Podkategórie Podkategórie

Podkategórie
Zátkovač stojanový -26%
1048
Veľmi kvalitný stojanový zátkovač s vymeniteľnou hlavou. Vhodný na uzatváranie fliaš s korunkovými uzávermi s priemerom 26 - 29 mm.
2600  3500 
1869a
Pákový zátkovač na všetky typy hrdiel - vysoké aj nízke s priemerom zátky 26 a 29 mm. Balenie neobsahuje 29 mm hlavicu.
1280 
1869
Pákový zátkovač na všetky typy hrdiel - vysoké aj nízke s priemerom zátky 26 a 29 mm. Balenie obsahuje aj 29 mm hlavicu.
1480 
-15%
1047
Kovový pákový zátkovač pre jednoduché uzatváranie 26 mm korunkových uzáverov na fľaše, vhodný na viac druhov fliaš.
1480  1740 
B00097BNAU.01-A17PMBT03AAFDB._SCMZZZZZZZ_.jpg -24%
151
Zátkovač z tvrdeného, odolného plastu, ktorým sa uzatvárajú eurofľaše (s dlhým hrdlom). Zátkovanie sa robí pomocou dvojramennej páky.
1060  1400 
4775
Brewferm Captain zátkovač pre jednoduché uzatváranie 26 mm korunkových uzáverov na fľaše, vhodný na viac druhov fliaš.
1440 
-4%
082
Zátka na opakované použitie pre 5 l súdky je vybavená pretlakovým ventilom 2,5 bar. Vďaka tomuto ventilu sa predchádza vydutiu súdku v prípade veľké tlaku.
440  460 
-27%
6985
Pri pootočení sa otvorí ventilček a dovolí vypustiť cez pípu obsah súdka, alebo sa tiež dá vypustiť nadbytočný pretlak v súdku.
080  110 
7295
S 5 hlbokými drážkami po bokoch, ktoré bránia uvoľneniu zátky. Vhodné pre flaše na šampanské, na víno a litrové fľaše.
010 
7064
Pryžová zátka na opakované použitie na päťlitrové súdky.
120 
Vypredané
234
Záklopka (termokapsla) slúži na ochranu uzáveru pred znečistením, starnutím a samozrejme dáva elegantný vzhľad. Použitie: záklopka sa zmršťuje pri relatívne nízkej teplote (asi 60 ° C). Jednoducho vložte záklopku na fľašu a jemne zahrejte. Pre domáce použitie možno na tento účel použiť aj sušič vlasov.
350 
Vypredané
xilit1
Xilit - Xylitol mnohí poznajú skôr ako brezový cukor . Chuťou aj vzhľadom pripomína klasický kryštálový cukor, ale jeho energetická hodnota a obsah sacharidov je v porovnaní s klasickým cukrom podstatne nižší. Xilit objavili v 19.storočí francúzsky a nemecký vedci, ale až v druhej polovici 20.storočia sa rozšíril po celom svete. V dnešnej dobe je už zaužívanou prirodzenou náhradou za repný cukor. Xilit sa vo svojej prirodzenej forme nachádza aj v rastlinách, dokonca aj ľudský organizmus ho dokáže vyprodukovať, denne asi 15mg. Nakoľko je Xilit sladký? Xilit je asi na 80-100% sladký ako bežný cukor (sacharóza), ale niektorý ľudia ho...
700 
Vypredané
xilit05
Xilit - Xylitol mnohí poznajú skôr ako brezový cukor . Chuťou aj vzhľadom pripomína klasický kryštálový cukor, ale jeho energetická hodnota a obsah sacharidov je v porovnaní s klasickým cukrom podstatne nižší. Xilit objavili v 19.storočí francúzsky a nemecký vedci, ale až v druhej polovici 20.storočia sa rozšíril po celom svete. V dnešnej dobe je už zaužívanou prirodzenou náhradou za repný cukor. Xilit sa vo svojej prirodzenej forme nachádza aj v rastlinách, dokonca aj ľudský organizmus ho dokáže vyprodukovať, denne asi 15mg. Nakoľko je Xilit sladký? Xilit je asi na 80-100% sladký ako bežný cukor (sacharóza), ale niektorý ľudia ho...
400 
O038
Jačmenný slad je vyrobený z údených zŕn pomocou bukového dreva. Poskytuje pivu dymovú arómu. Scottish Ale / Smoker Beer / Kellerbier / Bamberger Rauchbier / Alaskan Ale beer
190 
B1232
Tmavohnedý, mierne aromatický slad. Farba:  280 - 320 EBC Odporúčaná dávka pre svetlé pivá 5 % a pre tmavé pivá až 15 %.
180 
O045
Trošku tmavší ako slad plzeňský. Zlatistá farba. Výborne hodí k pivám typu Ale. Farba: 7 - 9 EBC (Lovibond: 2.8 - 3.9)
200 
razny1
Farba : 6 EBC Extrakt : 78% Použitie : - špeciálne pivá - viaczrnné pivá - žitné pivá Prídavok : až 50 % Výsledok : - typická aróma žitného sladu - možné použiť ako sladovú bázu
200 
wheat
Kvalitný pšeničný slad od Weyermann-u. Farba 3 - 5 EBC.
200 
O043
Pre ležiaky s extra svetlou farbou. Vysoký obsah enzýmov. Farba: 2 - 3 EBC ( Lovibond: 1.2 - 1.4)
200 
O52
Použitie: - polotmavé, tmavé pivá - pivá " Bockbier", "Weissbier" Prísady : 20% Výsledok : dosiahnutie polotmavej farby, lepšia stabilita a chuť piva
250