O440
Nazývaný tiež ako kyslý, acidofilný slad. Znižuje pH rmutu, sladiny a piva. Obsahuje 1-2% kyseliny mliečnej. Zvyšuje enzymatickú činnosť v kaši a zlepšuje účinnosť extraktu. Zlepšuje stabilitu a predlžuje životnosť hotového piva. Podporuje ucelenú, komplexnú chuť piva. Môžete použiť až do 1-5% (10% pre kyslé štýly piva).
220 
O053
Slad plzenského typu pre ležiaky typu Pilsner a Lager. Farba:   3 - 4 EBC  ( Lovibond: 1.7 - 2.1)
190 
O52
Použitie: - polotmavé, tmavé pivá - pivá " Bockbier", "Weissbier" Prísady : 20% Výsledok : dosiahnutie polotmavej farby, lepšia stabilita a chuť piva
250 
Vypredané
O037
200 
O043
Pre ležiaky s extra svetlou farbou. Vysoký obsah enzýmov. Farba: 2 - 3 EBC ( Lovibond: 1.2 - 1.4)
200