Na sklade
RHEJ
Ryžové šupky - potravinárska kvalita. Ulahčí scedenie mladiny. Odporúčaná dávka max. 1 liter pre 20-25 litrov mladiny. Mieša sa do sladu. Má neutrálnu chuť.
060 
-19%
Na sklade
O040
170  210 
Na sklade
O041
170 
Na sklade
O436
170 
Na sklade
O431
180 
Na sklade
O044
180 
Na sklade
O432
180 
Na sklade
O433
180 
Na sklade
CMO
Legendárna britská odroda, z ktorej sa vyrába ten najlepší slad. Vďaka nízkemu obsahu dusíka má vysokú výťažnosť a finálne pivo je veľmi číre. Pivu dodá bohatú sladovú chuť. Maris Otter je klasickou voľbou pri všetkých typoch anglických pív (Ale, Stout, Porter, atď.) a je tiež používaný aj ako základný slad pre kontinentálne a americké pivá typu Ale, a niekedy aj ležiaky. Jeho podiel pri sypaní môže byť až 100%. Farba: 5 - 7 EBC Výrobca: CRISP malting, UK
180 
Na sklade
B1232
Tmavohnedý, mierne aromatický slad. Farba:  280 - 320 EBC Odporúčaná dávka pre svetlé pivá 5 % a pre tmavé pivá až 15 %.
180 
Vypredané
O053
Slad plzenského typu pre ležiaky typu Pilsner a Lager. Farba:   3 - 4 EBC  ( Lovibond: 1.7 - 2.1)
190 
Na sklade
O038
Jačmenný slad je vyrobený z údených zŕn pomocou bukového dreva. Poskytuje pivu dymovú arómu. Scottish Ale / Smoker Beer / Kellerbier / Bamberger Rauchbier / Alaskan Ale beer
190 
Na sklade
wheat
Kvalitný pšeničný slad od Weyermann-u. Farba 3 - 5 EBC.
190 
Na sklade
O043
Pre ležiaky s extra svetlou farbou. Vysoký obsah enzýmov. Farba: 2 - 3 EBC ( Lovibond: 1.2 - 1.4)
200 
Na sklade
O045
Trošku tmavší ako slad plzeňský. Zlatistá farba. Výborne hodí k pivám typu Ale. Farba: 7 - 9 EBC (Lovibond: 2.8 - 3.9)
200 
Na sklade
O037
200 
Na sklade
razny1
Farba : 6 EBC Extrakt : 78% Použitie : - špeciálne pivá - viaczrnné pivá - žitné pivá Prídavok : až 50 % Výsledok : - typická aróma žitného sladu - možné použiť ako sladovú bázu
200 
Na sklade
O1030
Biscuit 50 EBC sušienkový slad. Jedná sa o veľmi ľahko pražený slad s 50 EBC farby, dáva do piva sušienkovo / chlebovú vôňu. Použite 5-15%.
200 
Na sklade
O046
220 
Na sklade
O440
Nazývaný tiež ako kyslý, acidofilný slad. Znižuje pH rmutu, sladiny a piva. Obsahuje 1-2% kyseliny mliečnej. Zvyšuje enzymatickú činnosť v kaši a zlepšuje účinnosť extraktu. Zlepšuje stabilitu a predlžuje životnosť hotového piva. Podporuje ucelenú, komplexnú chuť piva. Môžete použiť až do 1-5% (10% pre kyslé štýly piva).
220 
Na sklade
O52
Použitie: - polotmavé, tmavé pivá - pivá " Bockbier", "Weissbier" Prísady : 20% Výsledok : dosiahnutie polotmavej farby, lepšia stabilita a chuť piva
250