Enzým glukoamyláza 12 g

Na sklade
1828
240 
+
Pridať do košíka

Popis

Glukoamyláza je enzým získaný z húb, ktorý rozkladá dextríny na jednoduché cukry pred procesom fermentácie.

Dostatočné množstvo na spracovanie až 7,5 kg skvapalneného škrobu pre fermentačné objemy do 25 L.

Návod na miešanie

  1. Pridajte enzým do skvapalnenej škrobovej kaše alebo sladového zrna, keď je teplota maximálne 65 °C.
  2. Dobre premiešajte, zakryte (alebo udržujte pri 50-60 °C ) a nechajte stáť 1 hodinu pred ochladením na fermentáciu.

Alternatívne môžete enzým pridať do rmutu/mladiny spolu s kvasinkami a fermentovať pri optimálnej teplote okolitého vzduchu 30-35 °C (uistite sa, že je v tolerancii pre kvasinky) pre simultánnu sacharifikáciu a fermentáciu.

Zloženie / Alergény

Dextróza monohydrát, enzým glukoamyláza.

Nebezpečenstvo: Môže spôsobiť alergickú reakciu, astmatické príznaky alebo ťažkosti s dýchaním pri vdýchnutí.

Mohol by Vás zaujímať