288-20
Používa sa na ochutenie liehovín. Aromatická látka získaná izolovanými chemickými procesmi (syntézou), ktorá je chemicky identická s prírodnými aromatickými látkami. Neobsahuje iné umelé látky. Dávkovanie:  1 ml / 1 liter Obsah balenia 20 ml stačí na ochutenie 20 litrov alkoholu.
320 
1633
Mangrave Jacks M05 Kvasnice sú speciálne navrhnuté pre všetky druhy medoviny. Tento kmeň produkujúci vysoký ester prináša čerstvé, kvetinové vône, obzvlášť keď sú fermentované v chlade. Tieto kvasnice majú vysokú toleranciu voči alkoholu a dobre fermentuje v širokom teplotnom rozsahu medzi 15-30 ° C. Tolerancia alkoholu: až 18% Návod: nasypte piamo do 23 - 25 L medového kvasu , nechajte 10 až 15 min. odpočívať a potom riadne premiešajte. Doba fermentácie:2 až 4 týždne. Pre dosiahnutie najlepších výsledkov fermentujte pri teplote 15-30 ° C
280 
2027
Enzým k podpore aromatiky a zvýšeniu výťažku alkoholu u ovocných destilátov a optimálny rozklad kvasu. Pektíny sú látky, ktoré v rastlinných, teda i ovocných pletivách tvoria podpornú/spevňovaciu funkciu. Rozkladom pektínov enzýmom dochádza k stekuteniu kvasu a tým sa dosiahne lepšie prekvasenie a väčšia výťažnosť aromatických látok. Marhuľa, slivka a čierne ríbezle vykazujú najvyšší absolútny obsah pektínov. Pokiaľ ide o pomer cukru a pektínu, niektoré ovocie ako napríklad černice a maliny ho majú viac ako napríklad jablká a hrušky. Pri vysokom zostatkovom množstve pektínov to môže viesť k zvýšenému obsahu metanolu v destiláte....
280 
Vypredané
475
Radi by ste nechali dozrieť svoje víno, pivo alebo destilát "v dube" ale bez dubového sudu? Dubové chipsy barrique sa používajú na optimalizáciu senzorických vlastností vín a destilátov . Podporujú štruktúru a aromatický profil vín a destilátov. Zanechávajú príjemný vanilkový vnem. Spočiatku sú vína ťažkopádnejšie. Neskôr sa prejaví jemná pikantná a korenisto-nasladlá dochuť. Vyžadujú dlhší kontakt s vínom a väčší prístup kyslíka. Oproti americkému dubu má o niečo jemnejšiu arómu. Všeobecne podporujú rýchlejšie zrenie vína. Chipsy z francúzkeho dubu môžu byť stredne pálené alebo silne pálené. Medium- Stredné :...
260 
474
Radi by ste nechali dozrieť svoje víno, pivo alebo destilát "v dube" ale bez dubového sudu? Dubové chipsy barrique sa používajú na optimalizáciu senzorických vlastností  vín a destilátov . Podporujú štruktúru a aromatický profil vín a destilátov. Zanechávajú príjemný vanilkový vnem. Spočiatku sú vína ťažkopádnejšie. Neskôr sa prejaví jemná pikantná a korenisto-nasladlá dochuť. Vyžadujú dlhší kontakt s vínom a väčší prístup kyslíka. Oproti americkému dubu má o niečo jemnejšiu arómu. Všeobecne podporujú rýchlejšie zrenie vína. Chipsy z francúzkeho dubu môžu byť  stredne pálené alebo silne pálené. Medium- Stredné :...
260 
473
Radi by ste nechali dozrieť svoje víno, pivo alebo destilát "v dube" ale bez dubového sudu? Dubové chipsy barrique sa používajú na optimalizáciu senzorických vlastností  vín a destilátov . Podporujú štruktúru a aromatický profil vín a destilátov. Zanechávajú príjemný vanilkový vnem. Vo vínach sa prejavia výraznou aromatikou po vanilkových a ovocných tónoch. Všeobecne podporujú rýchlejšie zrenie vína. Chipsy z  amerického duba môžu byť  stredne pálené alebo silne pálené. Medium- Stredné : triesky pridávajú mandľovú a karamelovú chuť a sú používané hlavne vo svetlých vínach....
260 
472
Radi by ste nechali dozrieť svoje víno, pivo alebo destilát "v dube" ale bez dubového sudu? Dubové chipsy barrique sa používajú na optimalizáciu senzorických vlastností  vín a destilátov . Podporujú štruktúru a aromatický profil vín a destilátov. Zanechávajú príjemný vanilkový vnem. Vo vínach sa prejavia výraznou aromatikou po vanilkových a ovocných tónoch. Všeobecne podporujú rýchlejšie zrenie vína. Chipsy z  amerického duba môžu byť  stredne pálené alebo silne pálené. Medium- Stredné : triesky pridávajú mandľovú a karamelovú chuť a sú používané hlavne vo svetlých vínach. Heavy- Silné : triesky pridávajú viac...
260 
800
Radi by ste nechali dozrieť svoje víno, pivo alebo destilát "v dube" ale bez dubového sudu? Dubové chipsy barrique sa používajú na optimalizáciu senzorických vlastností vín a destilátov . Podporujú štruktúru a aromatický profil vín a destilátov. Zanechávajú príjemný vanilkový vnem. Dávkovanie: 5 - 30g /10 l Doba zrenia: 3 dni - 3 mesiace
260 
799
Radi by ste nechali dozrieť svoje víno, pivo alebo destilát "v dube" ale bez dubového sudu? Dubové chipsy barrique sa používajú na optimalizáciu senzorických vlastností vín a destilátov . Podporujú štruktúru a aromatický profil vín a destilátov. Zanechávajú príjemný vanilkový vnem. Dávkovanie: 5 - 30g /10 l Doba zrenia: 3 dni - 3 mesiace
260 
888
Stredne pálené kocky z moruše sa používajú na optimalizáciu senzorických vlastností destilátov . Podporujú štruktúru a aromatický profil destilátov. Dávkovanie: 5 - 30g /10 l Doba zrenia: 3 dni - 3 mesiace
260 
130131
Aróma - veľmi príjemná a typická vôňa banánu. Zloženie: etanol, voda, aromatické látky Obsah alkoholu: 60 % Dávkovanie: 1 ml / 1 liter Obsah balenia 10 ml stačí na ochutenie 10 litrov alkoholu.
260 
132210
Aróma - veľmi príjemná a typická vôňa vanilky. Zloženie: etanol, voda, aromatické látky Obsah alkoholu: 60 % Dávkovanie: 1 ml / 1 liter Obsah balenia 10 ml stačí na ochutenie 10 litrov alkoholu.
260 
110031_10
Aróma - veľmi príjemná a typická vôňa pravej borovičky. Zloženie: etanol, voda, aromatické látky Obsah alkoholu: 77,8 % Dávkovanie: 1 ml / 1 liter Obsah balenia 10 ml stačí na ochutenie 10 litrov alkoholu.
240 
Vypredané
130700_10
Aróma - veľmi príjemná a typická vôňa kokosu. Zloženie: etanol, voda, aromatické látky Obsah alkoholu: 60 % Dávkovanie: 2,5 ml / 1 liter Obsah balenia 10 ml stačí na ochutenie 4 litre alkoholu.
240 
Vypredané
162240
Aróma - veľmi príjemná a typická vôňa whisky. Zloženie: propylenglykol, voda, aromatické látky Dá sa použiť aj do pudingov, joghurtov, proteinových nápojov, ... Obsah alkoholu: 0 % Dávkovanie: 1 ml / 1 liter Obsah balenia 10 ml stačí na ochutenie 10 litrov alkoholu.
240 
40580
Aróma - veľmi príjemná a typická vôňa tequily. Zloženie: etanol, voda, aromatické látky Obsah alkoholu: 90,4 % Dávkovanie: 1 ml / 1 liter Obsah balenia 10 ml stačí na ochutenie 10 litrov alkoholu.
240 
160941_10
Aróma - veľmi príjemná a výrazná ovocná aróma hrušky. Zloženie: propylenglykol, voda, aromatické látky Použitie: do ovocných destilátov, likérov ale aj do nealkoholických nápojov. Dá sa použiť aj do jogurtov, pudingov, proteinových nápojov, atď. Obsah alkoholu: 0 % Dávkovanie: 1 ml / 1 liter Obsah balenia 10 ml stačí na ochutenie 10 litrov alkoholu.
240 
4481
Veľmi silné a rýchle kvasinky Double Snake C24. Maximálna hodnota alkoholu dosahuje až 14%. Turbo liehovarnícke kvasnice produkujú veľmi kvalitný alkohol. Pridajte do fermentačnej nádoby 21 litrov vlažnej vody (35 °C) a 6 kg cukru. Rozmiešajte a pridajte sáčok kvasníc C24 a zmiešajte 2 minúty. Nechajte kvasiť pri teplote 25 °C (funguje pri teplote od 20 °C do 30 °C). Za 24 hodín máte hotový rmut s obsahom alkoholu 14 %. Hmotnosť balenia: 175 g
240 
132054_10
Aróma - veľmi príjemná a typická vôňa čiernej ríbezle. Zloženie: etanol, voda, aromatické látky Obsah alkoholu: 60 % Dávkovanie: 2,5 ml / 1 liter Obsah balenia 10 ml stačí na ochutenie 4 litre alkoholu.
230 
31PRU010_10
Aróma - veľmi príjemná a výrazná ovocná aróma slivky. Zloženie: propylenglykol, voda, aromatické látky Použitie: do ovocných destilátov, likérov ale aj do nealkoholických nápojov. Obsah alkoholu: 0 % Dávkovanie: 1 ml / 1 liter Obsah balenia 10 ml stačí na ochutenie 10 litrov alkoholu.
230