On sale

Lorem ipsum dolor sit amet, assum laudem cu nec, pertinax scribentur disputationi vix ea. In reque blandit pro, viris singulis id eum. Evertitur scriptorem signiferumque ius eu, zril repudiare per id. Tota mutat epicuri per at. Lorem ipsum dolor sit amet, assum laudem cu nec, pertinax scribentur disputationi vix ea. In reque blandit pro, viris singulis id eum. Evertitur scriptorem signiferumque ius eu, zril repudiare per id. Tota mutat epicuri per at.

-25%
7058
Všetko, čo potrebujete pre výrobu svojho prvého piva vrátane dezinfekcie a zátkovača pre pohodlné zatváranie fliaš. Je to vlastne kompletná súprava na výrobu domáceho piva. Stačí dokúpiť mladinový koncentrát podľa toho, na aké pivo máte chuť. Vhodné pro vrchné i spodné kvasenie. Pre začiatočníkov sú vhodné zvrchu kvasené piva. Pokiaľ si neviete s výberom piva rady, napíšte nám, alebo zavolajte. Mikropivovar obsahuje: cejchovaná fermentačná nádoba s vrchnákom s objemom 30 litrov z potravinárského plastu kvasná zátka tesnenie vypúšťací ventil miešadlo zátkovač deluxe zátky 100 ks dezinfekčný prostriedok...
3600  4800 
-9%
Vypredané
005
Klasický anglický hostinský bitter, dobre vyvážený a plný chuti. Veľmi obľúbené anglické pivo. Podávajte dobre vychladené -hmotnosť koncentrátu: 1,5 kg -objem várky (doporučený): 23 l -obsah alkoholu: 4,1 %  (pri surogácii 1 kg/23l) -horkosť EBU: 45 – 55 -farba EBC: 27 – 33 Súčasťou koncentrátu sú aj kvasinky.
Typ piva: Bitter
Výrobca: Muntons
Horkosť: 45 - 59
1640  1795 
-9%
S7058
Všetko, čo potrebujete pre výrobu svojho prvého piva vrátane dezinfekcie a zátkovača pre pohodlné zatváranie fliaš. Je to vlastne kompletná súprava na výrobu domáceho piva. Mikropivovar obsahuje: - cejchovaná fermentačná nádoba s vrchnákom s objemom 30 litrov z potravinárského plastu - kvasná zátka - tesnenie - vypúšťací ventil - miešadlo - zátkovač deluxe - zátky 100 ks - dezinfekčy prostriedok Okrem toho súprava obsahuje dextrózu, fermentačný drops, stáčač a koncentrát Muntons Pilsner.
5800  6360 
-2%
004
Svetlé pivo zlatej farby, populárne v severnej Európe. Ak je dobre vychladené, je veľmi osviežujúce. -hmotnosť koncentrátu: 1,5 kg -objem várky (doporučený): 23 l -obsah alkoholu: 4,1 %  (pri surogácii 1 kg/23l) -horkosť EBU: 25 - 35 -farba EBC: 8 – 12 Súčasťou koncentrátu sú aj kvasinky.
Typ piva: Lager
Výrobca: Muntons
Horkosť: 29 - 44
1760  1795 
-2%
017
Veľmi tmavé a viac chmelené, chuťovo bohaté pivo skvelého charakteru. Podávajte dobre vychladené. -hmotnosť koncentrátu: 1,5 kg -objem várky (doporučený): 23 l -obsah alkoholu: 4,1 %  (pri surogácii 1 kg/23l) -horkosť EBU: 50 - 60 -farba EBC: 225 – 275 Súčasťou koncentrátu sú aj kvasinky.
Typ piva: Stout
Výrobca: Muntons
Horkosť: 45 - 59
1760  1795 
-2%
006
Je to ľahké, jemné a pritom iskrivé pivo, typu „pilsner“. Uhasí aj veľký smäd. -hmotnosť koncentrátu: 1,5 kg -objem várky (doporučený): 23 l -obsah alkoholu: 4,1 %  (pri surogácii 1 kg/23l) -horkosť EBU: 25 - 35 -farba EBC: 4 – 7 Súčasťou koncentrátu sú aj kvasinky.
Typ piva: Pilsen/Pilsener
Výrobca: Muntons
Horkosť: 29 - 44
1760  1795 
B00028DM96.01._SCMZZZZZZZ_.jpg -37%
6988
Vypúšťací ventil k fermentačnej nádobe s možnosťou inštalácie odkaľovača a stáčača.
240  380 
-22%
6987
Dvojkomorová kvasná zátka (dodáva sa bez tesnenia).
140  180 
-50%
0173
Tesnenie kvasnej zátky, ktoré sa inštaluje do otvoru vo veku 30l nádoby.
030  060 
-5%
0157
Moderný - šetrný k životnému prostrediu - dezinfekčný prípravok na báze aktívneho kyslíka. Vhodný k záverečnej dezinfekcii umytého pivovaru, fliaš a ďalšieho príslušenstva. Pivovary a fľaše naplňte do 1/10 objemu roztokom a ponechajte roztok pôsobiť 5 min. Priestory nenaplnené roztokom dezinfikujú výpary prípravku. Nakoniec vylejte roztok. Nie je potrebné vyplachovať vodou! Koncentrácia: 4g (kávová lyžička) prípravku na 1l teplej vody
900  950 
B0007R4XYK.01-A2H2AYTJFCST9E._SCMZZZZZZZ_.jpg -10%
30045477
Známe anglické suché kvasnice typu Ale, vyznačujúce sa vysokou rýchlosťou fermentácie a výbornou schopnosťou tvoriť kompaktný sediment na konci fermentácie, čo značne uľahčuje stáčanie piva. Pre pivá typu Blonde Ale, Bitter, English IPA, English Pale Ale, Oatmeal Stout, Sweet Stout,  Doporučená teplota fermentácie: 15-24°C. Dávkovanie: 11,5 g na 20 - 30l piva. Balenie: 11,5g
270  300 
-28%
Vypredané
7041
Korunkový výber s plastovým obložením. Vhodné pre všetky bežné pivové fľaše, mlieko, či sódové fľaše. Nesterilizované.
180  250 
B00097BNAU.01-A17PMBT03AAFDB._SCMZZZZZZZ_.jpg -24%
151
Zátkovač z tvrdeného, odolného plastu, ktorým sa uzatvárajú eurofľaše (s dlhým hrdlom). Zátkovanie sa robí pomocou dvojramennej páky.
1060  1400 
-27%
6985
Pri pootočení sa otvorí ventilček a dovolí vypustiť cez pípu obsah súdka, alebo sa tiež dá vypustiť nadbytočný pretlak v súdku.
080  110 
-16%
Vypredané
7041a
Korunkový výber s plastovým obložením. Vhodné pre všetky bežné pivové fľaše, mlieko, či sódové fľaše. Nesterilizované.
800  950 
-3%
Vypredané
7184
Party súdok s objemom 5 l s pípou na stáčanie piva. Môžete ho opakovane plniť, je výborný k dozrievaniu aj čapovaniu domáceho piva. Súčasťou súdka je aj uzatváracia zádka , ktorú je možne viackrát používať. Pri dozrievaní piva v súdku doporučujeme pridať iba 3 g/l cukru.
680  700 
-3%
0247
Silné a hutné pivo, veľmi tmavé a veľmi chmelené. Nemusíte byť odborníci, aby ste si toto pivo užili. -hmotnosť koncentrátu: 1,8 kg -objem várky (doporučený): 23 l -obsah alkoholu: 4,5 %  (pri surogácii 1 kg/23l) -horkosť EBU: 50 - 60 -farba EBC: 225 – 275 Súčasťou koncentrátu sú aj kvasinky.
Typ piva: Stout
Výrobca: Muntons
Horkosť: 45 - 59
1990  2050 
-4%
0569
Je ľahký, jantárový, chmelový, hutný ležiak. Jeho chuťovú bohatosť najlepšie oceníte ak bude dobre vychladený. -hmotnosť koncentrátu: 1,8 kg -objem várky (doporučený): 23 l -obsah alkoholu: 4,5 %  (pri surogácii 1 kg/23l) -horkosť EBU: 45 - 55 -farba EBC: 16 – 20 Súčasťou koncentrátu sú aj kvasinky.
Typ piva: Lager
Výrobca: Muntons
Horkosť: 45 - 59
1960  2050 
-11%
Vypredané
248
IPA Bitter je svetlé, jemne vyvážené pivo. Pôvodne varené pre spotrebu v Indii. Je ideálne k uhaseniu smädu. -hmotnosť koncentrátu: 1,8 kg -objem várky (doporučený): 23 l -obsah alkoholu: 4,5 % (pri surogácii 1 kg/23l) -horkosť EBU: 17 - 23 -farba EBC: 22 – 28 Súčasťou koncentrátu sú aj kvasinky.
Typ piva: Bitter, India Pale Ale
Výrobca: Muntons
Horkosť: 13 - 28
1820  2050 
B0002D9EBG.01-A293Q5VQLXBUWR._SCMZZZZZZZ_.jpg -4%
0624
Výsledkom skvelo vyváženého pomeru pšeničného a jačmenného sladu, je príjemné, iskrivé a výrazné pivo, ktoré je obľúbené najmä v Belgicku. Najlepšie si ho vychutnáte dobre vychladené. -hmotnosť koncentrátu: 1,8 kg -objem várky (doporučený): 23 l -obsah alkoholu: 4,5 %  (pri surogácii 1 kg/23l) -horkosť EBU: 25 - 35 -farba EBC: 8 - 10 Súčasťou koncentrátu sú aj kvasinky.  
Typ piva: Pšeničné pivo
Výrobca: Muntons
Horkosť: 29 - 44
1960  2050 
-4%
634
Tradičné české pivo. Podávajte dobre chladené. -hmotnosť koncentrátu: 1,8 kg -objem várky (doporučený): 23 l -obsah alkoholu: 4,5 %  (pri surogácii 1 kg/23l) -horkosť EBU: 25 - 35 -farba EBC: 8 - 12 Súčasťou koncentrátu sú aj kvasinky.
Typ piva: Pilsen/Pilsener
Výrobca: Muntons
Horkosť: 29 - 44
1960  2050 
0694003611.01._SCLZZZZZZZ_.jpg -24%
7051
Zariadenie k stáčaniu piva do fliaš, ktoré sa inštaluje do vypúšťacieho ventila. Vybavené dorazovým ventilom, ktorý sa otvorí pri zatlačení na dno fľaše. Umožňuje ľahké stočenie piva do fľaše bez toho, aby došlo k peneniu piva.
340  450 
-14%
Vypredané
7052
Plastové miešadlo na rozmiešanie mladiny v kvasnej nádobe. Dĺžka 53 cm.
250  290 
-12%
Vypredané
315
Vysoko koncentrovaný sladový výťažok (>80 % sušiny). Pridaním 1 kg cukru alebo dextrózy môžeme vyrobiť 20 litrov kvalitného piva. Treba spraviť chmeľovar a chmelenie. Tabuľka na prepočet jednotlivých surovín: 1 kg sušený sladový výťažok= 1,6 kg sladu 1 kg sladu = 0,6 kg sušený sladový výťažok 1 kg tekutý sladový výťažok = 0,8 kg sušený sladový výťažok 1 kg tekutý sladový výťažok = 1,3 kg sladu
990  1130 
-12%
Vypredané
401
Vysoko koncentrovaný sladový výťažok (>80 % sušiny). Pridaním 1 kg cukru alebo dextrózy môžeme vyrobiť 20 litrov kvalitného piva. Treba spraviť chmeľovar a chmelenie. Tabuľka na prepočet jednotlivých surovín: 1 kg sušený sladový výťažok= 1,6 kg sladu 1 kg sladu = 0,6 kg sušený sladový výťažok 1 kg tekutý sladový výťažok = 0,8 kg sušený sladový výťažok 1 kg tekutý sladový výťažok = 1,3 kg sladu
990  1130 
-12%
Vypredané
623
Vysoko koncentrovaný sladový výťažok (>80 % sušiny). Pridaním 1 kg cukru alebo dextrózy môžeme vyrobiť 20 litrov kvalitného piva. Treba spraviť chmeľovar a chmelenie. Tabuľka na prepočet jednotlivých surovín: 1 kg sušený sladový výťažok= 1,6 kg sladu 1 kg sladu = 0,6 kg sušený sladový výťažok 1 kg tekutý sladový výťažok = 0,8 kg sušený sladový výťažok 1 kg tekutý sladový výťažok = 1,3 kg sladu
990  1130 
-13%
509
Ideálny hustomer pre pivovarníctvo. Hustomer je vybavený dvoma stupnicami: 1. stupnica pre meranie mernej hustoty, rozsah 1,000 - 1,120 S.G. 2. stupnica pre meranie cukornatosti, rozsah 0 - 28° Plato Jeden stupeň Plato zodpovedá približne 10 g cukru v 1 litri mladiny. Jednoduchý vzorec na výpočet obsahu alkoholu: Obsah alkoholu % = (merná hustota na začiatku kvasenia - merná hustota na konci kvasenia) * 0,136 Napr.: (1.065 - 1.012) * 0,136 = 7,2 % Dĺžka 27,5 cm, objem potrebného odmerného valca je 250ml.
780  900 
-4%
082
Zátka na opakované použitie pre 5 l súdky je vybavená pretlakovým ventilom 2,5 bar. Vďaka tomuto ventilu sa predchádza vydutiu súdku v prípade veľké tlaku.
440  460 
-18%
661
Nerezová filtračná vložka do 30 l (Brouwland) a 33 l fermentačnej nádoby. Priemer: 31,6 cm. Dodáva sa bez nádoby.
1650  2000 
-7%
30048478
Sušené kvasinky pre vrchnú fermentáciu. Použitie pre pivá typu Ale. Vyrovnané kvasenie produkuje čisté pivo s nízkym obsahom diacetylu. Optimálna teplota fermentácie: 15 - 24°C Dávkovanie: 11,5 g na 20 - 30 litrov Balenie: 11,5 g  
280  300 
-10%
Vypredané
0063
Sušené kvasinky pre vrchnú fermentáciu, do silných Ale špeciálov. Kvasinky dobre znášajú vyšší obsah alkoholu až do 11,5%. Pre pivá typu Ale, Witbier Optimálna teplota fermentácie: 15-24°C. Dávkovanie: 10-16g na 20 litrov piva. Balenie: 11,5 g
190  210 
-36%
1212
Odkaľovač sa inštaluje do vypúšťacieho ventilu a takto bráni nasatiu usadeniny z dna fermentačnej nádoby.
070  110 
-11%
curacao
Vhodná je pri varení belgických, pšeničných pív aby bola zaistená ich špeciálna vôňa a chuť. Pridáva sa na konci chmelovaru cca 5-10 min.
340  380 
-13%
1041
Sterilizátor fliaš s veľkým objemom nádoby, uspôsobený pre umiestnenie na stojan na sušenie fliaš, čím umožňuje komfortnú sterilizáciu. Ako dezinfekčný prostriedok doporučujeme používať Chemipro Oxi.
1290  1480 
-15%
1047
Kovový pákový zátkovač pre jednoduché uzatváranie 26 mm korunkových uzáverov na fľaše, vhodný na viac druhov fliaš.
1480  1740 
Zátkovač stojanový -26%
1048
Veľmi kvalitný stojanový zátkovač s vymeniteľnou hlavou. Vhodný na uzatváranie fliaš s korunkovými uzávermi s priemerom 26 - 29 mm.
2600  3500 
-13%
Vypredané
valec250
Odmerný plastový valec slúži na pohodlnejšie zisťovanie hustoty piva. Skladá sa z priehľadného plášťa, ktorý sa natesno zatlačí do plastového stojanu. Odmerný valec naplníme mladinou a následne hustomerom meriame hustotu mladiny. Výška 39 cm.
350  400 
Ventil s odkaľovačom -42%
1043
Vypúšťací ventil k fermentačnej nádobe s možnosťou nasadenia stáčača. Namiesto štandardnej matice obsahuje odkaľovaciu maticu, plniacu funkciu odkaľovača. Ak je matica nasadená tak, že otvor je na vrchnej strane a prehradenie naspodu, funkcia odkaľovania je aktívna. Ak je otvor v spodnej časti a prehradenie navrchu, ventil sa správa ako obyčajný vypúšťací ventil.
220  380 
-43%
7763
Soľ má svoje nezastupiteľné miesto v stravovaní. Soľ je hlavnou zložkou krvnej plazmy, lymfy, medzibunkovej tekutiny a tiež plodovej vody. Udržuje krvný tlak a acidobázickú rovnováhu. Ľudský mozog tvorí z 90% voda a bez soli by nevznikla ani jedna myšlienka. Mnoho procesov v tele je na nej závislých. Klasická jedlá soľ je chemicky spracovávaná a zbavená minerálnych prímesí, ktoré sa v prírodnej soli nachádzajú. Esenciálne minerály a stopové prvky boli označené ako "nečistoty" a boli zo soli odstránené. Zostal iba chlorid sodný, ku ktorému sa v prípade stolovej soli pridáva jód, prípadne protihrudkujúce látky. Čistý chlorid sodný sa...
160  280 
Kvasnice Saflager W-34/70 -6%
0815
Tento slávny kmeň kvasníc pôvodom z Weihenstephanu v Nemecku je používaný na celom svete. Vhodné pre ležiaky a pivá plzeňského typu, pre spodné kvasenie. Použitelné pri teplotách 9 - 15°C. Ideálne 12°C. Pri rozkvasení (rozmiešaní kvasnic s lyžičkou dextrózy alebo maltózy v 1 dcl vody pri zákvasnej teplote) vystačí obsah sáčku 11,5 gramov na 10 - 15 litrov mladiny.
450  480 
-8%
Vypredané
182
Nottingham je vynikajúci všestranný, rýchly, dobre flokulujúci veľmi účinný kmeň. Dá sa ním prekvasiť široká škála pív od Pale Ale, Amber, Porter, Stout a Barleywine až po IPA, Imperial Stout, Golden Ale a Kölsch. Postup prípravy kvasníc: Obsah sáčku vysypte na povrch 1 dcl prevarenej vody s teplotou 30-35°C. Nemiešajte! Po 15-tich minútach zamiešajte. Schlaďte v krokoch po 5-tich minútach o 10°C na kvasnú teplotu mladiny. Tepelný šok vyšší ako 10°C môže viesť k zmutovaniu kvasníc, k zlému priebehu kvasenia, alebo vytvoreniu nežiadúcich chutí. Obsah sáčku 11g vystačí na zakvasenie až 23 litrov mladiny. Doporučená teplota...
440  480 
-3%
m31
Kvasinky poskytujú fantastický komplex korenia, ovocných ésterov, fenolov a alkoholu. Majú vysokú toleranciu na alkohol, preto sú ideálne na rôzne belgické pivá. Vhodné pre pivá typu Belgian Tripel a Trappist. Teplota kvasenia: 18 - 28 °C Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny Obsah balenia: 10 g
380  390 
-14%
Vypredané
814
Brew Enhancer 1 (zvýrazňovač chuti) obsahuje dextrózu a maltodextrin. Počas kvasenia dextróza sa premení na alkohol a maltodextrin zvyšuje "telo" piva. Enhancer 1 je ideálne riešenie pre pivá typu Lager, Pilsner a Draught. Príklad použitia: 1,7 kg Coopers Pilsener + 1 kg Coopers Brew Enhancer 1
620  720 
-12%
1158
Korunkový výber s plastovým obložením. Vhodné pre všetky bežné pivové fľaše, mlieko, či sódové fľaše. Nesterilizované.
220  250 
-20%
Vypredané
012.250.7
Korunkový výber s plastovým obložením. Vhodné pre všetky bežné pivové fľaše, mlieko, či sódové fľaše. Nesterilizované.
200  250 
-20%
Vypredané
012.252.3
Korunkový výber s plastovým obložením. Vhodné pre všetky bežné pivové fľaše, mlieko, či sódové fľaše. Nesterilizované.
200  250 
-20%
Vypredané
012.256.4
Korunkový výber s plastovým obložením. Vhodné pre všetky bežné pivové fľaše, mlieko, či sódové fľaše. Nesterilizované.
200  250 
-20%
012.246.5
Korunkový výber s plastovým obložením. Vhodné pre všetky bežné pivové fľaše, mlieko, či sódové fľaše. Nesterilizované.
200  250 
-20%
Vypredané
012.254.9
Korunkový výber s plastovým obložením. Vhodné pre všetky bežné pivové fľaše, mlieko, či sódové fľaše. Nesterilizované.
200  250