122_10
Používa sa na ochutenie liehovín. Aromatická látka získaná izolovanými chemickými procesmi (syntézou), ktorá je chemicky identická s prírodnými aromatickými látkami. Neobsahuje iné umelé látky. Dávkovanie:  1 ml / 1 liter Obsah balenia 10 ml stačí na ochutenie 10 litrov alkoholu.    
180 
279_10
Aróma sušenej slivky používa sa na ochutenie liehovín. Aromatická látka získaná izolovanými chemickými procesmi (syntézou), ktorá je chemicky identická s prírodnými aromatickými látkami. Neobsahuje iné umelé látky. Dávkovanie:  1 ml / 1 liter Obsah balenia 10 ml stačí na ochutenie 10 litrov alkoholu.
190 
473
Radi by ste nechali dozrieť svoje víno, pivo alebo destilát "v dube" ale bez dubového sudu? Dubové chipsy barrique sa používajú na optimalizáciu senzorických vlastností  vín a destilátov . Podporujú štruktúru a aromatický profil vín a destilátov. Zanechávajú príjemný vanilkový vnem. Vo vínach sa prejavia výraznou aromatikou po vanilkových a ovocných tónoch. Všeobecne podporujú rýchlejšie zrenie vína. Chipsy z  amerického duba môžu byť  stredne pálené alebo silne pálené. Medium- Stredné : triesky pridávajú mandľovú a karamelovú chuť a sú používané hlavne vo svetlých vínach. Heavy- Silné : triesky pridávajú viac...
260 
-8%
TE09
Popis meranie vnútornej teploty: -9°C až +50°C meranie vonkajšej teploty: -50°C až +70°C pamäť minimálnych a maximálnych teplôt dátum a čas dĺžka vodiča so senzorom: 1,5m farba: biela napájanie: 2 x AAA (LR03) batérie (nie sú súčasťou balenia)
680  740 
-16%
Vypredané
8592718022389
Popis produktu: • meranie teploty bez nutnosti priameho styku s meraným predmetom • rozsah meraných teplôt: -50°C / +380°C • presnosť merania: +/- 2 ° C • zobrazenie teploty s rozlíšením na 0,1°C / °F • laserový zameriavač • podsvietený displej • prepínanie °C / °F • pracovná teplota: 0°C - 50°C • optický pomer: 12:1 • vlnovej spektrum: 8 - 14 µm • čas potrebný na meranie: 500ms • automatické vypnutie po 16s bez aktivity • pamäť poslednej nameranej hodnoty • indikácia vybitej batérie • napájanie: 9V batéria (súčasťou balenia)
1600  1899 
280_10
Používa sa na ochutenie liehovín. Aromatická látka získaná izolovanými chemickými procesmi (syntézou), ktorá je chemicky identická s prírodnými aromatickými látkami. Neobsahuje iné umelé látky. Dávkovanie:  0,5 ml / 1 liter Obsah balenia 10 ml stačí na ochutenie 20 litrov alkoholu.
220 
-40%
1062
Digitálna váha do 500g s presnosťou 0,01g Zobrazované jednotky: g / oz / ozt / dwt / ct / gn / tl Rozmer vážiacej plochy: 10cm x 10cm s dvomi miskami na váženie (10cm x 10cm a 13cm x 11cm) Funkcia TARE Podsvietený displej Automatické vypnutie Vážiaca plocha z nerezovej ocele Funkcia počítania kusov Napájané 2x AAA batériami (súčasť balenia)
1200  1990 
1555
Získajte maximum z ovocia ! Agresívne kvasinky začínajú v ovocnej kaši okamžite rozmnožovať a nedajú najmenšiu šancu divokým kvasinkám a takto nedovolí vytvárať nežiadúce príchute a pachy. Použitím kvasiniek získate maximálnu arómu z ovocia. Vysoká tolerancia na alkohol: 18 V/V % Doporučená kvasná teplota: 12 - 32 ° C Dávkovanie: 20g/100kg Obsah balíka rozpustíme v 2 dl vlažnej vode a pridáme do ovocného kvasu.
170 
472
Radi by ste nechali dozrieť svoje víno, pivo alebo destilát "v dube" ale bez dubového sudu? Dubové chipsy barrique sa používajú na optimalizáciu senzorických vlastností  vín a destilátov . Podporujú štruktúru a aromatický profil vín a destilátov. Zanechávajú príjemný vanilkový vnem. Vo vínach sa prejavia výraznou aromatikou po vanilkových a ovocných tónoch. Všeobecne podporujú rýchlejšie zrenie vína. Chipsy z  amerického duba môžu byť  stredne pálené alebo silne pálené. Medium- Stredné : triesky pridávajú mandľovú a karamelovú chuť a sú používané hlavne vo svetlých vínach. Heavy- Silné : triesky pridávajú viac...
260 
2418_10
Používa sa na ochutenie liehovín. Aromatická látka získaná izolovanými chemickými procesmi (syntézou), ktorá je chemicky identická s prírodnými aromatickými látkami. Neobsahuje iné umelé látky. Dávkovanie:  1 ml / 1 liter Obsah balenia 10 ml stačí na ochutenie 10 litrov alkoholu.
180 
Vypredané
475
Radi by ste nechali dozrieť svoje víno, pivo alebo destilát "v dube" ale bez dubového sudu? Dubové chipsy barrique sa používajú na optimalizáciu senzorických vlastností vín a destilátov . Podporujú štruktúru a aromatický profil vín a destilátov. Zanechávajú príjemný vanilkový vnem. Spočiatku sú vína ťažkopádnejšie. Neskôr sa prejaví jemná pikantná a korenisto-nasladlá dochuť. Vyžadujú dlhší kontakt s vínom a väčší prístup kyslíka. Oproti americkému dubu má o niečo jemnejšiu arómu. Všeobecne podporujú rýchlejšie zrenie vína. Chipsy z francúzkeho dubu môžu byť stredne pálené alebo silne pálené. Medium- Stredné :...
260 
800
Radi by ste nechali dozrieť svoje víno, pivo alebo destilát "v dube" ale bez dubového sudu? Dubové chipsy barrique sa používajú na optimalizáciu senzorických vlastností vín a destilátov . Podporujú štruktúru a aromatický profil vín a destilátov. Zanechávajú príjemný vanilkový vnem. Dávkovanie: 5 - 30g /10 l Doba zrenia: 3 dni - 3 mesiace
260 
799
Radi by ste nechali dozrieť svoje víno, pivo alebo destilát "v dube" ale bez dubového sudu? Dubové chipsy barrique sa používajú na optimalizáciu senzorických vlastností vín a destilátov . Podporujú štruktúru a aromatický profil vín a destilátov. Zanechávajú príjemný vanilkový vnem. Dávkovanie: 5 - 30g /10 l Doba zrenia: 3 dni - 3 mesiace
260 
Vypredané
234
Záklopka (termokapsla) slúži na ochranu uzáveru pred znečistením, starnutím a samozrejme dáva elegantný vzhľad. Použitie: záklopka sa zmršťuje pri relatívne nízkej teplote (asi 60 ° C). Jednoducho vložte záklopku na fľašu a jemne zahrejte. Pre domáce použitie možno na tento účel použiť aj sušič vlasov.
350 
474
Radi by ste nechali dozrieť svoje víno, pivo alebo destilát "v dube" ale bez dubového sudu? Dubové chipsy barrique sa používajú na optimalizáciu senzorických vlastností  vín a destilátov . Podporujú štruktúru a aromatický profil vín a destilátov. Zanechávajú príjemný vanilkový vnem. Spočiatku sú vína ťažkopádnejšie. Neskôr sa prejaví jemná pikantná a korenisto-nasladlá dochuť. Vyžadujú dlhší kontakt s vínom a väčší prístup kyslíka. Oproti americkému dubu má o niečo jemnejšiu arómu. Všeobecne podporujú rýchlejšie zrenie vína. Chipsy z francúzkeho dubu môžu byť  stredne pálené alebo silne pálené. Medium- Stredné :...
260 
120_10
Používa sa na ochutenie liehovín. Aromatická látka získaná izolovanými chemickými procesmi (syntézou), ktorá je chemicky identická s prírodnými aromatickými látkami. Neobsahuje iné umelé látky. Dávkovanie:  1 ml / 1 liter Obsah balenia 10 ml stačí na ochutenie 10 litrov alkoholu.
180 
396_10
Používa sa na ochutenie liehovín. Aromatická látka získaná izolovanými chemickými procesmi (syntézou), ktorá je chemicky identická s prírodnými aromatickými látkami. Neobsahuje iné umelé látky. Dávkovanie:  1 ml / 1 liter Obsah balenia 10 ml stačí na ochutenie 10 litrov alkoholu.
180 
599_10
Používa sa na ochutenie liehovín. Aromatická látka získaná izolovanými chemickými procesmi (syntézou), ktorá je chemicky identická s prírodnými aromatickými látkami. Neobsahuje iné umelé látky. Dávkovanie:  1 ml / 1 liter Obsah balenia 10 ml stačí na ochutenie 10 litrov alkoholu.
180 
2416_10
Používa sa na ochutenie liehovín. Aromatická látka získaná izolovanými chemickými procesmi (syntézou), ktorá je chemicky identická s prírodnými aromatickými látkami. Neobsahuje iné umelé látky. Dávkovanie:  1 ml / 1 liter Obsah balenia 10 ml stačí na ochutenie 10 litrov alkoholu.
180 
Vypredané
206
Liehomer udáva koncentráciu liehu v roztokoch v %. Rozsah stupnice 0 - 100%. Meranie sa vykonáva pri teplote 20 °C. Liehomer obsahuje aj teplomer so stupnicou 0 - 40 °C. Na odlišné teploty od 20 °C treba použiť korekčnú tabuľku. Dĺžka: 33 cm
980