Popis
Glukoamyláza je enzým získaný z húb, ktorý rozkladá dextríny na jednoduché cukry pred procesom fermentácie.
Dostatočné množstvo na spracovanie až 7,5 kg skvapalneného škrobu pre fermentačné objemy do 25 L.
Návod na miešanie
- Pridajte enzým do skvapalnenej škrobovej kaše alebo sladového zrna, keď je teplota maximálne 65 °C.
- Dobre premiešajte, zakryte (alebo udržujte pri 50-60 °C ) a nechajte stáť 1 hodinu pred ochladením na fermentáciu.
Alternatívne môžete enzým pridať do rmutu/mladiny spolu s kvasinkami a fermentovať pri optimálnej teplote okolitého vzduchu 30-35 °C (uistite sa, že je v tolerancii pre kvasinky) pre simultánnu sacharifikáciu a fermentáciu.
Zloženie / Alergény
Dextróza monohydrát, enzým glukoamyláza.
Nebezpečenstvo: Môže spôsobiť alergickú reakciu, astmatické príznaky alebo ťažkosti s dýchaním pri vdýchnutí.