200ml.
300 
-13%
509
Ideálny hustomer pre pivovarníctvo. Hustomer je vybavený dvoma stupnicami: 1. stupnica pre meranie mernej hustoty, rozsah 1,000 - 1,120 S.G. 2. stupnica pre meranie cukornatosti, rozsah 0 - 28° Plato Jeden stupeň Plato zodpovedá približne 10 g cukru v 1 litri mladiny. Jednoduchý vzorec na výpočet obsahu alkoholu: Obsah alkoholu % = (merná hustota na začiatku kvasenia - merná hustota na konci kvasenia) * 0,136 Napr.: (1.065 - 1.012) * 0,136 = 7,2 % Dĺžka 27,5 cm, objem potrebného odmerného valca je 250ml.
780  900 
Moss100
Chondrus crispus, známy pod spoločným názvom írsky mach, mach alebo karagenán (írsky - carraigín), je druh červené riasy, ktorá rastie hojne pozdĺž skalnatého pobrežia Atlantiku zo strany Európy a Severnej Ameriky. V čerstvom stave je riasa mäkká a chrupavkovitá, líši sa vo farbe (od zelenožltej, cez červenú až tmavo fialovú, alebo purpurovohnedá). Hlavná zložka riasy je slizovité telo, pozostávajúce z polysacharidov – karagenán (obsahuje až 55%); ďalej riasa obsahuje takmer 10% bielkovín a asi 15% minerálnych látok a je bohatá na jód a síru. Použitie byliny: - V pivovarníctve sa používa na vyčírenie mladiny. Pridáva sa v...
320 
Moss50
Chondrus crispus, známy pod spoločným názvom írsky mach, mach alebo karagenán (írsky - carraigín), je druh červené riasy, ktorá rastie hojne pozdĺž skalnatého pobrežia Atlantiku zo strany Európy a Severnej Ameriky. V čerstvom stave je riasa mäkká a chrupavkovitá, líši sa vo farbe (od zelenožltej, cez červenú až tmavo fialovú, alebo purpurovohnedá). Hlavná zložka riasy je slizovité telo, pozostávajúce z polysacharidov – karagenán (obsahuje až 55%); ďalej riasa obsahuje takmer 10% bielkovín a asi 15% minerálnych látok a je bohatá na jód a síru. Použitie byliny: - V pivovarníctve sa používa na vyčírenie mladiny. Pridáva sa v...
210 
KandiW250
Kandizovaný cukor používajú belgické pivovary pri výrobe svojich svetoznámich pív. Dodáva pivu jedinečnú chuť. Taktiež je veľmi vhodný pre vína, likéry, pečivo, čaj a kávu.
150 
KandiW500
Kandizovaný cukor používajú belgické pivovary pri výrobe svojich svetoznámich pív. Dodáva pivu jedinečnú chuť. Taktiež je veľmi vhodný pre vína, likéry, pečivo, čaj a kávu.
280 
CandyB250
Kandizovaný cukor používajú belgické pivovary pri výrobe svojich svetoznámich pív. Dodáva pivu jedinečnú chuť. Taktiež je veľmi vhodný pre vína, likéry, pečivo, čaj a kávu.
150 
Vypredané
CandyB500
Kandizovaný cukor používajú belgické pivovary pri výrobe svojich svetoznámich pív. Dodáva pivu jedinečnú chuť. Taktiež je veľmi vhodný pre vína, likéry, pečivo, čaj a kávu.
280 
2202
Celková dĺžka: 36 cm Dĺžka časti so štetinami: 15 cm Šírka 5,0 cm.
180 
Vypredané
648
Celková dĺžka: 30 cm Dĺžka časti so štetinami: 12 cm Šírka 4,0 cm.
240 
Vypredané
1621
Celková dĺžka: 50 cm Dĺžka časti so štetinami: 15 cm Šírka 6,0 cm.
180 
2510
Kladka na vyťahovanie vnútorného koša väčších (nad 50 l) pivovarov. Nosnosť max. 113 kg.
1340 
S7057
Všetko, čo potrebujete pre výrobu svojho prvého piva vrátane dezinfekcie a zátkovača pre pohodlné zatváranie fliaš. Je to vlastne kompletná súprava na výrobu domáceho piva.   Mikropivovar obsahuje: 30l nádoba s kohútikom a vekom fermentačná nádoba 30l s kohútikom nalepovací teplomer kvasnú zátku plniace zariadenie - stáčač na fľaškovanie piva miešadlo zátkovač na korunkové zátky 100 korunkových zátok čistič fliaš + čistiace prostriedky (Chemipro OXI 100g) hustomer + odmerný valec Súprava ešte obsahuje dextrózu, fermentačný drops a koncentrát Muntons Pilsner.
9600 
-9%
S7058
Všetko, čo potrebujete pre výrobu svojho prvého piva vrátane dezinfekcie a zátkovača pre pohodlné zatváranie fliaš. Je to vlastne kompletná súprava na výrobu domáceho piva. Mikropivovar obsahuje: - cejchovaná fermentačná nádoba s vrchnákom s objemom 30 litrov z potravinárského plastu - kvasná zátka - tesnenie - vypúšťací ventil - miešadlo - zátkovač deluxe - zátky 100 ks - dezinfekčy prostriedok Okrem toho súprava obsahuje dextrózu, fermentačný drops, stáčač a koncentrát Muntons Pilsner.
5800  6360 
s1215
Všetko, čo potrebujete pre výrobu svojho prvého piva vrátane dezinfekcie a zátkovača pre pohodlné zatváranie fliaš. Je to vlastne kompletná súprava na výrobu domáceho piva. Stačí dokúpiť mladinový koncentrát podľa toho, na aké pivo máte chuť. Vhodné pro vrchné i spodné kvasenie. Pre začiatočníkov sú vhodné zvrchu kvasené piva. Pokiaľ si neviete s výberom piva rady, napíšte nám, alebo zavolajte. Mikropivovar obsahuje: cejchovaná fermentačná nádoba s vrchnákom s objemom 30 litrov z potravinárského plastu kvasná zátka tesnenie vypúšťací ventil miešadlo zátkovač deluxe zátky 100 ks dezinfekčný...
7600 
kori50
Vhodná je pri varení belgických, pšeničných pív aby bola zaistená ich špeciálna vôňa a chuť. Pridáva sa počas chmeľovaru. Dávkovanie: 5 - 10 g/ 10 l piva
050 
1155
Ochráňte svoje pivo pred oxidáciou ! Tieto "lapače kyslíka" majú špeciálnu vložku, ktorá absorbuje molekuly kyslíka v hrdlovej časti fľaše. Táto vrstva chráni pivo pred oxidáciou, zabezpečuje stabilitu chuti a predlžuje jeho trvanlivosť. Uzávery sú aktivované vlhkosťou, preto korunkové zátky pred fľaškovaním iba navlhčite / dezinfikujte.
240 
-28%
Vypredané
7041
Korunkový výber s plastovým obložením. Vhodné pre všetky bežné pivové fľaše, mlieko, či sódové fľaše. Nesterilizované.
180  250 
-20%
Vypredané
012.259.8
Korunkový výber s plastovým obložením. Vhodné pre všetky bežné pivové fľaše, mlieko, či sódové fľaše. Nesterilizované.
200  250 
-20%
Vypredané
012.250.7
Korunkový výber s plastovým obložením. Vhodné pre všetky bežné pivové fľaše, mlieko, či sódové fľaše. Nesterilizované.
200  250 
-20%
012.246.5
Korunkový výber s plastovým obložením. Vhodné pre všetky bežné pivové fľaše, mlieko, či sódové fľaše. Nesterilizované.
200  250 
-12%
012.242.3
Korunkový výber s plastovým obložením. Vhodné pre všetky bežné pivové fľaše, mlieko, či sódové fľaše. Nesterilizované.
220  250 
-12%
Vypredané
1157
Korunkový výber s plastovým obložením. Vhodné pre všetky bežné pivové fľaše, mlieko, či sódové fľaše. Nesterilizované.
220  250 
-20%
Vypredané
012.252.3
Korunkový výber s plastovým obložením. Vhodné pre všetky bežné pivové fľaše, mlieko, či sódové fľaše. Nesterilizované.
200  250 
302
Korunkový výber s plastovým obložením. Vhodné pre všetky bežné pivové fľaše, mlieko, či sódové fľaše. Nesterilizované.
210 
-20%
Vypredané
012.256.4
Korunkový výber s plastovým obložením. Vhodné pre všetky bežné pivové fľaše, mlieko, či sódové fľaše. Nesterilizované.
200  250 
-20%
Vypredané
012.254.9
Korunkový výber s plastovým obložením. Vhodné pre všetky bežné pivové fľaše, mlieko, či sódové fľaše. Nesterilizované.
200  250 
-16%
Vypredané
7041a
Korunkový výber s plastovým obložením. Vhodné pre všetky bežné pivové fľaše, mlieko, či sódové fľaše. Nesterilizované.
800  950 
-12%
1158
Korunkový výber s plastovým obložením. Vhodné pre všetky bežné pivové fľaše, mlieko, či sódové fľaše. Nesterilizované.
220  250 
7226r
Korunkový uzáver s plastovým obložením. Pre šampanské fľaše s viečkom na okraji korunky. Na zatvorenie potrebujete korunkový zatvárač s 29 mm hlavou. Nesterilizované.
250 
7226g
Korunkový uzáver s plastovým obložením. Pre šampanské fľaše s viečkom na okraji korunky. Na zatvorenie potrebujete korunkový zatvárač s 29 mm hlavou. Nesterilizované.
250 
1578
Tento kôš udržuje chmeľ pohromade počas varu. Použiť sa môže na všetky veľkosti hrnca, vrátanie Grainfather-u a BrewMonk-u. Dá sa použiť aj na studené chmelenie (dry hopping). Kónický tvar podporuje efektívnejšie vylúhovanie Vyrobený z nerezovej sieťky hrúbky 300 mikrometrov pre maximálny prietok sladiny a zvýšené využitie chmeľu. Je možné použiť až na 300 g chmeľu, či už šišticový, alebo peletový. Priemer: horná časť 13,5 cm, dolná časť 9 cm Výška 32 cm
2800 
2540
Kvalitná kuchynská váha v rozsahu merania 2g - 5000g. Funkcia - TARA. Odnímateľná nádoba. Napájanie: batéria 1 x CR2032 (balenie obsahuje) Rozmery: 20,5x18x6 cm
1140 
mechvaha
Analógová kuchynská váha váži do 5 kilogramov. Presnosť: 20 g. Nerezová miska sa dá ľahko vybrať a vyčistiť. Objem misky 1 liter.
1400 
2059
ELEKTRONICKÁ KUCHYNSKÁ VÁHA 10 KG maximálne zaťaženie: 10 kg indikátor preťaženia funkcia tara funkcia automatického vypnutia ŠPECIFIKÁCIE materiál: plast farba: biela maximálne zaťaženie: 10 kg presnosť váženia: do 1 g jednotky váženia: g/oz napájanie: 2 x AA batérie (neobsahuje balenie) rozmery (šírka/výška/priemer vážiaceho poľa): 14/24/4x14,5 cm hmotnosť výrobku: 270 g hmotnosť s obalom: 360 g Elektronická kuchynská váha vážiaca s presnosťou na 1 g. Váha má na zadnej strane praktický otvor, ktorý umožňuje zavesiť váhu napríklad na stenu, keď sa nepoužíva. Vďaka kompaktným rozmerom váha nezaberá veľa miesta...
420 
-8%
3289
Kvasinky LalBrew ® Verdant IPA boli špeciálne vyvinuté v spolupráci s  Verdant Brewing Co. (UK) pre ich schopnosť zvýrazniť charakter chmeľu a sladu pri pivách, kde je to žiadúce. So stredným až vysokým prekvášaním tieto kvasnice zanechávajú v pive jemný a vyvážený sladový profil s jemne plnším telom než klasické kvasnice na Americkú IPA. Prevládajúce tóny marhule a podtóny tropického ovocia a citrusov sa plynulo zlúčia s chmeľovými arómami. Tento vysoko univerzálny kmeň je vhodný pre rôzne štýly piva vrátane NEIPA, English IPA, American Pale, English Bitter, Sweet Stout a Sour. sedimentácia: stredná až vysoká tolerancia...
440  480 
1094
Svetoznáme kvasnice typu Ale. Majú rovnomernú fermentáciu a produkujú čisté pivo s nízkym obsahom diacetylu. Doporučená teplota kvasenia 17 - 22°C. Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny Obsah balenia: 10 g Obsah sáčku vysypte na povrch 1 dcl prevarenej vody alebo mladiny s teplotou 23-27°C. Nemiešajte! Po 15-30 minútach zamiešajte a takto vzniknutú kašu dajte do fermentačnej nádoby.
220 
2272
Kvasinky Belgian Wit Ale na výrobu belgických pšeničných pív. Spôsob kvasenia vrchné kvasenie Doporučená teplota kvasenia 17 - 19 °C Dávkovanie 20 - 25 L Sedimentácia (flokulácia) stredná Obsah balenia 10 g Tolerancia na alkohol 9 % ABV Obsah sáčku vysypte na povrch 1 dcl prevarenej vody alebo mladiny s teplotou 23-27°C. Nemiešajte! Po 15-30 minútach zamiešajte a takto vzniknutú kašu dajte do fermentačnej nádoby.
220 
2273
Prémiové kvasinky typu anglický Ale. Majú rýchlu a rovnomernú fermentáciu s dobrou sedimentáciou. Spôsob kvasenia vrchné kvasenie Doporučená teplota kvasenia 19 - 22°C Dávkovanie 20 - 25 L Sedimentácia (flokulácia) vysoká Obsah balenia 10 g Tolerancia na alkohol 9 % ABV Obsah sáčku vysypte na povrch 1 dcl prevarenej vody alebo mladiny s teplotou 23-27°C. Nemiešajte! Po 15-30 minútach zamiešajte a takto vzniknutú kašu dajte do fermentačnej nádoby.  
220 
3431
Vybrané kvasinky z oblasti Champagne, vhodné pre všetky typy ciderov, dokonca aj v náročných podmienkach fermentácie. Pracuje v širokom rozsahu teplôt. Veľmi dobrá asimilácia fruktózy. flokulácia: vysoká teplota kvasenia: 10-30 °C dávkovanie: 5 g/ 20-30 l
180 
2277
Kvasnice typu Írsky Ale na vrchné kvasenie. Majú rýchlu a rovnomernú fermentáciu. Spôsob kvasenia vrchné kvasenie Doporučená teplota kvasenia 18 - 24°C Dávkovanie 20 - 25 L Obsah balenia 10 g Schopnosť kvasenia (atenuácia) 71-75 % Sedimentácia (flokulácia) stredná Tolerancia na alkohol 9 % ABV Pre pivá typu:  Irish Red Ale, Irish Stout Obsah sáčku vysypte na povrch 1 dcl prevarenej vody alebo mladiny s teplotou 23-27°C. Nemiešajte! Po 15-30 minútach zamiešajte a takto vzniknutú kašu dajte do fermentačnej nádoby.
220 
2278
Kvasnice na vrchné kvasenie pív typu Kölsch a ďalších neutrálnych pív typu Ale. Spôsob kvasenia vrchné kvasenie Doporučená teplota kvasenia 18 - 20°C Dávkovanie 20 - 25 L Obsah balenia 10 g Tolerancia na alkohol 9 % ABV Pre pivá typu: Kölsch, Ale Obsah sáčku vysypte na povrch 1 dcl prevarenej vody alebo mladiny s teplotou 23-27°C. Nemiešajte! Po 15-30 minútach zamiešajte a takto vzniknutú kašu dajte do fermentačnej nádoby.  
220 
1258
Kvasinky New England na výrobu piva typu East Coast Ale a New England IPA. Spôsob kvasenia vrchné kvasenie Doporučená teplota kvasenia 18 - 20°C Dávkovanie 20 - 25 L Sedimentácia (flokulácia) stredná Obsah balenia 10 g Tolerancia na alkohol 10 % ABV Obsah sáčku vysypte na povrch 1 dcl prevarenej vody alebo mladiny s teplotou 23-27°C. Nemiešajte! Po 15-30 minútach zamiešajte a takto vzniknutú kašu dajte do fermentačnej nádoby.
240 
3009
Brewartech TOP kvasinky na vrchné kvasenie Kvasinky TOP štýlu Ale sú vyrobené na jednoduché všeobecné použitie . Produkujú nízku úroveň diacetylu a výsledkom je čisté pivo. flokulácia: stredná teplota kvasenia: 10-28 °C (optimálna: 20 - 24 ° C) dávkovanie: 10 g/ 20-25 l Tolerancia alkoholu vyššia ako 9% ABV
180