Podkategórie Podkategórie

Podkategórie
KandiW250
Kandizovaný cukor používajú belgické pivovary pri výrobe svojich svetoznámich pív. Dodáva pivu jedinečnú chuť. Taktiež je veľmi vhodný pre vína, likéry, pečivo, čaj a kávu.
150 
KandiW500
Kandizovaný cukor používajú belgické pivovary pri výrobe svojich svetoznámich pív. Dodáva pivu jedinečnú chuť. Taktiež je veľmi vhodný pre vína, likéry, pečivo, čaj a kávu.
280 
CandyB250
Kandizovaný cukor používajú belgické pivovary pri výrobe svojich svetoznámich pív. Dodáva pivu jedinečnú chuť. Taktiež je veľmi vhodný pre vína, likéry, pečivo, čaj a kávu.
150 
Vypredané
CandyB500
Kandizovaný cukor používajú belgické pivovary pri výrobe svojich svetoznámich pív. Dodáva pivu jedinečnú chuť. Taktiež je veľmi vhodný pre vína, likéry, pečivo, čaj a kávu.
280 
2202
Celková dĺžka: 36 cm Dĺžka časti so štetinami: 15 cm Šírka 5,0 cm.
180 
648
Celková dĺžka: 30 cm Dĺžka časti so štetinami: 12 cm Šírka 4,0 cm.
290 
Vypredané
1621
Celková dĺžka: 50 cm Dĺžka časti so štetinami: 15 cm Šírka 6,0 cm.
180 
2510
Kladka na vyťahovanie vnútorného koša väčších (nad 50 l) pivovarov. Nosnosť max. 113 kg.
1340 
S7057
Všetko, čo potrebujete pre výrobu svojho prvého piva vrátane dezinfekcie a zátkovača pre pohodlné zatváranie fliaš. Je to vlastne kompletná súprava na výrobu domáceho piva.   Mikropivovar obsahuje: 30l nádoba s kohútikom a vekom fermentačná nádoba 30l s kohútikom nalepovací teplomer kvasnú zátku plniace zariadenie - stáčač na fľaškovanie piva miešadlo zátkovač na korunkové zátky 100 korunkových zátok čistič fliaš + čistiace prostriedky (Chemipro OXI 100g) hustomer + odmerný valec Súprava ešte obsahuje dextrózu, fermentačný drops a koncentrát Muntons Pilsner.
9600 
-9%
S7058
Všetko, čo potrebujete pre výrobu svojho prvého piva vrátane dezinfekcie a zátkovača pre pohodlné zatváranie fliaš. Je to vlastne kompletná súprava na výrobu domáceho piva. Mikropivovar obsahuje: - cejchovaná fermentačná nádoba s vrchnákom s objemom 30 litrov z potravinárského plastu - kvasná zátka - tesnenie - vypúšťací ventil - miešadlo - zátkovač deluxe - zátky 100 ks - dezinfekčy prostriedok Okrem toho súprava obsahuje dextrózu, fermentačný drops, stáčač a koncentrát Muntons Pilsner.
5800  6360 
s1215
Všetko, čo potrebujete pre výrobu svojho prvého piva vrátane dezinfekcie a zátkovača pre pohodlné zatváranie fliaš. Je to vlastne kompletná súprava na výrobu domáceho piva. Stačí dokúpiť mladinový koncentrát podľa toho, na aké pivo máte chuť. Vhodné pro vrchné i spodné kvasenie. Pre začiatočníkov sú vhodné zvrchu kvasené piva. Pokiaľ si neviete s výberom piva rady, napíšte nám, alebo zavolajte. Mikropivovar obsahuje: cejchovaná fermentačná nádoba s vrchnákom s objemom 30 litrov z potravinárského plastu kvasná zátka tesnenie vypúšťací ventil miešadlo zátkovač deluxe zátky 100 ks dezinfekčný...
7600 
kori50
Vhodná je pri varení belgických, pšeničných pív aby bola zaistená ich špeciálna vôňa a chuť. Pridáva sa počas chmeľovaru. Dávkovanie: 5 - 10 g/ 10 l piva
050 
1155
Ochráňte svoje pivo pred oxidáciou ! Tieto "lapače kyslíka" majú špeciálnu vložku, ktorá absorbuje molekuly kyslíka v hrdlovej časti fľaše. Táto vrstva chráni pivo pred oxidáciou, zabezpečuje stabilitu chuti a predlžuje jeho trvanlivosť. Uzávery sú aktivované vlhkosťou, preto korunkové zátky pred fľaškovaním iba navlhčite / dezinfikujte.
240 
-28%
Vypredané
7041
Korunkový výber s plastovým obložením. Vhodné pre všetky bežné pivové fľaše, mlieko, či sódové fľaše. Nesterilizované.
180  250 
-20%
Vypredané
012.259.8
Korunkový výber s plastovým obložením. Vhodné pre všetky bežné pivové fľaše, mlieko, či sódové fľaše. Nesterilizované.
200  250 
-20%
Vypredané
012.250.7
Korunkový výber s plastovým obložením. Vhodné pre všetky bežné pivové fľaše, mlieko, či sódové fľaše. Nesterilizované.
200  250 
-20%
012.246.5
Korunkový výber s plastovým obložením. Vhodné pre všetky bežné pivové fľaše, mlieko, či sódové fľaše. Nesterilizované.
200  250 
-12%
012.242.3
Korunkový výber s plastovým obložením. Vhodné pre všetky bežné pivové fľaše, mlieko, či sódové fľaše. Nesterilizované.
220  250 
-12%
Vypredané
1157
Korunkový výber s plastovým obložením. Vhodné pre všetky bežné pivové fľaše, mlieko, či sódové fľaše. Nesterilizované.
220  250 
-20%
Vypredané
012.252.3
Korunkový výber s plastovým obložením. Vhodné pre všetky bežné pivové fľaše, mlieko, či sódové fľaše. Nesterilizované.
200  250 
302
Korunkový výber s plastovým obložením. Vhodné pre všetky bežné pivové fľaše, mlieko, či sódové fľaše. Nesterilizované.
210 
-20%
Vypredané
012.256.4
Korunkový výber s plastovým obložením. Vhodné pre všetky bežné pivové fľaše, mlieko, či sódové fľaše. Nesterilizované.
200  250 
-20%
Vypredané
012.254.9
Korunkový výber s plastovým obložením. Vhodné pre všetky bežné pivové fľaše, mlieko, či sódové fľaše. Nesterilizované.
200  250 
-16%
Vypredané
7041a
Korunkový výber s plastovým obložením. Vhodné pre všetky bežné pivové fľaše, mlieko, či sódové fľaše. Nesterilizované.
800  950 
-12%
1158
Korunkový výber s plastovým obložením. Vhodné pre všetky bežné pivové fľaše, mlieko, či sódové fľaše. Nesterilizované.
220  250 
7226r
Korunkový uzáver s plastovým obložením. Pre šampanské fľaše s viečkom na okraji korunky. Na zatvorenie potrebujete korunkový zatvárač s 29 mm hlavou. Nesterilizované.
250 
7226g
Korunkový uzáver s plastovým obložením. Pre šampanské fľaše s viečkom na okraji korunky. Na zatvorenie potrebujete korunkový zatvárač s 29 mm hlavou. Nesterilizované.
250 
1578
Tento kôš udržuje chmeľ pohromade počas varu. Použiť sa môže na všetky veľkosti hrnca, vrátanie Grainfather-u a BrewMonk-u. Dá sa použiť aj na studené chmelenie (dry hopping). Kónický tvar podporuje efektívnejšie vylúhovanie Vyrobený z nerezovej sieťky hrúbky 300 mikrometrov pre maximálny prietok sladiny a zvýšené využitie chmeľu. Je možné použiť až na 300 g chmeľu, či už šišticový, alebo peletový. Priemer: horná časť 13,5 cm, dolná časť 9 cm Výška 32 cm
2800 
2540
Kvalitná kuchynská váha v rozsahu merania 2g - 5000g. Funkcia - TARA. Odnímateľná nádoba. Napájanie: batéria 1 x CR2032 (balenie obsahuje) Rozmery: 20,5x18x6 cm
1140 
mechvaha
Analógová kuchynská váha váži do 5 kilogramov. Presnosť: 20 g. Nerezová miska sa dá ľahko vybrať a vyčistiť. Objem misky 1 liter.
1400 
2059
ELEKTRONICKÁ KUCHYNSKÁ VÁHA 10 KG maximálne zaťaženie: 10 kg indikátor preťaženia funkcia tara funkcia automatického vypnutia ŠPECIFIKÁCIE materiál: plast farba: biela maximálne zaťaženie: 10 kg presnosť váženia: do 1 g jednotky váženia: g/oz napájanie: 2 x AA batérie (neobsahuje balenie) rozmery (šírka/výška/priemer vážiaceho poľa): 14/24/4x14,5 cm hmotnosť výrobku: 270 g hmotnosť s obalom: 360 g Elektronická kuchynská váha vážiaca s presnosťou na 1 g. Váha má na zadnej strane praktický otvor, ktorý umožňuje zavesiť váhu napríklad na stenu, keď sa nepoužíva. Vďaka kompaktným rozmerom váha nezaberá veľa miesta...
420 
-8%
3289
Kvasinky LalBrew ® Verdant IPA boli špeciálne vyvinuté v spolupráci s  Verdant Brewing Co. (UK) pre ich schopnosť zvýrazniť charakter chmeľu a sladu pri pivách, kde je to žiadúce. So stredným až vysokým prekvášaním tieto kvasnice zanechávajú v pive jemný a vyvážený sladový profil s jemne plnším telom než klasické kvasnice na Americkú IPA. Prevládajúce tóny marhule a podtóny tropického ovocia a citrusov sa plynulo zlúčia s chmeľovými arómami. Tento vysoko univerzálny kmeň je vhodný pre rôzne štýly piva vrátane NEIPA, English IPA, American Pale, English Bitter, Sweet Stout a Sour. sedimentácia: stredná až vysoká tolerancia...
440  480 
1094
Svetoznáme kvasnice typu Ale. Majú rovnomernú fermentáciu a produkujú čisté pivo s nízkym obsahom diacetylu. Doporučená teplota kvasenia 17 - 22°C. Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny Obsah balenia: 10 g Obsah sáčku vysypte na povrch 1 dcl prevarenej vody alebo mladiny s teplotou 23-27°C. Nemiešajte! Po 15-30 minútach zamiešajte a takto vzniknutú kašu dajte do fermentačnej nádoby.
220 
2272
Kvasinky Belgian Wit Ale na výrobu belgických pšeničných pív. Spôsob kvasenia vrchné kvasenie Doporučená teplota kvasenia 17 - 19 °C Dávkovanie 20 - 25 L Sedimentácia (flokulácia) stredná Obsah balenia 10 g Tolerancia na alkohol 9 % ABV Obsah sáčku vysypte na povrch 1 dcl prevarenej vody alebo mladiny s teplotou 23-27°C. Nemiešajte! Po 15-30 minútach zamiešajte a takto vzniknutú kašu dajte do fermentačnej nádoby.
220 
2273
Prémiové kvasinky typu anglický Ale. Majú rýchlu a rovnomernú fermentáciu s dobrou sedimentáciou. Spôsob kvasenia vrchné kvasenie Doporučená teplota kvasenia 19 - 22°C Dávkovanie 20 - 25 L Sedimentácia (flokulácia) vysoká Obsah balenia 10 g Tolerancia na alkohol 9 % ABV Obsah sáčku vysypte na povrch 1 dcl prevarenej vody alebo mladiny s teplotou 23-27°C. Nemiešajte! Po 15-30 minútach zamiešajte a takto vzniknutú kašu dajte do fermentačnej nádoby.  
220 
3431
Vybrané kvasinky z oblasti Champagne, vhodné pre všetky typy ciderov, dokonca aj v náročných podmienkach fermentácie. Pracuje v širokom rozsahu teplôt. Veľmi dobrá asimilácia fruktózy. flokulácia: vysoká teplota kvasenia: 10-30 °C dávkovanie: 5 g/ 20-30 l
180 
2277
Kvasnice typu Írsky Ale na vrchné kvasenie. Majú rýchlu a rovnomernú fermentáciu. Spôsob kvasenia vrchné kvasenie Doporučená teplota kvasenia 18 - 24°C Dávkovanie 20 - 25 L Obsah balenia 10 g Schopnosť kvasenia (atenuácia) 71-75 % Sedimentácia (flokulácia) stredná Tolerancia na alkohol 9 % ABV Pre pivá typu:  Irish Red Ale, Irish Stout Obsah sáčku vysypte na povrch 1 dcl prevarenej vody alebo mladiny s teplotou 23-27°C. Nemiešajte! Po 15-30 minútach zamiešajte a takto vzniknutú kašu dajte do fermentačnej nádoby.
220 
2278
Kvasnice na vrchné kvasenie pív typu Kölsch a ďalších neutrálnych pív typu Ale. Spôsob kvasenia vrchné kvasenie Doporučená teplota kvasenia 18 - 20°C Dávkovanie 20 - 25 L Obsah balenia 10 g Tolerancia na alkohol 9 % ABV Pre pivá typu: Kölsch, Ale Obsah sáčku vysypte na povrch 1 dcl prevarenej vody alebo mladiny s teplotou 23-27°C. Nemiešajte! Po 15-30 minútach zamiešajte a takto vzniknutú kašu dajte do fermentačnej nádoby.  
220 
1258
Kvasinky New England na výrobu piva typu East Coast Ale a New England IPA. Spôsob kvasenia vrchné kvasenie Doporučená teplota kvasenia 18 - 20°C Dávkovanie 20 - 25 L Sedimentácia (flokulácia) stredná Obsah balenia 10 g Tolerancia na alkohol 10 % ABV Obsah sáčku vysypte na povrch 1 dcl prevarenej vody alebo mladiny s teplotou 23-27°C. Nemiešajte! Po 15-30 minútach zamiešajte a takto vzniknutú kašu dajte do fermentačnej nádoby.
240 
3009
Brewartech TOP kvasinky na vrchné kvasenie Kvasinky TOP štýlu Ale sú vyrobené na jednoduché všeobecné použitie . Produkujú nízku úroveň diacetylu a výsledkom je čisté pivo. flokulácia: stredná teplota kvasenia: 10-28 °C (optimálna: 20 - 24 ° C) dávkovanie: 10 g/ 20-25 l Tolerancia alkoholu vyššia ako 9% ABV
180 
2294
Svetoznáme kvasnice typu Ale. Majú rovnomernú fermentáciu a produkujú čisté pivo s nízkym obsahom diacetylu. Doporučená teplota kvasenia 18 - 20°C. Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny Obsah balenia: 10 g Tolerancia na alkohol až do 9 % ABV.   Obsah sáčku vysypte na povrch 1 dcl prevarenej vody alebo mladiny s teplotou 23-27°C. Nemiešajte! Po 15-30 minútach zamiešajte a takto vzniknutú kašu dajte do fermentačnej nádoby.    
220 
Vypredané
4398
Tento nediastatický hybridný kmeň kvasiniek od spoločnosti Lallemand sa perfektne hodí na výrobu tradičných chutí a aróm v štýle Saison. Diastatické kvasinky sú kmene, ktoré zvyšujú riziko pretlakovania vašej fľaše, plechovky alebo kegu. Diastatické kvasinky produkujú enzýmy glukoamylázy, ktoré štiepia dextríny v pive, ktoré časom štiepia zložité cukry v pive na jednoduchšie, ktoré  potom fermentujú vo fľaši, plechovke alebo sude, čím sa tvorí ďalší oxid uhličitý. Výsledkom je "fontána" piva. Tento nový hybridný kmeň je STA1 negatívny, nie je GMO a eliminuje riziko krížovej kontaminácie diastatickými kvasinkami,...
500 
4397
LalBrew Wit™ je relatívne neutrálny kmeň kvasiniek pšeničné piva, ktorý možno použiť na výrobu širokej škály pšeničných pivných štýlov. LalBrew Wit™ produkuje nižšie hladiny esterov a fenolov v porovnaní s tradičnými kmeňmi hefeweizen, ako je LalBrew Munich Classic™. LalBrew Wit™ poskytuje základný profil banánovej a korenistej arómy, ale ponecháva pivovarníkovi priestor na prezentáciu ďalších korenistých prídavkov typických pre pivá belgického typu. Medzi tradičné štýly varené s týmito kvasinkami patria okrem iného belgický Witbier, American Wheat, Berliner Weisse, Gose, Hefeweizen, Dunkelweis a Weizenbock....
500 
3033
Prémiové kvasnice New England sú kmeňom kvasníc špeciálne vybraných pre ich unikátnu schopnosť produkovať profil ovocných esterov typických pre pivá štýlu East Coast. Fermentácia s týmito kvasnicami produkuje ovocné estery, pripomínajúce najmä kôstkové ovocie ako broskyňa. New England vykazujú stredné až vysoké prekvášanie so strednou flokulácou, čo z nich robí perfektnú voľbu pre pivá štýlu East Coast, ako napr. New England IPA. Tolerancia alkoholu:  do 9% ABV eplota fermentácie: 15 - 22 ° C Dávkovanie: 0,5 - 1 g / l Obsah balenia 11 g Postup prípravy kvasníc: Obsah vrecka vysypte na povrch jedného...
480 
3032
Kveik je nórske slovo, ktoré znamená kvas. Podľa tradície nórskeho statku sa kveik konzervoval sušením a prechádzal z generácie na generáciu. Kveik je originálny, tradičný sušený kvások. Kmeň LalBrew Voss ™ bol získaný od Sigmunda Gjernesa (Voss, Nórsko), ktorý si túto kultúru udržiava tradičnými metódami od 80. rokov a štedro ju zdieľa so širšou pivovarníckou komunitou. LalBrew Voss ™ podporuje širokú škálu fermentačných teplôt medzi 25-40 °C a veľmi vysokým optimálnym rozsahom 35-40 °C. Veľmi rýchla fermentácia sa dosahuje v optimálnom teplotnom rozmedzí s úplným prekvasením, ktoré sa zvyčajne dosiahne do 2 - 3 dní. Chuťový...
440 
4312
WildBrew ™ Philly Sour je jedinečný druh Lachancea vybraný z prírody Univerzitou vied vo Philadelphii, PA, USA. WildBrew ™ Philly Sour produkuje v jednom jednoduchom fermentačnom kroku okrem etanolu aj mierne množstvo kyseliny mliečnej. Tieto prvé kvasinky zo série WildBrew ™ sú skvelou voľbou pre inovatívne, kyslé pivá, ktoré sa dajú ochutnať, s osviežujúcou kyslosťou a tónmi kôstkového ovocia. S vysokou schopnosťou prekvasenia, aj vysokou sedimentáciou je WildBrew ™ Philly Sour ideálnymi kvasinkami pre tradičné štýly, ako sú Berliner Weiss, Gose, American Lambic Style, American Wild Ales a jeho odolnosť voči...
480 
1142
Vrchné kvasnice určené na výrobu belgických pív typu Saison. Rozsah prevádzkovej teploty: 18 až 28 ° C Balenie:   11,5 g
310 
3373
Vybrané kvasinky z oblasti Champagne, vhodné pre všetky typy ciderov, dokonca aj v náročných podmienkach fermentácie. Pracuje v širokom rozsahu teplôt. Veľmi dobrá asimilácia fruktózy. flokulácia: vysoká teplota kvasenia: 10-30 °C dávkovanie: 5 g/ 20-30 l
260 
SafCiderAB1
Tieto kvasinky na Cider majú j emný aromatický profil  čerstvého (jablko) ako aj spracovaného ovocia (jablkového pretlaku) s vyváženou chuťou cideru. Sú určené na sladké ako aj suché cidery z čerstvých alebo koncentrovaných jablkových štiav. Vhodné pre náročné kvasné podmienky a zmesi s cukrovými sirupmi.   Teplota fermentácie: 10-30 °C Dávkovanie: 5 g / 20-30 l
260 
-22%
6987
Dvojkomorová kvasná zátka (dodáva sa bez tesnenia).
140  180 
1232
Kvasná zátka sa používa pri kvasení piva či vína, kedy umožňuje únik kvasných plynov najmä CO2 z kvasnej nádoby, ale neumožní prístup vzduchu dovnútra, kvôli možnej kontaminácii baktériami. Kvôli konštrukcii je tichšia než klasické zátka.
220 
7444
Neobsahuje sacharózu – repný cukor Kvasné cukríky sú vlastne lisované 1,5 gramové tabletky dextrózy. Na rozdiel od konkurenčných produktov neobsahujú sacharózu. Výhody pred práškovou dextrózou: - presné dávkovanie - rýchla rozpustnosť - pohodlné použitie - žiadny neporiadok - žiadny odpad POUŽITIE Použiť namiesto dextrózy pri sekundárnom kvasení domáceho piva. DÁVKOVANIE 0,33 l fľaša – 1 cukrík 0,5 l fľaša – 2 cukríky 1,0 l fľaša – 4 cukríky 1,5 l fľaša – 6 cukríkov
1250 
7442
Neobsahuje sacharózu – repný cukor Kvasné cukríky sú vlastne lisované 1,5 gramové tabletky dextrózy. Na rozdiel od konkurenčných produktov neobsahujú sacharózu. Výhody pred práškovou dextrózou: - presné dávkovanie - rýchla rozpustnosť - pohodlné použitie - žiadny neporiadok - žiadny odpad POUŽITIE Použiť namiesto dextrózy pri sekundárnom kvasení domáceho piva. DÁVKOVANIE 0,33 l fľaša – 1 cukrík 0,5 l fľaša – 2 cukríky 1,0 l fľaša – 4 cukríky 1,5 l fľaša – 6 cukríkov
190 
447
Veľmi obľúbené sušené kvasnice vhodné najmä na ležiaky plzenského typu. Pri vyšších teplotách a v určitých typoch pív môžu dodať ľahký ovocný nádych. Použitelné pri teplotách 9 - 22°C. Ideálne  11 - 15°C. Dávkovanie: vrecko 11,5 g vystačí na 10-15 l mladiny pri teplote 11-15°C. Návod na prípravu kvasníc: Kvasnice z vrecka vysypeme do pohára s vodou alebo mladinou s teplotou cca 23 °C. Nemiešame. Necháme odpočinúť asi 15-30 minút. Potom jemne miešame 30 minút. Potom pridáme k mladine s teplotou 12-15°C do kvasnej nádoby a poriadne premiešame.
400 
Kvasnice Saflager W-34/70 -6%
0815
Tento slávny kmeň kvasníc pôvodom z Weihenstephanu v Nemecku je používaný na celom svete. Vhodné pre ležiaky a pivá plzeňského typu, pre spodné kvasenie. Použitelné pri teplotách 9 - 15°C. Ideálne 12°C. Pri rozkvasení (rozmiešaní kvasnic s lyžičkou dextrózy alebo maltózy v 1 dcl vody pri zákvasnej teplote) vystačí obsah sáčku 11,5 gramov na 10 - 15 litrov mladiny.
450  480 
1161
Laktóza je mliečny cukor, ktorý sa pri kvasení piva nerozloží na alkohol, ale zostáva ako zbytkový cukor. Typickými pivami s laktózou sú napr. niektoré druhy Stoutov ( Mild stout, Milk stout, Sweet stout). Pridáva sa kvôli jemnej a krémovo sladkastej chuti piva pred pridaním kvasníc. Pocit sladkosti v porovnaní so sacharózou (100) = 16
160 
-8%
182
Nottingham je vynikajúci všestranný, rýchly, dobre flokulujúci veľmi účinný kmeň. Dá sa ním prekvasiť široká škála pív od Pale Ale, Amber, Porter, Stout a Barleywine až po IPA, Imperial Stout, Golden Ale a Kölsch. Postup prípravy kvasníc: Obsah sáčku vysypte na povrch 1 dcl prevarenej vody s teplotou 30-35°C. Nemiešajte! Po 15-tich minútach zamiešajte. Schlaďte v krokoch po 5-tich minútach o 10°C na kvasnú teplotu mladiny. Tepelný šok vyšší ako 10°C môže viesť k zmutovaniu kvasníc, k zlému priebehu kvasenia, alebo vytvoreniu nežiadúcich chutí. Obsah sáčku 11g vystačí na zakvasenie až 23 litrov mladiny. Doporučená teplota...
440  480 
995
Pomocou kvasiniek môže vytvoriť mimoriadne chutné a osviežujúce pivá typu cider. Sú schopné fermentovať v náročných podmienkach a v širokom rozsahu teplot. Vyznačujú sa rýchlou fermentáciou a výbornou sedimentáciou, čo značne uľahčuje stáčanie. Teplota kvasenia: 18 - 24 °C Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny Obsah balenia: 10 g
240 
1633
Mangrave Jacks M05 Kvasnice sú speciálne navrhnuté pre všetky druhy medoviny. Tento kmeň produkujúci vysoký ester prináša čerstvé, kvetinové vône, obzvlášť keď sú fermentované v chlade. Tieto kvasnice majú vysokú toleranciu voči alkoholu a dobre fermentuje v širokom teplotnom rozsahu medzi 15-30 ° C. Tolerancia alkoholu: až 18% Návod: nasypte piamo do 23 - 25 L medového kvasu , nechajte 10 až 15 min. odpočívať a potom riadne premiešajte. Doba fermentácie:2 až 4 týždne. Pre dosiahnutie najlepších výsledkov fermentujte pri teplote 15-30 ° C
280 
3322
Kveik sú originálne tradičné sušené kvasinky vyvinuté v Nórsku na vrchné kvasenie. Kvasia pri teplotách od 20-40°C  s optimálnou teplotou od 30-40°C . Voss Kveik zabezpečujú rýchlu fermentáciu pri veľmi vysokých teplotách pričom si zachovávajú neutrálny chuťový charakter s jemnými tónmi citrusového ovocia. Pre pivá typu: široká škála pivných štýlov od Norwegian Farmhouse Ale, cez Pale Ale až po IPA. Flokulácia je veľmi vysoká, pivá sú číre aj bez použitia filtrácie a čiridiel. Veľmi vhodné pri kvasení v letných horúčavách. Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny Obsah balenia: 10 g
540 
1082
Kvasinky na vrchné kvasenie, vhodné na rôzne štýly pív s plným telom a výnimočnou hĺbkou. Pivu dodáva plné bohaté vône po tmavom ovocí. Vhodné na: Scottish Heavy Ale, American Amber Ale, Sweet Stout a ďalšie. Teplotné rozmedzie: 18 - 22°C
360 
993
Špičkové kvasinky pre pšeničné pivá typu Weizen, Hefeweizen, Kristal Weizen, Dunkel Weizen, Belgian Wit a ďalšie. Produkujú pivo s hodvábnym pocitom v ústach s banánovou a vanilkovou príchuťou Malá miera flokulácie - sedimentácie je ideálne pre vyrábanie "zakalených" pív. Teplota kvasenia: 18 - 30 °C Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny Obsah balenia: 10 g
360 
m21
Tradičné kvasnice, ktoré vytvárajú rovnováhu medzi ovocnými éstermy a korenistových fenolov. Kvasnice nechajú nejakú sladkosť a vzhľadom na zníženú flokuláciu a istý "zákal". Vhodné pre pivá typu Witbier, Grand Cru, Spiced Ales a ostatné špeciálne pivá. Teplota kvasenia: 18 - 25 °C Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny Obsah balenia: 10 g
330 
1243
French Saison sú výnimočné kvasinky pre pivá typu Saison. V pive tvoria korenisté a ovocné tóny. Ideálne na štýly Farmhouse Ale, Saison a Bierre de Garde.
410 
-3%
m31
Kvasinky poskytujú fantastický komplex korenia, ovocných ésterov, fenolov a alkoholu. Majú vysokú toleranciu na alkohol, preto sú ideálne na rôzne belgické pivá. Vhodné pre pivá typu Belgian Tripel a Trappist. Teplota kvasenia: 18 - 28 °C Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny Obsah balenia: 10 g
380  390 
1080
Pivné kvasienky horného kvasenia pre širokú škálu chmeľových a špeciálnych pív. Kvasinky produkujú jemné a ľahké éstery ovocného charakteru a pomáhajú rozvíjať sľadový charakter piva. Sú vhodné pre pivá typu: anglický a americký Pale Ale, extra horké pivá (Special Bitter), Golden Ale a ďalšie. Vyznačujú sa rýchlou fermentáciou a výbornou sedimentáciou, čo značne uľahčuje stáčanie. Teplota kvasenia: 18 - 23 °C Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny Obsah balenia: 10 g
340 
m41
Korenistý a fenolický charakter. Tieto kvasinky sú intenzitou a komplexnosťou podobné kvasinkám z tých najlepších kláštorných pivovarov v Belgicku. Majú vysokú toleranciu na alkohol, preto sú ideálne na rôzne belgické pivá. Teplota kvasenia: 18 - 28 °C Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny Obsah balenia: 10 g
400 
1079
Špičkové kvasinky horného kvasenia vhodné pre mnoho typu pív. Produkujú počas kvasenia neutrálnu príchuť, čo zabezbečuje zvýraznenie charakteru sľadov a chmeľu. Vhodné pre pivá typu: IPA, Porter, Russian Imperial Stout a ďalšie. Vyznačujú sa rýchlou fermentáciou a výbornou sedimentáciou, čo značne uľahčuje stáčanie. Teplota kvasenia: 16 - 22 °C Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny Obsah balenia: 10 g
340 
1078
Menšia tolerancia na alkohol, ako Belgian Ale. Tieto kvasinky vytvárajú neuveriteľne zložité ovocné éstery. Vhodné pre pivá typu Belgian Pale Ale a Abbey Ale.  Teplota kvasenia: 18 - 25 °C Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny Obsah balenia: 10 g
330 
m54
Unikátne pivné kvasinky pre pivá typu ležiak s fermentáciou pri izbovej teplote bez vzniku nežíadajúcich príchutí. Pri pive prekvasenom týmito kvasinkami taktiež nie je potrebné dlhšie ležanie. Vhodné na akýkoľvek ležiak fermentovaný pri teplotách typickými pre vrchné kvasenie. Vyznačujú sa rýchlou fermentáciou a výbornou sedimentáciou, čo značne uľahčuje stáčanie.   Útlm: 77-82% Flokulácia: Vysoká Tolerancia: 9% Teplotné rozmedzie: 18-20° Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny Obsah balenia: 10 g
400 
m76
Spodne kvasiaci druh vhodný na väčšinu ležiakov. Tieto kvasinky produkujú menej síry ako ostatné ležiacke druhy a výsledné pivo je plnšie, s uhladeným sladovým charakterom a prenikavou vôňou chmeľu. Ideálne pre pivá typu Lager, Pilsner, Munich Helles, Munich Dunkel, Rauchbier, atď Útlm: 75-80% Flokulácia: Stredná Tolerancia: 8% Teplota kvasenia: 8 - 14 °C Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny Obsah balenia: 10 g
460 
994
Špičkové kvasienky spodného kvasenia pre plzeňské pivá a pivá typu európsky ležiak. Kvasinky vytvárajú jemné a vyvážané pivo. Vyznačujú sa rýchlou fermentáciou a výbornou sedimentáciou, čo značne uľahčuje stáčanie. Teplota kvasenia: 10 - 15 °C Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny (Pre lepšie kvasenie výrobca odporúča aj dávkovanie 20 g na 23 l) Obsah balenia: 10 g
480 
799
Radi by ste nechali dozrieť svoje víno, pivo alebo destilát "v dube" ale bez dubového sudu? Dubové chipsy barrique sa používajú na optimalizáciu senzorických vlastností vín a destilátov . Podporujú štruktúru a aromatický profil vín a destilátov. Zanechávajú príjemný vanilkový vnem. Dávkovanie: 5 - 30g /10 l Doba zrenia: 3 dni - 3 mesiace
260 
800
Radi by ste nechali dozrieť svoje víno, pivo alebo destilát "v dube" ale bez dubového sudu? Dubové chipsy barrique sa používajú na optimalizáciu senzorických vlastností vín a destilátov . Podporujú štruktúru a aromatický profil vín a destilátov. Zanechávajú príjemný vanilkový vnem. Dávkovanie: 5 - 30g /10 l Doba zrenia: 3 dni - 3 mesiace
260 
888
Stredne pálené kocky z moruše sa používajú na optimalizáciu senzorických vlastností destilátov . Podporujú štruktúru a aromatický profil destilátov. Dávkovanie: 5 - 30g /10 l Doba zrenia: 3 dni - 3 mesiace
260 
4484
Výhrevná podložka zabezpečí v chladnejších mesiacoch stálu teplotu pri kvasení piva, vína. Fermentačnú nádobu umiestníme na výhrevnú podložku, ktorá zabezpečí rozptýlenie teploty zdola nahor. Poskytuje konštantné zahrievanie počas kvasenia. - Podporuje aktivitu kvasiniek a zabraňuje zastaveniu fermentácie. - Nízke prevádzkové náklady. - Napätie: 220-240V - Výkon: 25W - Farba: Biela
4600 
Vypredané
1252
Z balenia je možné vyrobiť 23 litrov kvalitného jablčného cideru. Obsah alkoholu: 5,2 % (pri riedení na 23 litrov a použití 1 kg kvasného cukru) Štýl: sladké Kvasnice: M02 Cider 10 g (kvasnice sa nachádzajú v dvojitej stene obalu po rozstrihnutí vrecka) Obsah vrecka 2,4 kg je určený na výrobu 23 litrov cideru. Vrchné kvasnice pre kvasenie v rozmedzí 20 - 24°C sú súčasťou balenia. Sáčok ja naplnený za studena pomocou dusíka. Nízka teplota pri plnení do sáčok udržuje delikátnu chuť a vôňu, ktoré sa stratia pri pasterizácii plechoviek.
Typ piva: Cider
Výrobca: Mangrove Jack's
2600 
Vypredané
1005
Mladinový koncentrát Mangrove Jack´s Belgian Saison sa vyznačuje zemitou chmeľovou arómou a mierne korenistou chuťou. Po chvíli je tiež možné cítiť ovocný nádych, ktorý dodá pivu jedinečnú chuť. Obsah alkoholu: 6,2 % (pri riedení na 18 litrov a použití 0,4 kg kvasného cukru) Horkosť: 22-28 IBU Kvasnice: M29 French Saison 10g (kvasnice sa nachádzajú v dvojitej stene obalu po rozstrihnutí vrecka) Chmeľ na suché chmelenie:  Styrian Golding 20 g Obsah vrecka 2,5 kg je určený na výrobu 18 litrov piva. Vrchné kvasnice pre kvasenie v rozmedzí 26 - 32°C sú súčasťou balenia. Sáčok ja naplnený za studena pomocou dusíka....
2200 
Vypredané
4307
Z balenia je možné vyrobiť 23 litrov kvalitného čučoriedkového cideru. Obsah alkoholu: 5,2 % (pri riedení na 23 litrov a použití 1 kg kvasného cukru) Kvasnice: M02 Cider 10 g (kvasnice sa nachádzajú v dvojitej stene obalu po rozstrihnutí vrecka) Obsah vrecka 2,4 kg je určený na výrobu 23 litrov cideru. Vrchné kvasnice pre kvasenie v rozmedzí 20 - 24°C sú súčasťou balenia. Sáčok ja naplnený za studena pomocou dusíka. Nízka teplota pri plnení do sáčok udržuje delikátnu chuť a vôňu, ktoré sa stratia pri pasterizácii plechoviek.
Typ piva: Cider
Výrobca: Mangrove Jack's
2600 
Vypredané
1185
Pivo plné arómami tropického ovocia. Perfektná rovnováha medzi komplexnými ovocnými a sladovými tónmi, po ktorej nasleduje intenzívna horkosť. Obsah alkoholu: 5,6 % (pri riedení na 23 litrov a použití 1 kg kvasného cukru) Horkosť: 48 - 56 IBU Kvasnice: M44 US West Coast 10 g (kvasnice sa nachádzajú v dvojitej stene obalu po rozstrihnutí vrecka) Chmeľ na suché chmelenie: Simcoe 25 g + Citra 15 g + Ekuanot 10 g Obsah vrecka 2,5 kg je určený na výrobu 23 litrov piva. Vrchné kvasnice pre kvasenie v rozmedzí 20 - 24°C sú súčasťou balenia. Sáčok ja naplnený za studena pomocou dusíka. Nízka teplota pri plnení...
2680 
3284
Mladinový koncentrát Mangrove Jack´s New American Pale Ale je typické americké pivo, ktoré sa vyznačuje sladovou chuťou a vyváženou horkosťou. Vďaka použitému chmeľu Simcoe a Chinook je v ňom tiež cítiť tropické ovocie s jemne grapefruitovým charakterom. Obsah alkoholu: 4,4 % (pri riedení na 23 litrov a použití 0,7 kg kvasného cukru) Horkosť: 25 - 35 IBU Kvasnice: M15 Empire Alet 10 g (kvasnice sa nachádzajú v dvojitej stene obalu po rozstrihnutí vrecka) Chmeľ na suché chmelenie: Simcoe 25 g + Chinook 25 g Obsah vrecka 2,5 kg je určený na výrobu 23 litrov piva. Vrchné kvasnice pre kvasenie v rozmedzí 20 - 24°C...
2460 
-8%
Vypredané
1002
Tradičná IPA so sladovým telom, zreteľnou chmeľovou chuťou, jemnými tónmi tropického ovocia s horkým koncom. Obsah alkoholu: 4,7 % (pri riedení na 23 litrov a použití 1 kg kvasného cukru) Horkosť: 35 - 45 IBU Kvasnice: M42 New World Strong Ale 10 g (kvasnice sa nachádzajú v dvojitej stene obalu po rozstrihnutí vrecka) Chmeľ na suché chmelenie: Hallertau Brewers Gold 12.5 g + Columbus 12.5 g + Target 12.5 g + Admiral 12.5 g Obsah vrecka 2,2 kg je určený na výrobu 23 litrov piva. Vrchné kvasnice pre kvasenie v rozmedzí 20 - 24°C sú súčasťou balenia. Slovenský návod priložený. Sáčok ja naplnený za...
2200  2400 
Vypredané
4304
Jemné a osviežujúce pivo s hladkou chuťou v ústach, šťavnatou vôňou citrusov a tropického ovocia zakončenou jemnou horkosťou. Obsah alkoholu: 4,8 % (pri riedení na 23 litrov a použití 1 kg kvasného cukru) Horkosť: 22 - 28 IBU Kvasnice: M44 US West Coast 10 g (kvasnice sa nachádzajú v dvojitej stene obalu po rozstrihnutí vrecka) Chmeľ na suché chmelenie: Citra 50 g Obsah vrecka 2,2 kg je určený na výrobu 23 litrov piva. Vrchné kvasnice pre kvasenie v rozmedzí 20 - 24°C sú súčasťou balenia. Slovenský návod priložený. Sáčok ja naplnený za studena pomocou dusíka. Nízka teplota pri plnení do sáčku udržuje delikátnu...
2400 
4306
Strhujúca vôňa pomarančov-citrusov a komplexného tropického ovocia. Hladké a čisté na podnebí s ovocnými tónmi a pevnou, uspokojivou horkosťou. Obsah alkoholu: 5,5 % (pri riedení na 23 litrov a použití 1 kg kvasného cukru) Horkosť: 48 - 56 IBU Kvasnice: 2x M12 Kveik 10g (kvasnice sa nachádzajú v dvojitej stene obalu po rozstrihnutí vrecka) Chmeľ na suché chmelenie: Amarillo a Citra 50 g Obsah vrecka 2,5 kg je určený na výrobu 23 litrov piva. Vrchné kvasnice pre kvasenie v rozmedzí 26 - 35°C sú súčasťou balenia. Slovenský návod priložený. Sáčok ja naplnený za studena pomocou dusíka. Nízka teplota pri plnení...
2800 
Vypredané
3925
Sladký jablčný základ s osviežujúcim nástupom letnej zmesi bobuľového ovocia obsahujúcich chutné maliny a čierne ríbezle. Podávajte s ľadom. Každý z kolekcie ciderov od Mangrove Jack´s je vyrobený z čerstvého ovocia najvyššej kvality, ktoré bolo vylisované, šťava skoncentrovaná na najmodernejších výparníkoch a následne plnená za studena do vreciek. Všetko toto úsilie zabezpečuje zachovanie prirodzenej chuti ovocia a dáva nám cider, ktorý je čerstvý, ostrý a obzvlášť dobrý v horúcom letnom dni. Obsah alkoholu: 5,6 % (pri riedení na 23 litrov a použití 1 kg kvasného cukru) Chuť: sladká Farba: tmavo ružová...
2480 
-13%
Vypredané
1007
Tradičná americká IPA, ale s úžasným novozélandským chmeľom. Toto pivo má tekuté sladové telo a výrazný charakter chmeľu. Od chmeľov Waimea a Pacifica má pivo oranžové, citrusové a borovicové arómy. Obsah alkoholu: 4,7 % (pri riedení na 23 litrov a použití 1 kg kvasného cukru) Horkosť: 25 - 35 IBU Kvasnice: M44 US West Coast 10 g (kvasnice sa nachádzajú v dvojitej stene obalu po rozstrihnutí vrecka) Chmeľ na suché chmelenie: Waimea 25 g + Pacifica 25 g Obsah vrecka 2,2 kg je určený na výrobu 23 litrov piva. Vrchné kvasnice pre kvasenie v rozmedzí 20 - 24°C sú súčasťou balenia. Sáčok ja naplnený za...
2100  2400 
5056
Mangrove Jack´s New Zealand Pilsner je svetlé pivo s čistou chmeľovou chuťou. Najlepšie chutí dobre vychladené. Obsah alkoholu: 4,7 % (pri riedení na 23 litrov a použití 1 kg kvasného cukru) Horkosť: 28 - 36 IBU Kvasnice: M54 Californian Lager 10 g (kvasnice sa nachádzajú v dvojitej stene obalu po rozstrihnutí vrecka) Chmeľ na suché chmelenie: Waimea 10 g + Pacific Gem 20 g+ Motueka 20 g Obsah vrecka 2,2 kg je určený na výrobu 23 litrov piva. Vrchné kvasnice pre kvasenie v rozmedzí 18 - 20°C sú súčasťou balenia. Sáčok ja naplnený za studena pomocou dusíka. Nízka teplota pri plnení do sáčku udržuje delikátnu chuť a...
2340 
Vypredané
1439
Pri výrobe tohto koncentrátu z limitovanej edície sa výrobca inšpiroval receptom Brew Dog Elvis Juice Citrus IPA. Vyznačuje sa skvelými tónmi citrusových chmeľov kombinovanými s grapefruitovou arómou, ktorých výsledkom je výrazná ovocná vôňa v nose. Táto IPA je ostrá a pikantná, grapefruit dopĺňa a rozširuje citrusový charakter chmeľu, robí ju osviežujúcou, čistou a ostrou na podnebí. Obsah alkoholu: 5,7 % (pri riedení na 23 litrov a použití 1 kg kvasného cukru) Horkosť: 35 - 45 IBU Kvasnice: M44 US West Coast 10 g (kvasnice sa nachádzajú v dvojitej stene obalu po rozstrihnutí vrecka) Chmeľ na suché chmelenie: Simcoe 25 g a...
2460 
1249
Explózia chuti čerstvých malín s jemným nádychom sladkého tropického manga. Každý z kolekcie ciderov od Mangrove Jack´s je vyrobený z čerstvého ovocia najvyššej kvality, ktoré bolo vylisované, šťava skoncentrovaná na najmodernejších výparníkoch a následne plnená za studena do vreciek. Všetko toto úsilie zabezpečuje zachovanie prirodzenej chuti ovocia a dáva nám cider, ktorý je čerstvý, ostrý a obzvlášť dobrý v horúcom letnom dni. Obsah alkoholu: 4,8 % (pri riedení na 23 litrov a použití 1 kg kvasného cukru) Chuť: sladká Farba: svetloružová Kvasnice: M02 Cider 10 g (kvasnice sa nachádzajú v dvojitej stene obalu...
2600 
Vypredané
4107
Táto IPA z limitovanej edície má výraznú vôňu chmeľu Citra s komplexnými tónmi tropického ovocia. Mimoriadne výborná chuť s intenzívnou doznievajúcou horkosťou. Obsah alkoholu: 5,6 % (pri riedení na 23 litrov a použití 1 kg kvasného cukru) Horkosť: 48 - 56 IBU Kvasnice: M44 US West Coast 10 g (kvasnice sa nachádzajú v dvojitej stene obalu po rozstrihnutí vrecka) Chmeľ na suché chmelenie: Citra 50 g Obsah vrecka 2,5 kg je určený na výrobu 23 litrov piva. Vrchné kvasnice pre kvasenie v rozmedzí 20 - 24°C sú súčasťou balenia. Slovenský návod priložený. Sáčok ja naplnený za studena pomocou dusíka. Nízka teplota pri...
2650 
-13%
Vypredané
1184
Táto IPA z limitovanej edície sa vyznačuje celým komplexom vôní múčenky, marhule a borovice. Mimoriadne lahodná chuť s intenzívnou doznievajúcou horkosťou. Obsah alkoholu: 5,6 % (pri riedení na 23 litrov a použití 1 kg kvasného cukru) Horkosť: 48 - 56 IBU Kvasnice: M44 US West Coast 10 g (kvasnice sa nachádzajú v dvojitej stene obalu po rozstrihnutí vrecka) Chmeľ na suché chmelenie: Simcoe 50 g Obsah vrecka 2,5 kg je určený na výrobu 23 litrov piva. Vrchné kvasnice pre kvasenie v rozmedzí 20 - 24°C sú súčasťou balenia. Slovenský návod priložený. Sáčok ja naplnený za studena pomocou dusíka. Nízka teplota...
2100  2400 
Vypredané
1250
Z balenia je možné vyrobiť 23 litrov kvalitného cideru s príchuťou bazového kvetu a lime. Obsah alkoholu: 5,2 % (pri riedení na 23 litrov a použití 1 kg kvasného cukru) Štýl: sladké Kvasnice: M02 Cider 10 g (kvasnice sa nachádzajú v dvojitej stene obalu po rozstrihnutí vrecka) Obsah vrecka 2,4 kg je určený na výrobu 23 litrov cideru. Vrchné kvasnice pre kvasenie v rozmedzí 20 - 24°C sú súčasťou balenia. Sáčok ja naplnený za studena pomocou dusíka. Nízka teplota pri plnení do sáčok udržuje delikátnu chuť a vôňu, ktoré sa stratia pri pasterizácii plechoviek.
Typ piva: Cider
Výrobca: Mangrove Jack's
2600 
Vypredané
1641
Bezlepkové pivo Gluten Free American Pale Ale je typické americké pivo, ktoré sa vyznačuje sladovou chuťou a vyváženou horkosťou. Obsah alkoholu: 4,6 % (pri riedení na 23 litrov a použití 0,6 kg kvasného cukru) Horkosť: 26 - 32 IBU Kvasnice:  M44 US West Coast 10g (kvasnice sa nachádzajú v dvojitej stene obalu po rozstrihnutí vrecka) Chmeľ na suché chmelenie:   Columbus 25 g, Cluster 25 g Obsah vrecka 2,5 kg je určený na výrobu 23 litrov piva. Vrchné kvasnice pre kvasenie v rozmedzí 18 - 23 °C sú súčasťou balenia. Sáčok ja naplnený za studena pomocou dusíka. Nízka teplota pri plnení do sáčku udržuje delikátnu chuť a...
Typ piva: India Pale Ale, Bezlepkové
Výrobca: Mangrove Jack's
Horkosť: 13 - 28
1900 
999
Zlatistý, svieži ležiak s dobrým telom. Ľahký, so stopami vanilky a červeného ovocia, s jemne horkým koncom. Obsah alkoholu: 4,4 % (pri riedení na 23 litrov a použití 1 kg kvasného cukru) Horkosť: 18 - 24 IBU Kvasnice: Workhorse Yeast 10 g (kvasnice sa nachádzajú v dvojitej stene obalu po rozstrihnutí vrecka) Obsah vrecka 1,8 kg je určený na výrobu 23 litrov piva. Vrchné kvasnice pre kvasenie v rozmedzí 18 - 22°C sú súčasťou balenia. Vrecko je naplnené za studena pomocou dusíka. Nízka teplota pri plnení do vrecka udržuje delikátnu chuť a vôňu, ktoré sa stratia pri pasterizácii plechoviek.
1980 
Vypredané
4309
M angrove Jack´s Lucky Goat Pale Ale na prípravu 23 litrov hotového piva. Obsah alkoholu: 4,4 % (pri riedení na 23 litrov a použití 1 kg kvasného cukru) Horkosť: 28 - 36 IBU Sáčok ja naplnený za studena pomocou dusíka. Nízka teplota pri plnení do sáčku udržuje delikátnu chuť a vôňu, ktoré sa stratia pri pasterizácii plechoviek. Vrchné kvasnice pre kvasenie v rozmedzí 20 - 24°C sú súčasťou balenia. Slovenský návod priložený.
1800 
Vypredané
1253
Z balenia je možné vyrobiť 23 litrov kvalitného hruškového cideru. Obsah alkoholu: 4,7 % (pri riedení na 23 litrov a použití 1 kg kvasného cukru) Farba: zlatá Kvasnice: M02 Cider 10 g (kvasnice sa nachádzajú v dvojitej stene obalu po rozstrihnutí vrecka) Obsah vrecka 2,4 kg je určený na výrobu 23 litrov cideru. Vrchné kvasnice pre kvasenie v rozmedzí 20 - 24°C sú súčasťou balenia. Sáčok ja naplnený za studena pomocou dusíka. Nízka teplota pri plnení do sáčok udržuje delikátnu chuť a vôňu, ktoré sa stratia pri pasterizácii plechoviek.
Typ piva: Cider
Výrobca: Mangrove Jack's
2200 
Vypredané
1255
Výrazná aróma a chuť čerstvých, šťavnatých malín s brilantným ostrým citrónovým ukončením. Z balenia je možné vyrobiť 23 litrov kvalitného malinového cideru. Obsah alkoholu: 5,2 % (pri riedení na 23 litrov a použití 1 kg kvasného cukru) Kvasnice: M02 Cider 10 g (kvasnice sa nachádzajú v dvojitej stene obalu po rozstrihnutí vrecka) Obsah vrecka 2,4 kg je určený na výrobu 23 litrov cideru. Vrchné kvasnice pre kvasenie v rozmedzí 20 - 24°C sú súčasťou balenia. Sáčok ja naplnený za studena pomocou dusíka. Nízka teplota pri plnení do sáčok udržuje delikátnu chuť a vôňu, ktoré sa stratia pri...
Typ piva: Cider
Výrobca: Mangrove Jack's
2400 
Vypredané
3630
Malinové tóny s podtónom pšenice dávajú tomuto ľahkému a osviežujúcemu pivu dokonalý úvod. Na záver môžete o čakávajte čistý, kyslastý a suchý koniec. Obsah alkoholu: 3,6 % (pri riedení na 23 litrov a použití 0,6 kg kvasného cukru) Horkosť: 4 - 8 IBU Farba:  tmavo ružová Kvasnice: M20 Bavarian Wheat 10 g (kvasnice sa nachádzajú v dvojitej stene obalu po rozstrihnutí vrecka) Obsah vrecka 2 kg je určený na výrobu 23 litrov piva. Vrchné kvasnice pre kvasenie v rozmedzí 20 - 24 °C sú súčasťou balenia. Vrecko je naplnené za studena pomocou dusíka. Nízka teplota pri plnení do vrecka udržuje delikátnu chuť a...
2560 
Vypredané
1478
Tmavojantárová IPA s hladkým sladovým telom, komplexom ovocných chutí, príjemne vyváženým chmeľom a uspokojujúcou horkosťou na konci. Obsah alkoholu: 5,3 % (pri riedení na 23 litrov a použití 1 kg kvasného cukru) Horkosť: 40 - 45 IBU Kvasnice: M36 Liberty Bell Ale 10 g (kvasnice sa nachádzajú v dvojitej stene obalu po rozstrihnutí vrecka) Chmeľ na suché chmelenie: 25 g Mosaic, 15 g Citra, 10 g Nelson Sauvin Obsah vrecka 2,5 kg je určený na výrobu 23 litrov piva. Vrchné kvasnice pre kvasenie v rozmedzí 20 - 24°C sú súčasťou balenia. Vrecko je naplnené za studena pomocou dusíka. Nízka teplota pri...
2600 
Vypredané
1254
Z balenia je možné vyrobiť 23 litrov kvalitného hruškového cideru s príchuťou bazového kvetu a lime. Obsah alkoholu: 4,7 % (pri riedení na 23 litrov a použití 1 kg kvasného cukru) Farba: ružová Kvasnice: M02 Cider 10 g (kvasnice sa nachádzajú v dvojitej stene obalu po rozstrihnutí vrecka) Obsah vrecka 2,4 kg je určený na výrobu 23 litrov cideru. Vrchné kvasnice pre kvasenie v rozmedzí 20 - 24°C sú súčasťou balenia. Sáčok ja naplnený za studena pomocou dusíka. Nízka teplota pri plnení do sáčok udržuje delikátnu chuť a vôňu, ktoré sa stratia pri pasterizácii plechoviek.
Typ piva: Cider
Výrobca: Mangrove Jack's
2600 
1247
Svetlé vrchne kvasené pivo typu Saison sa pôvodne varil v belgicku pre sezónnych pracovníkov („saisonniers“) na farmách s nízkou úrovňou alkoholu. Moderná verzia má zvýšený obsah alkoholu. Kombinácia ovocnej arómy s jemnou sladovou chuťou doplnená ľahkou kyslosťou. Obsah alkoholu: 6,2 % (pri riedení na 15 litrov a použití 0,5 kg kvasného cukru) Horkosť: 15 - 20 IBU Obsah vrecka 1,7 kg je určený na výrobu 15 litrov piva. Vrchné kvasnice pre kvasenie v rozmedzí 26 - 32°C sú súčasťou balenia. Sáčok ja naplnený za studena pomocou dusíka. Nízka teplota pri plnení do sáčok udržuje delikátnu chuť a vôňu,...
1650 
1914
Biele prevedenie Teplotný rozsah -50 ° C - 110 ° C. typ čidla NTC (10K/3435) rozlíšenie 0.1 °C napájanie 2x batérie LR44 (sú súčasťou balenia) veľkosť 47x28x14 mm váha 22 g
240 
1378
Biele prevedenie Spôsob zobrazenia: LED displej Priemer otvoru: 41 mm Okrajový rozmer: 44 mm Priemer LCD: 27 mm Výška: 1,5 cm Hmotnosť: 25g (bez batérie) Rozsah merania teploty: -50~70 °C Rozsah merania vlhkosti: 10%~99% Napájanie: gombíková batéria 1,5 V (LR44) je súčasťou balenia
260 
0018
Jemný, velmi delikátny ľahký ležiak, príjemne ochutený, plne osviežujúci. -hmotnosť koncentrátu: 1,5 kg -objem várky (doporučený): 23 l -obsah alkoholu: 4,1 %  (pri surogácii 1 kg/23l) -horkosť EBU: 18 - 27 -farba EBC: 4 – 8 Súčasťou koncentrátu sú aj kvasinky.
Výrobca: Muntons
Horkosť: 13 - 28
1760 
005
Klasický anglický hostinský bitter, dobre vyvážený a plný chuti. Veľmi obľúbené anglické pivo. Podávajte dobre vychladené -hmotnosť koncentrátu: 1,5 kg -objem várky (doporučený): 23 l -obsah alkoholu: 4,1 %  (pri surogácii 1 kg/23l) -horkosť EBU: 45 – 55 -farba EBC: 27 – 33 Súčasťou koncentrátu sú aj kvasinky.
Typ piva: Bitter
Výrobca: Muntons
Horkosť: 45 - 59
1690 
566
Tmavý ležiak bavorského typu. Toto pivo je typický ležiak skupiny čiernych pív. Podávajte ľadovo studený. -hmotnosť koncentrátu: 1,8 kg -objem várky (doporučený): 23 l -obsah alkoholu: 4,5 %  (pri surogácii 1 kg/23l) -horkosť EBU: 17 - 23 -farba EBC: 90 – 100 Súčasťou koncentrátu sú aj kvasinky.
Typ piva: Bock
Výrobca: Muntons
Horkosť: 13 - 28
1980 
564
Ľahké nasladlé pivo k uhaseniu smädu. -hmotnosť koncentrátu: 1,5 kg -objem várky (doporučený): 23 l -obsah alkoholu: 4,1 %  (pri surogácii 1 kg/23l) -horkosť EBU: 25 - 35 -farba EBC: 8 - 12 Súčasťou koncentrátu sú aj kvasinky. Expiračná doba:  11/2023
Výrobca: Muntons
Horkosť: 29 - 44
1840 
6947
Jemný, delikátne ľahký ležiak dôvtipne ochutený, veľmi osviežujúcej chuti. -hmotnosť koncentrátu: 1,5 kg -objem várky (doporučený): 23 l -obsah alkoholu: 4,1 %  (pri surogácii 1 kg/23l) -horkosť EBU: 45 – 55 -farba EBC: 8 – 12 Súčasťou koncentrátu sú aj kvasinky.
Výrobca: Muntons
Horkosť: 45 - 59
1860 
-4%
0569
Je ľahký, jantárový, chmelový, hutný ležiak. Jeho chuťovú bohatosť najlepšie oceníte ak bude dobre vychladený. -hmotnosť koncentrátu: 1,8 kg -objem várky (doporučený): 23 l -obsah alkoholu: 4,5 %  (pri surogácii 1 kg/23l) -horkosť EBU: 45 - 55 -farba EBC: 16 – 20 Súčasťou koncentrátu sú aj kvasinky.
Typ piva: Lager
Výrobca: Muntons
Horkosť: 45 - 59
1960  2050 
-4%
634
Tradičné české pivo. Podávajte dobre chladené. -hmotnosť koncentrátu: 1,8 kg -objem várky (doporučený): 23 l -obsah alkoholu: 4,5 %  (pri surogácii 1 kg/23l) -horkosť EBU: 25 - 35 -farba EBC: 8 - 12 Súčasťou koncentrátu sú aj kvasinky.
Typ piva: Pilsen/Pilsener
Výrobca: Muntons
Horkosť: 29 - 44
1960  2050 
-3%
0247
Silné a hutné pivo, veľmi tmavé a veľmi chmelené. Nemusíte byť odborníci, aby ste si toto pivo užili. -hmotnosť koncentrátu: 1,8 kg -objem várky (doporučený): 23 l -obsah alkoholu: 4,5 %  (pri surogácii 1 kg/23l) -horkosť EBU: 50 - 60 -farba EBC: 225 – 275 Súčasťou koncentrátu sú aj kvasinky.
Typ piva: Stout
Výrobca: Muntons
Horkosť: 45 - 59
1990  2050 
-11%
248
IPA Bitter je svetlé, jemne vyvážené pivo. Pôvodne varené pre spotrebu v Indii. Je ideálne k uhaseniu smädu. -hmotnosť koncentrátu: 1,8 kg -objem várky (doporučený): 23 l -obsah alkoholu: 4,5 % (pri surogácii 1 kg/23l) -horkosť EBU: 17 - 23 -farba EBC: 22 – 28 Súčasťou koncentrátu sú aj kvasinky.
Typ piva: Bitter, India Pale Ale
Výrobca: Muntons
Horkosť: 13 - 28
1820  2050 
-2%
Vypredané
017
Veľmi tmavé a viac chmelené, chuťovo bohaté pivo skvelého charakteru. Podávajte dobre vychladené. -hmotnosť koncentrátu: 1,5 kg -objem várky (doporučený): 23 l -obsah alkoholu: 4,1 %  (pri surogácii 1 kg/23l) -horkosť EBU: 50 - 60 -farba EBC: 225 – 275 Súčasťou koncentrátu sú aj kvasinky.
Typ piva: Stout
Výrobca: Muntons
Horkosť: 45 - 59
1760  1795 
6944
Midland Mild Ale je tmavé sladké pivo schopné zahasiť smäd aj zahnať hlad. -hmotnosť koncentrátu: 1,5 kg -objem várky (doporučený): 23 l -obsah alkoholu: 4,3 %  (pri surogácii 1 kg/23l) -horkosť EBU: 17 – 23 -farba EBC: 85 – 105 Súčasťou koncentrátu sú aj kvasinky.
Výrobca: Muntons
Horkosť: 13 - 28
1840 
Vypredané
656
Tmavé a hladké hnedé pivo s mierne „arašídovým“ charakterom . -hmotnosť koncentrátu: 1,8 kg -objem várky (doporučený): 23 l -obsah alkoholu: 4,5 %  (pri surogácii 1 kg/23l) -horkosť EBU: 17 - 23 -farba EBC: 90 - 100 Súčasťou koncentrátu sú aj kvasinky.
Výrobca: Muntons
Horkosť: 13 - 28
1980 
-4%
1022
Mladinový koncentrát Muntons Pilsner je príjemné svetlé pivo s osviežujúcou chuťou. Najlepšie chutí dobre vychladené. Obsah alkoholu pri použití 1 kg kvasného cukru je 4,3 %. Jeden mladinový koncentrát Vám postačí na prípravu 23 litrov piva. Hmotnosť mladinového koncentrátu 1,8 kg. Kvasnice sú pribalené pod vrchnákom plechovky. -hmotnosť koncentrátu: 1,8 kg -objem várky (doporučený): 23 l -obsah alkoholu: 4,3 % (pri surogácii 1 kg/23l) -horkosť EBU: 25 - 35 -farba EBC: 7 Súčasťou koncentrátu sú aj kvasinky.    
Typ piva: Pilsen/Pilsener
Výrobca: Muntons
Horkosť: 29 - 44
1960  2050 
-2%
004
Svetlé pivo zlatej farby, populárne v severnej Európe. Ak je dobre vychladené, je veľmi osviežujúce. -hmotnosť koncentrátu: 1,5 kg -objem várky (doporučený): 23 l -obsah alkoholu: 4,1 %  (pri surogácii 1 kg/23l) -horkosť EBU: 25 - 35 -farba EBC: 8 – 12 Súčasťou koncentrátu sú aj kvasinky.
Typ piva: Lager
Výrobca: Muntons
Horkosť: 29 - 44
1760  1795 
-2%
006
Je to ľahké, jemné a pritom iskrivé pivo, typu „pilsner“. Uhasí aj veľký smäd. -hmotnosť koncentrátu: 1,5 kg -objem várky (doporučený): 23 l -obsah alkoholu: 4,1 %  (pri surogácii 1 kg/23l) -horkosť EBU: 25 - 35 -farba EBC: 4 – 7 Súčasťou koncentrátu sú aj kvasinky.
Typ piva: Pilsen/Pilsener
Výrobca: Muntons
Horkosť: 29 - 44
1760  1795 
0464
Klasické anglické pivo, dobre chmelené s bohatou sladovou príchuťou. Podávajte chladené na pivničnú teplotu. -hmotnosť koncentrátu: 1,8 kg -objem várky (doporučený): 23 l -obsah alkoholu: 4,5 %  (pri surogácii 1 kg/23l) -horkosť EBU: 45 - 55 -farba EBC: 27 – 33 Súčasťou koncentrátu sú aj kvasinky.
Typ piva: Bitter
Výrobca: Muntons
1960 
B0002D9EBG.01-A293Q5VQLXBUWR._SCMZZZZZZZ_.jpg -4%
0624
Výsledkom skvelo vyváženého pomeru pšeničného a jačmenného sladu, je príjemné, iskrivé a výrazné pivo, ktoré je obľúbené najmä v Belgicku. Najlepšie si ho vychutnáte dobre vychladené. -hmotnosť koncentrátu: 1,8 kg -objem várky (doporučený): 23 l -obsah alkoholu: 4,5 %  (pri surogácii 1 kg/23l) -horkosť EBU: 25 - 35 -farba EBC: 8 - 10 Súčasťou koncentrátu sú aj kvasinky.  
Typ piva: Pšeničné pivo
Výrobca: Muntons
Horkosť: 29 - 44
1960  2050 
0316
Typické hladké, ľahké pivo pochádzajúce z yorkshirskej oblasti. -hmotnosť koncentrátu: 1,8 kg -objem várky (doporučený): 23 l -obsah alkoholu: 4,5 %  (pri surogácii 1 kg/23l) -horkosť EBU: 17 - 23 -farba EBC: 32 – 40 Súčasťou koncentrátu sú aj kvasinky.
Typ piva: Bitter
Výrobca: Muntons
Horkosť: 13 - 28
1780 
027
Dodáva pivu bohatú plnosť a zvýrazňuje chuť piva. Obsahuje 50 % sušený sladový výťažok a 50 % dextrózu.
940 
Vypredané
816
Náhradná kefa pre rotačnú umývačku fliaš
1400 
1173
Narážač Ball Lock NC na nádobky, Cornellius keg, Fermentasaurus tlakový set alebo bag in box. Vývod vonkajšie 7mm. narážač na kyvety s uzávermi Ball Lock (NC) alebo Bag in Box (BIB) pre vstup (IN) na plyn materiál ABS / nerezová oceľ 304
540 
1152
Narážač Ball Lock NC na nádobky, Cornellius keg, Fermentasaurus tlakový set alebo bag in box. Vývod vonkajší závit M7/16. narážač na kyvety s uzávermi Ball Lock (NC) alebo Bag in Box (BIB) pre vstup (IN) na plyn závit pre pripojenie je 7/16 materiál ABS / nerezová oceľ 304
540 
1174
Narážač Ball Lock NC na nádobky, Cornellius keg, Fermentasaurus tlakový set alebo bag in box. Vývod vonkajšie 7mm. Základná špecifikácia narážač na kyvety alebo bag in box výstup (OUT) na nápoj vývodka 7mm materiál ABS / nerezová oceľ 304
540 
1153
Narážač Ball Lock NC na nádobky, Cornellius keg, Fermentasaurus tlakový set alebo bag in box. Vývod vonkajší závit M7/16. narážač na kyvety s uzávermi Ball Lock (NC) alebo Bag in Box (BIB) pre výstup (OUT)na nápoj závit pre pripojenie je 7/16 materiál ABS / nerezová oceľ 304
540 
Vypredané
1270wellbon
Mlyn na slad s valcami. Valce sú nastaviteľné z obidvoch strán s indikáciou vzdialenosti. Valce sú na guličkových ložiskách. Bez podstavca. Dá sa použiť aj s elektronickou skrutkovačkou, vrtačkou - odporúčané otáčky 200 ot/min. Kapacita zásobníka: 2,7 kg. Kapacita: až 50 kg / hod
8200  9800 
2793
Mlyn na slad s valcami. Valce sú nastaviteľné s indikáciou vzdialenosti. Vzdialenosť medzi valčekmi sa dá nastaviť od 0,6 mm do 2,5 mm. Valce sú na guličkových ložiskách. Šrotovník má špeciálny držiak pre použitie na rôznych nádobách. Dá sa použiť aj s elektronickou skrutkovačkou, vrtačkou. Kapacita: až 50 kg/h
14800 
1948
Ložiskový trojvalcový šrotovník na slad s nastaviteľnou medzerou medzi valčekmi. Veľkosť valčekov:  15x4 cm Nastaviteľný rozsah šrotovania: 0,4 - 1,7 mm
12400 
Vypredané
145
Práškový čistič na odstraňovanie škvŕn a sedimentov zo skla. Zloženie: zmes fosforečnanov, uhličitanov, silikátov a alkalických sulfátov. Viac ako 90% roztoku je biologicky odbúratelný. Vďaka pôsebeniu solí produkt efektívne odstraňuje všetky škvrny a sedimenty zo sklenených nádob. Je vysoko efektívny pri nízkej koncentrácii. Odstraňuje zvyšky vína, piva, plesne a nežiadúce pachy. Obzvlášť je vhodný na odstraňovanie etikiet zo skla. Neobsahuje kyseliny ani chlór. Pri štandardnej koncentrácii nie je dráždivý pre pokožku. Neodporúča sa používať pri automatických plničkách vína. Dávkovanie: používa sa 0,5 % - 1 % roztok
600 
4298
Nerezové sitko s priemerom 8,5 cm na varenie čaju - koreniny dobre slúži aj na chmeľovanie. Do sitka sa umiestni dávka chmeľu a potom sa umiestni do varnej nádoby. Po ukončení chmeľovaru sa sitko aj s chmeľom vyberú, čo uľahčuje scedovanie.
240 
Vypredané
2092
Nerezový mikrofilter 21 x 8,5 cm (vonkajší priemer) - 90 mikron.
940 
2044
Nerezový mikrofilter s uzáverom 7 x 12,5 cm - 120 mikron.
400 
1029
Nerezový mikrofilter s uzáverom 29,7 x 6,6 cm - 300 mikron. Objemovo stačí na 150 g chmeľu.
1380 
-36%
1212
Odkaľovač sa inštaluje do vypúšťacieho ventilu a takto bráni nasatiu usadeniny z dna fermentačnej nádoby.
070  110 
Vypredané
845
Slúži na dávkovanie sypkého materiálu , ako dextróza, cukor,...
140 
1862
Odmerný plastový valec slúži na pohodlnejšie zisťovanie hustoty piva. Skladá sa z priehľadného plášťa, ktorý sa natesno zatlačí do plastového stojanu. Odmerný valec naplníme mladinou a následne hustomerom meriame hustotu mladiny. Výška 26,5 cm.
250 
-13%
Vypredané
valec250
Odmerný plastový valec slúži na pohodlnejšie zisťovanie hustoty piva. Skladá sa z priehľadného plášťa, ktorý sa natesno zatlačí do plastového stojanu. Odmerný valec naplníme mladinou a následne hustomerom meriame hustotu mladiny. Výška 39 cm.
350  400 
1171
Jednoduchá pípa so 60 cm hadicou na Cornelius keg.
800 
B0007R4XYK.01-A2H2AYTJFCST9E._SCMZZZZZZZ_.jpg -10%
30045477
Známe anglické suché kvasnice typu Ale, vyznačujúce sa vysokou rýchlosťou fermentácie a výbornou schopnosťou tvoriť kompaktný sediment na konci fermentácie, čo značne uľahčuje stáčanie piva. Pre pivá typu Blonde Ale, Bitter, English IPA, English Pale Ale, Oatmeal Stout, Sweet Stout,  Doporučená teplota fermentácie: 15-24°C. Dávkovanie: 11,5 g na 20 - 30l piva. Balenie: 11,5g
270  300 
9421025510915
Špičkové kvasienky pre americký štýl výroby piva. Kvasinky vytvárajú vynimočnú čistú chuť, ktorá dovolí dominanciu chmelovej arómy. Vhodné sú pre pivá typu american style pale ale, american double IPA, american style imperial stout, ... Vyznačujú sa rýchlou fermentáciou a výbornou sedimentáciou, čo značne uľahčuje stáčanie. Teplota kvasenia: 18 - 23 °C Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny Obsah balenia: 10 g
340 
1240
Sušené kvasinky pre vrchnú fermentáciu pre pšeničné pivá belgického typu a ľahké pivá do 5,5 % alkoholu. Pivá majú neutrálnu chuť, sedimentácia a stupeň dokvasenia je nízky. Optimálna teplota fermentácie: 18-24°C. Dávkovanie: 10-16g na 20 litrov piva. Balenie: 11,5 g
300 
-7%
30048478
Sušené kvasinky pre vrchnú fermentáciu. Použitie pre pivá typu Ale. Vyrovnané kvasenie produkuje čisté pivo s nízkym obsahom diacetylu. Optimálna teplota fermentácie: 15 - 24°C Dávkovanie: 11,5 g na 20 - 30 litrov Balenie: 11,5 g  
280  300 
853
Vrchné kvasnice určené na výrobu Belgických kláštorných špeciálov. Vyznačujú sa dobrou sedimentáciou ,vysokou toleranciou na alkohol (≈12% objem / objem) a vysokým stupňom prekvasenia (AA: 82%) Rozsah prevádzkovej teploty: 12 až 25 ° C Odporúčaný rozsah teploty fermentácie 15-20 ° Balenie: 11,5 g
380 
0063
Sušené kvasinky pre vrchnú fermentáciu, do silných Ale špeciálov. Kvasinky dobre znášajú vyšší obsah alkoholu až do 11,5%. Pre pivá typu Ale, Witbier Optimálna teplota fermentácie: 15-24°C. Dávkovanie: 10-16g na 20 litrov piva. Balenie: 11,5 g
220 
3516662960004
Sušené kvasinky pre vrchnú fermentáciu pšeničných pív. Optimálna teplota fermentácie: 15 - 24°C Dávkovanie: 10 - 16 g/ 20 litrov Balenie: 11,5 g Expirácia: 07/2023
380 
-14%
Vypredané
7052
Plastové miešadlo na rozmiešanie mladiny v kvasnej nádobe. Dĺžka 53 cm.
250  290 
3041
Plastové miešadlo na rozmiešanie mladiny v kvasnej nádobe. Dĺžka 70 cm.
260 
1372
Obojstranné miešadlo na rozmiešanie mladiny v kvasnej nádobe alebo ako výborný pomocník pri výrobe syra. Dĺžka 45 cm
240 
4839
Citrus aurantium var. Dulcis Sladká pomarančová kôra dodáva pomarančovú chuť a vôňu. Pridáva sa na konci varu.
340 
4987
1,5'' LCD Displej Maximálne zaťaženie: 40 kg Rozlíšenie: 20 g jednotky k dispozícii: kg, lb, oz automatické nulovanie automatický zámok váhy po stabilizácii Napájané 2x AAA batériami (sú súčasťou balenia) Rozmery:   8,6cm x 5cm x 1,9cm Váha:   70 g
480 
2339
Profesionálne obnovený Cornelis keg pod tlakom. Je to 19,5 l nerezový sud, ktorý sa dá ľahko otvoriť a rukou umyť. Je vybavený tlakovým poistným ventilom a odolný proti tlaku až do 8 barov. Hmotnosť: 4,6 kg
7800 
3150
Číriace činidlo vo forme tabliet, obsahujúce polysacharid karagenan, ktoré sa pridáva do mladiny ku koncu chmeľovaru. Získava sa z červených rias ( z tzv. Írskeho machu). Polysacharidy obsiahnuté v produkte významne pomáhajú koaguláciu proteínov a ostatných látok spôsobujúcich zákal v pive. Jeho použitím docielime dlhšiu trvanlivosť nápoja, znížime zákal a zvýšime čírosť. Doporučená aplikácia: Protafloc tablety je výhodné používať pri výrobe vrchne kvasených pív, kde sú používané kvasnice s horšou sedimentáciou. Použitie je individuálne a veľmi závisí na použitých surovinách a receptúre! Optimálne použitie: 10 - 15 min. pred...
200 
1015
Na meranie pH vzorky piva, vína. Balenie obsahuje 20 prúžkov s farebnými stupnicami. Rozsah merania:  3,8 - 5,5 pH po 0,2/0,3 pH.
390 
203
Na meranie pH vzorky piva. Balenie obsahuje 20 prúžkov s farebnými stupnicami. Rozsah merania:  5,2 - 6,8 pH po 0,2/0,3 pH.
440 
puro100
Moderný, ekologický prostriedok na báze aktívneho kyslíka pre dezinfekciu nádob, sklenených a plastových fliaš, kelímkov. Popis Chemipro OXI je dodávaný vo forme kryštalickej, vo vode rozpustnej látky. Je zmesou uhličitanu sodného a peroxidu vodíka. Rozpustením vo vode dochádza k rýchlemu uvoľneniu kyslíka, čo poskytuje výkonnú dezinfekciu, čistenie a bielenie. Príprava roztoku : 4g prípravku (1 kávová lyžička) na 1 liter teplej až horúcej vody Postup dezinfekcie: Fľaše a nádoby sa naplnia trochou (cca 1/10 objemu nádobky) roztoku a nechá sa minimálne 5 minút pôsobiť. Uvolňujúci kyslík vykoná dezinfekciu. Pozor! Do PET...
180 
Vypredané
2330
Reduktor CO2 pre Sodastream fľaše. Merací rozsah: 0 - 90 psi (10 psi = 0,69 bar). Závit: TR 21*4. Spoj na hadicu s priemerom 8 mm.
2900