Na sklade
RHEJ
Ryžové šupky - potravinárska kvalita. Ulahčí scedenie mladiny. Odporúčaná dávka max. 1 liter pre 20-25 litrov mladiny. Mieša sa do sladu. Má neutrálnu chuť.
060 
Na sklade
O726
Rakúsky slad plzenského typu pre ležiaky typu Pilsner a Lager. Farba: 3 EBC ( Lovibond: 1.7 )
120 
Vypredané
O749
Kvalitný rakúsky slad. Farba:   20 EBC
120 
Vypredané
O045A
Kvalitný rakúsky slad. Trošku tmavší ako slad plzeňský. Zlatistá farba. Výborne hodí k pivám typu Ale. Farba: 7 - 9 EBC
120 
Vypredané
B1279
Kvalitný rakúsky slad. Farba: 5 - 7 EBC
120 
Vypredané
O740
Kvalitný rakúsky slad. Farba:  3 EBC
130 
Na sklade
O043
Pre ležiaky s extra svetlou farbou. Vysoký obsah enzýmov. Farba: 2 - 3 EBC ( Lovibond: 1.2 - 1.4)
140 
Na sklade
O053
Slad plzenského typu pre ležiaky typu Pilsner a Lager. Farba:   3 - 4 EBC  ( Lovibond: 1.7 - 2.1)
140 
Na sklade
O045
Trošku tmavší ako slad plzeňský. Zlatistá farba. Výborne hodí k pivám typu Ale. Farba: 7 - 9 EBC (Lovibond: 2.8 - 3.9)
140 
Na sklade
O037
140 
Vypredané
O047
Kvalitný pšeničný slad od Weyermannu. Možné použiť aj v pomere do 80%. Farba: 3 EBC
140 
Na sklade
wheat
Kvalitný pšeničný slad od Weyermann-u. Farba 3 - 5 EBC.
150 
Na sklade
O046
170 
-19%
Na sklade
O040
170  210 
Na sklade
O041
170 
Na sklade
O52
Použitie: - polotmavé, tmavé pivá - pivá " Bockbier", "Weissbier" Prísady : 20% Výsledok : dosiahnutie polotmavej farby, lepšia stabilita a chuť piva
170 
Na sklade
O436
170 
Na sklade
O431
180 
Na sklade
O044
180 
Na sklade
O432
180 
Na sklade
O433
180 
Na sklade
O1030
Biscuit 50 EBC sušienkový slad. Jedná sa o veľmi ľahko pražený slad s 50 EBC farby, dáva do piva sušienkovo / chlebovú vôňu. Použite 5-15%.
180 
Vypredané
CMO
Legendárna britská odroda, z ktorej sa vyrába ten najlepší slad. Vďaka nízkemu obsahu dusíka má vysokú výťažnosť a finálne pivo je veľmi číre. Pivu dodá bohatú sladovú chuť. Maris Otter je klasickou voľbou pri všetkých typoch anglických pív (Ale, Stout, Porter, atď.) a je tiež používaný aj ako základný slad pre kontinentálne a americké pivá typu Ale, a niekedy aj ležiaky. Jeho podiel pri sypaní môže byť až 100%. Farba: 5 - 7 EBC Výrobca: CRISP malting, UK
180 
Na sklade
vikcaramel400
Farba EBC (Caramel 400) 350-450 Charakteristika Karamelové slady Viking Malt sú vyrábané zo zeleného sladu. Vysoký stupeň karamelizácie je pre tieto slady charakteristický. Amylolytická aktivita týchto sladov je nulová. Dôsledky Maillardovej reakcie v procese praženia môžu pôsobiť ako antioxidanty a zlepšiť stabilitu chuti. Karamelové slady môžu tiež zlepšiť stabilitu peny. Použitie Karamelové slady sú vhodné pre zimné pivá, pivá typu Ale a iné aromatické pivá, ako sú tmavé ležiaky a stouty. Malé množstvo je možné použiť aj na úpravu farieb a obohatenie svetlej farby ležiakov. V porovnaní s Caramel Pale, majú...
180 
Na sklade
B1232
Tmavohnedý, mierne aromatický slad. Farba:  280 - 320 EBC Odporúčaná dávka pre svetlé pivá 5 % a pre tmavé pivá až 15 %.
180 
Vypredané
O038
Jačmenný slad je vyrobený z údených zŕn pomocou bukového dreva. Poskytuje pivu dymovú arómu. Scottish Ale / Smoker Beer / Kellerbier / Bamberger Rauchbier / Alaskan Ale beer
200 
Na sklade
razny1
Farba : 6 EBC Extrakt : 78% Použitie : - špeciálne pivá - viaczrnné pivá - žitné pivá Prídavok : až 50 % Výsledok : - typická aróma žitného sladu - možné použiť ako sladovú bázu
200 
Na sklade
Vikchocolight
Farba EBC svetlý 350-450 Charakteristika Čokoládový svetlý slad Viking Malt je vyrábaný pražením zo sladu Plzenského. Amylolytická aktivita tohto sladu je nulová. Množstvo fermentovateľného extraktu je pomerne nízke. Chuť a aróma "Čokoláda" sa vzťahuje predovšetkým na sladovú farbu, nie na jeho chuť. Tento slad bude poskytovať rôzne úrovne vône, tmavočervenej farby a orechovej / praženej chuti v závislosti od použitého množstva. Môžeme pozorovať vôňu a chuť kávy a čokolády, ktoré dobre vyvažujú celkovú chuť. Použitie Čokoládový svetlý slad je kvôli svojej silnej farbivosti používaný hlavne v Porteroch a...
200 
Na sklade
O440
Nazývaný tiež ako kyslý, acidofilný slad. Znižuje pH rmutu, sladiny a piva. Obsahuje 1-2% kyseliny mliečnej. Zvyšuje enzymatickú činnosť v kaši a zlepšuje účinnosť extraktu. Zlepšuje stabilitu a predlžuje životnosť hotového piva. Podporuje ucelenú, komplexnú chuť piva. Môžete použiť až do 1-5% (10% pre kyslé štýly piva).
220