9840 
w3470-10kg
1,15680 
9120 
Vypredané
s23-10kg
1,08000 
s189-500
9480 
s189-10kg
1,12560 
la01-500
7440 
la01-10kg
88320 
ha18-500
Na objednávku
7440 
da16-500
7440 
399
 
220 
wb06-500
6900 
wb06-10kg
82200 
us05-500
5760 
us05-10kg
68640 
t58-500
4800 
t58-10kg
66960 
s33-500
5040 
s33-10kg
81000 
s04-500
5280 
s04-10kg
66480 
Vypredané
k97-500
4400 
k97-10kg
63600 
be256-500
7680 
be256-10kg
92400 
be134-500
6720 
be134-10kg
80640 
3516662960004
Sušené kvasinky pre vrchnú fermentáciu pšeničných pív. Optimálna teplota fermentácie: 15 - 24°C Dávkovanie: 10 - 16 g/ 20 litrov Balenie: 11,5 g Expirácia: 07/2023
380 
-10%
Vypredané
0063
Sušené kvasinky pre vrchnú fermentáciu, do silných Ale špeciálov. Kvasinky dobre znášajú vyšší obsah alkoholu až do 11,5%. Pre pivá typu Ale, Witbier Optimálna teplota fermentácie: 15-24°C. Dávkovanie: 10-16g na 20 litrov piva. Balenie: 11,5 g
190  210 
Vypredané
853
Vrchné kvasnice určené na výrobu Belgických kláštorných špeciálov. Vyznačujú sa dobrou sedimentáciou ,vysokou toleranciou na alkohol (≈12% objem / objem) a vysokým stupňom prekvasenia (AA: 82%) Rozsah prevádzkovej teploty: 12 až 25 ° C Odporúčaný rozsah teploty fermentácie 15-20 ° Balenie: 11,5 g
380 
-7%
30048478
Sušené kvasinky pre vrchnú fermentáciu. Použitie pre pivá typu Ale. Vyrovnané kvasenie produkuje čisté pivo s nízkym obsahom diacetylu. Optimálna teplota fermentácie: 15 - 24°C Dávkovanie: 11,5 g na 20 - 30 litrov Balenie: 11,5 g  
280  300 
Vypredané
1240
Sušené kvasinky pre vrchnú fermentáciu pre pšeničné pivá belgického typu a ľahké pivá do 5,5 % alkoholu. Pivá majú neutrálnu chuť, sedimentácia a stupeň dokvasenia je nízky. Optimálna teplota fermentácie: 18-24°C. Dávkovanie: 10-16g na 20 litrov piva. Balenie: 11,5 g
300