800
Radi by ste nechali dozrieť svoje víno, pivo alebo destilát "v dube" ale bez dubového sudu? Dubové chipsy barrique sa používajú na optimalizáciu senzorických vlastností vín a destilátov . Podporujú štruktúru a aromatický profil vín a destilátov. Zanechávajú príjemný vanilkový vnem. Dávkovanie: 5 - 30g /10 l Doba zrenia: 3 dni - 3 mesiace
260 
799
Radi by ste nechali dozrieť svoje víno, pivo alebo destilát "v dube" ale bez dubového sudu? Dubové chipsy barrique sa používajú na optimalizáciu senzorických vlastností vín a destilátov . Podporujú štruktúru a aromatický profil vín a destilátov. Zanechávajú príjemný vanilkový vnem. Dávkovanie: 5 - 30g /10 l Doba zrenia: 3 dni - 3 mesiace
260 
888
Stredne pálené kocky z moruše sa používajú na optimalizáciu senzorických vlastností destilátov . Podporujú štruktúru a aromatický profil destilátov. Dávkovanie: 5 - 30g /10 l Doba zrenia: 3 dni - 3 mesiace
260 
130131
Aróma - veľmi príjemná a typická vôňa banánu. Zloženie: etanol, voda, aromatické látky Obsah alkoholu: 60 % Dávkovanie: 1 ml / 1 liter Obsah balenia 10 ml stačí na ochutenie 10 litrov alkoholu.
260 
132210
Aróma - veľmi príjemná a typická vôňa vanilky. Zloženie: etanol, voda, aromatické látky Obsah alkoholu: 60 % Dávkovanie: 1 ml / 1 liter Obsah balenia 10 ml stačí na ochutenie 10 litrov alkoholu.
260 
1633
Mangrave Jacks M05 Kvasnice sú speciálne navrhnuté pre všetky druhy medoviny. Tento kmeň produkujúci vysoký ester prináša čerstvé, kvetinové vône, obzvlášť keď sú fermentované v chlade. Tieto kvasnice majú vysokú toleranciu voči alkoholu a dobre fermentuje v širokom teplotnom rozsahu medzi 15-30 ° C. Tolerancia alkoholu: až 18% Návod: nasypte piamo do 23 - 25 L medového kvasu , nechajte 10 až 15 min. odpočívať a potom riadne premiešajte. Doba fermentácie:2 až 4 týždne. Pre dosiahnutie najlepších výsledkov fermentujte pri teplote 15-30 ° C
280 
2027
Enzým k podpore aromatiky a zvýšeniu výťažku alkoholu u ovocných destilátov a optimálny rozklad kvasu. Pektíny sú látky, ktoré v rastlinných, teda i ovocných pletivách tvoria podpornú/spevňovaciu funkciu. Rozkladom pektínov enzýmom dochádza k stekuteniu kvasu a tým sa dosiahne lepšie prekvasenie a väčšia výťažnosť aromatických látok. Marhuľa, slivka a čierne ríbezle vykazujú najvyšší absolútny obsah pektínov. Pokiaľ ide o pomer cukru a pektínu, niektoré ovocie ako napríklad černice a maliny ho majú viac ako napríklad jablká a hrušky. Pri vysokom zostatkovom množstve pektínov to môže viesť k zvýšenému obsahu metanolu v destiláte....
280 
493
Prípravok na zabránenie penenia rmutov Aplikuje sa pred naštartovaním kvasenia alebo počas kvasenia, prípadne po vykvasení pred pálením do všetkých druhov rmutu. Výhody použitia: - kvasenie bez tvorby peny - pálenie bez tvorby peny - možnosť rýchlejšieho a intenzívnejšieho pálenia bez usadzení Dávkovanie: 5-10 ml/100 litrov rmutu a dobre zamiešať Obsah: 100 ml Účinná látka: dimetylpolysiloxan
320 
Vypredané
759
Používa sa na ochutenie liehovín. Aromatická látka získaná izolovanými chemickými procesmi (syntézou), ktorá je chemicky identická s prírodnými aromatickými látkami. Neobsahuje iné umelé látky. Dávkovanie:  1 ml / 1 liter Obsah balenia 20 ml stačí na ochutenie 20 litrov alkoholu.
320 
288-20
Používa sa na ochutenie liehovín. Aromatická látka získaná izolovanými chemickými procesmi (syntézou), ktorá je chemicky identická s prírodnými aromatickými látkami. Neobsahuje iné umelé látky. Dávkovanie:  1 ml / 1 liter Obsah balenia 20 ml stačí na ochutenie 20 litrov alkoholu.
320 
Vypredané
48031
Jednoduchý liehomer s obalom. Liehomer udáva koncentráciu liehu v roztokoch v %. Rozsah stupnice 0 - 100%. Meranie sa vykonáva pri teplote 20 °C. Dĺžka 25,5 cm. Dĺžka obalu 29,5 cm. Nie je vhodný na certifikované meranie.
330 
3183
Odmerný plastový valec slúži na pohodlnejšie zisťovanie hustoty piva. Skladá sa z priehľadného plášťa, ktorý sa natesno zatlačí do plastového stojanu. Odmerný valec naplníme mladinou a následne hustomerom meriame hustotu mladiny. Odolný voči alkoholu. Stupnica do 210 ml. Ceľková kapacita 240 ml. Výška 31 cm.Vnútorný priemer 3,2 cm.
340 
Vypredané
1673
Kurča, mäso, steak alebo koláč sa dobre pečie vtedy, ak je tá správna teplota vo vnútri jedla. To zistíte jedine tak, že použijete zapichovací teplomer a skontrolujete správnu teplotu vo vnútri jedla. Takisto s ním môžte merať aj teplotu kvapalín, oleja atď. Pre jeho malé rozmery ho je možné nosiť aj na pikniky, grilovačky alebo táborenie. Má ľahko čitateľný LCD displej. Technické špecifikácie: Vyrobené z vysoko kvalitných materiálov Sonda vyrobená z nehrdzavejúcej ocele Má prehľadný LCD displej Nastaviteľný, výklopný displej o 180 ° Meria teplotu v stupňoch Celzia alebo Fahrenheita Rozsah merania: -50 ° C až + 300 ° C (-58 ° F...
340 
Vypredané
234
Záklopka (termokapsla) slúži na ochranu uzáveru pred znečistením, starnutím a samozrejme dáva elegantný vzhľad. Použitie: záklopka sa zmršťuje pri relatívne nízkej teplote (asi 60 ° C). Jednoducho vložte záklopku na fľašu a jemne zahrejte. Pre domáce použitie možno na tento účel použiť aj sušič vlasov.
350 
Vypredané
1594
Digitálny teplomer TP101 má široké využitie od merania teploty v mäse po laboratórne účely. 1.5V LR44 baterka (súčasťou) Presnosť pri 0°C do 80 °C ( ±1-2°C), vyššie ( ±5 °C) Rozsah -50°C až + 300°C Dĺžka 23cm (z toho hrot 15cm) Pamäť posledného merania Pamäť najvyššej a najnižšej nameranej teploty Autovypínanie pri dlhšej nečinnosti Možnosť merania v °C alebo °F Využitie je široké, domácnosť aj priemysel
360 
1289
Digitálny teplomer sa používa na meranie izbovej teploty, teploty v chladničke, na okne, balkóne alebo v aute. Kovové čidlo teplomera umiestnite kam potrebujete, vďaka káblu dlhému až 2,8 metra. Teplomer s rozsahom merania od -50 °C do +100 °C ukazuje s presnosťou +/- 1 °C.  Napája sa pomocou dvoch gombíkových batérií LR44, ktoré sú súčasťou balenia. Technické údaje: Dĺžka: 4,7 cm    Výška:  2,8 cm   Dĺžka kábla:  2,8 cm   Hmotnosť:   40g Rozsah merania: +50 °C +100 °C     Presnosť merania:  +/- 1 °C Obsah balenia:  Digitálny teplomer, 2...
360