Podkategórie Podkategórie

Podkategórie
-20%
Vypredané
012.250.7
Korunkový výber s plastovým obložením. Vhodné pre všetky bežné pivové fľaše, mlieko, či sódové fľaše. Nesterilizované.
200  250 
-20%
Vypredané
012.252.3
Korunkový výber s plastovým obložením. Vhodné pre všetky bežné pivové fľaše, mlieko, či sódové fľaše. Nesterilizované.
200  250 
-20%
Vypredané
012.256.4
Korunkový výber s plastovým obložením. Vhodné pre všetky bežné pivové fľaše, mlieko, či sódové fľaše. Nesterilizované.
200  250 
-20%
012.246.5
Korunkový výber s plastovým obložením. Vhodné pre všetky bežné pivové fľaše, mlieko, či sódové fľaše. Nesterilizované.
200  250 
-20%
Vypredané
012.254.9
Korunkový výber s plastovým obložením. Vhodné pre všetky bežné pivové fľaše, mlieko, či sódové fľaše. Nesterilizované.
200  250 
-20%
Vypredané
012.259.8
Korunkový výber s plastovým obložením. Vhodné pre všetky bežné pivové fľaše, mlieko, či sódové fľaše. Nesterilizované.
200  250 
210a
Samolepiaci teplomer s rozsahom 2 - 36 °C. Treba nalepiť na nádobu a pri nameranej teplote zmení farbu číslice. Vodeodolný.
200 
3150
Číriace činidlo vo forme tabliet, obsahujúce polysacharid karagenan, ktoré sa pridáva do mladiny ku koncu chmeľovaru. Získava sa z červených rias ( z tzv. Írskeho machu). Polysacharidy obsiahnuté v produkte významne pomáhajú koaguláciu proteínov a ostatných látok spôsobujúcich zákal v pive. Jeho použitím docielime dlhšiu trvanlivosť nápoja, znížime zákal a zvýšime čírosť. Doporučená aplikácia: Protafloc tablety je výhodné používať pri výrobe vrchne kvasených pív, kde sú používané kvasnice s horšou sedimentáciou. Použitie je individuálne a veľmi závisí na použitých surovinách a receptúre! Optimálne použitie: 10 - 15 min. pred...
200 
mosaic30
Nová americká odroda chmeľu, ktorá má komplexnú arómu kvetinovú a hodne tropického ovocia s jemným nádychom borovice. Alfa kyseliny :   11,5 - 13,5 % Beta kyseliny :  3,2 - 3,9% Použitie: americký Ale,IPA Možná náhrada: Simcoe Vhodné na posledné chmelenie pri chmelovaru alebo pri studenom chmelení. Granule typ 90. Alfa kyseliny: 12,8 %
210 
simcoe30
Americká aromaticko-horká odroda chmeľu, ktorá má arómu - marakujovú, píniovú, grepovú a mučenkovú. Alfa kyseliny : 12 - 14 % Beta kyseliny : 4 - 5% Použitie: americká IPA, prvé a druhé chmelenie, suché chmelenie. Možná náhrada: Magnum, Summit Granule typ 90. Alfa kyseliny: 12,9 %
210 
sorachi30
Sorachi Ace je exotická pôvodne japonská odroda chmeľa, získaná so šľachtením odrodu Brewers Gold a Žatecký červeňák (USA). Má unikátnú aróma citrónu s náznakom zeleného čaja, kôpru a koriandera. Alfa kyseliny :   10 - 16 % Beta kyseliny :   6 - 7% Použitie: pre osviežujúce typy piva, ako Saison, US Wheat ale, US Pale ale Granule typ 90. Alfa kyseliny: 12 % Citrónová a kokosová aróma. Použitie : ...
210 
Moss50
Chondrus crispus, známy pod spoločným názvom írsky mach, mach alebo karagenán (írsky - carraigín), je druh červené riasy, ktorá rastie hojne pozdĺž skalnatého pobrežia Atlantiku zo strany Európy a Severnej Ameriky. V čerstvom stave je riasa mäkká a chrupavkovitá, líši sa vo farbe (od zelenožltej, cez červenú až tmavo fialovú, alebo purpurovohnedá). Hlavná zložka riasy je slizovité telo, pozostávajúce z polysacharidov – karagenán (obsahuje až 55%); ďalej riasa obsahuje takmer 10% bielkovín a asi 15% minerálnych látok a je bohatá na jód a síru. Použitie byliny: - V pivovarníctve sa používa na vyčírenie mladiny. Pridáva sa v...
210 
302
Korunkový výber s plastovým obložením. Vhodné pre všetky bežné pivové fľaše, mlieko, či sódové fľaše. Nesterilizované.
210 
0063
Sušené kvasinky pre vrchnú fermentáciu, do silných Ale špeciálov. Kvasinky dobre znášajú vyšší obsah alkoholu až do 11,5%. Pre pivá typu Ale, Witbier Optimálna teplota fermentácie: 15-24°C. Dávkovanie: 10-16g na 20 litrov piva. Balenie: 11,5 g
220 
amarillo30
Amarillo je pomerne mladá odroda amerického chmeľu, strednej horkosti, kvetinovou a výraznou citrusovou vôňou. Chute a vône typické pre Amarillo sú mandarínka, pomaranč, citrus, tropické ovocie a grapefruit. Použitie: hlavne americké Ale, IPA, druhé a tretie chmelenie, suché chmelenie. Možná náhrada: Cascade, Centennial, Simcoe. Granule typ 90 Alfa kyseliny: 9,1 %
220 
citra30
Citra je v nedávnej dobe novo vyšľachtený aromatický chmeľ s vysokým obsahom alfa kyselín, známy pre svoju chuť a arómu. Bola povolená v USA v roku 2007. Názov naznačuje, že popis jeho chutí zahŕňa citrusy (citron a limetku), grapefruit, egreše aj charakter ďalšieho tropického ovocia. Citra sa veľmi často používa ako jediný chmeľ, ktorý zabezpečuje intenzívny aromatický profil s vyrovnanou chuťou. Použitie: IPA, americká IPA, belgická IPA, prvé a druhé chmelenie, suché chmelenie. Granule typ 90 Alfa kyseliny: 12,8 % Rok zberu:  2019
220 
O440
Nazývaný tiež ako kyslý, acidofilný slad. Znižuje pH rmutu, sladiny a piva. Obsahuje 1-2% kyseliny mliečnej. Zvyšuje enzymatickú činnosť v kaši a zlepšuje účinnosť extraktu. Zlepšuje stabilitu a predlžuje životnosť hotového piva. Podporuje ucelenú, komplexnú chuť piva. Môžete použiť až do 1-5% (10% pre kyslé štýly piva).
220 
399
 
220 
galaxy30
Austrálska odroda s výraznou citrusovou, broskyňovou príchuťou. Alfa kyseliny :   11 - 16 % Beta kyseliny :  5 - 6,9% Použitie: IPA, posledné a studené chmelenie. Možná náhrada: Citra Granule typ 90.  Alfa kyseliny: 14,8 %
220 
Ventil s odkaľovačom -42%
1043
Vypúšťací ventil k fermentačnej nádobe s možnosťou nasadenia stáčača. Namiesto štandardnej matice obsahuje odkaľovaciu maticu, plniacu funkciu odkaľovača. Ak je matica nasadená tak, že otvor je na vrchnej strane a prehradenie naspodu, funkcia odkaľovania je aktívna. Ak je otvor v spodnej časti a prehradenie navrchu, ventil sa správa ako obyčajný vypúšťací ventil.
220  380 
CMO
Legendárna britská odroda, z ktorej sa vyrába ten najlepší slad. Vďaka nízkemu obsahu dusíka má vysokú výťažnosť a finálne pivo je veľmi číre. Pivu dodá bohatú sladovú chuť. Maris Otter je klasickou voľbou pri všetkých typoch anglických pív (Ale, Stout, Porter, atď.) a je tiež používaný aj ako základný slad pre kontinentálne a americké pivá typu Ale, a niekedy aj ležiaky. Jeho podiel pri sypaní môže byť až 100%. Farba: 5 - 7 EBC Výrobca: CRISP malting, UK
220 
-12%
1158
Korunkový výber s plastovým obložením. Vhodné pre všetky bežné pivové fľaše, mlieko, či sódové fľaše. Nesterilizované.
220  250 
-12%
012.242.3
Korunkový výber s plastovým obložením. Vhodné pre všetky bežné pivové fľaše, mlieko, či sódové fľaše. Nesterilizované.
220  250 
-12%
Vypredané
1157
Korunkový výber s plastovým obložením. Vhodné pre všetky bežné pivové fľaše, mlieko, či sódové fľaše. Nesterilizované.
220  250 
2051
Do polyesterového vrecka sa nasype požadované množstvo chmeľu a vykoná sa chmeľovar. Po jeho skončení sa celé vrecko i s chmeľom jednoducho vyberie. Materiál vrecka zaručuje, že sa z vrecka nedostanú čiastočky chmeľu do mladiny. Rozmer: 20 cm x 30 cm. Vrecko môžeme používať viackrát.
220 
2294
Svetoznáme kvasnice typu Ale. Majú rovnomernú fermentáciu a produkujú čisté pivo s nízkym obsahom diacetylu. Doporučená teplota kvasenia 18 - 20°C. Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny Obsah balenia: 10 g Tolerancia na alkohol až do 9 % ABV.   Obsah sáčku vysypte na povrch 1 dcl prevarenej vody alebo mladiny s teplotou 23-27°C. Nemiešajte! Po 15-30 minútach zamiešajte a takto vzniknutú kašu dajte do fermentačnej nádoby.    
220 
1094
Svetoznáme kvasnice typu Ale. Majú rovnomernú fermentáciu a produkujú čisté pivo s nízkym obsahom diacetylu. Doporučená teplota kvasenia 17 - 22°C. Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny Obsah balenia: 10 g Obsah sáčku vysypte na povrch 1 dcl prevarenej vody alebo mladiny s teplotou 23-27°C. Nemiešajte! Po 15-30 minútach zamiešajte a takto vzniknutú kašu dajte do fermentačnej nádoby.
220 
2277
Kvasnice typu Írsky Ale na vrchné kvasenie. Majú rýchlu a rovnomernú fermentáciu. Spôsob kvasenia vrchné kvasenie Doporučená teplota kvasenia 18 - 24°C Dávkovanie 20 - 25 L Obsah balenia 10 g Schopnosť kvasenia (atenuácia) 71-75 % Sedimentácia (flokulácia) stredná Tolerancia na alkohol 9 % ABV Pre pivá typu:  Irish Red Ale, Irish Stout Obsah sáčku vysypte na povrch 1 dcl prevarenej vody alebo mladiny s teplotou 23-27°C. Nemiešajte! Po 15-30 minútach zamiešajte a takto vzniknutú kašu dajte do fermentačnej nádoby.
220 
2278
Kvasnice na vrchné kvasenie pív typu Kölsch a ďalších neutrálnych pív typu Ale. Spôsob kvasenia vrchné kvasenie Doporučená teplota kvasenia 18 - 20°C Dávkovanie 20 - 25 L Obsah balenia 10 g Tolerancia na alkohol 9 % ABV Pre pivá typu: Kölsch, Ale Obsah sáčku vysypte na povrch 1 dcl prevarenej vody alebo mladiny s teplotou 23-27°C. Nemiešajte! Po 15-30 minútach zamiešajte a takto vzniknutú kašu dajte do fermentačnej nádoby.  
220 
2273
Prémiové kvasinky typu anglický Ale. Majú rýchlu a rovnomernú fermentáciu s dobrou sedimentáciou. Spôsob kvasenia vrchné kvasenie Doporučená teplota kvasenia 19 - 22°C Dávkovanie 20 - 25 L Sedimentácia (flokulácia) vysoká Obsah balenia 10 g Tolerancia na alkohol 9 % ABV Obsah sáčku vysypte na povrch 1 dcl prevarenej vody alebo mladiny s teplotou 23-27°C. Nemiešajte! Po 15-30 minútach zamiešajte a takto vzniknutú kašu dajte do fermentačnej nádoby.  
220 
2272
Kvasinky Belgian Wit Ale na výrobu belgických pšeničných pív. Spôsob kvasenia vrchné kvasenie Doporučená teplota kvasenia 17 - 19 °C Dávkovanie 20 - 25 L Sedimentácia (flokulácia) stredná Obsah balenia 10 g Tolerancia na alkohol 9 % ABV Obsah sáčku vysypte na povrch 1 dcl prevarenej vody alebo mladiny s teplotou 23-27°C. Nemiešajte! Po 15-30 minútach zamiešajte a takto vzniknutú kašu dajte do fermentačnej nádoby.
220 
lemondrop
Meno hovorí za všetko. Táto donedávna iba experimentálna odroda ponúka unikátny citrónovo-citrusový charakter s príjemnou vôňou pripomínajúci citrónovú sladkosť známu pod rovnakým názvom. Ideálne je na studené chmelenie. Pre pivá typu:    American Ale, Saison, Wheat beer Možná náhrada:  Cascade, Mandarina Bavaria, Centennial Alfa kyselina:  4,9 %
220 
Vypredané
eukanot50
Ekuanot je veľmi nová odroda, na trhu iba od roku 2014. Ide o chmeľ, ktorý je korenistý a ovocný zároveň. Z ovocia je v ňom cítiť hlavne tropické a kôstkové odrody. Táto odroda chmeľu sa často využíva na druhé a tretie chmelenie. Pre pivá typu: American IPA, American Pale, Session IPA, single-hop Alfa-kyselina:  13,6 %
220 
1232
Kvasná zátka sa používa pri kvasení piva či vína, kedy umožňuje únik kvasných plynov najmä CO2 z kvasnej nádoby, ale neumožní prístup vzduchu dovnútra, kvôli možnej kontaminácii baktériami. Kvôli konštrukcii je tichšia než klasické zátka.
220 
4256
Je vyrobený z pevného materiálu a pri vare sa netrhá. Rozmer 10x20 cm. Obsah balenia: 10 ks
220 
B00028DM96.01._SCMZZZZZZZ_.jpg -37%
6988
Vypúšťací ventil k fermentačnej nádobe s možnosťou inštalácie odkaľovača a stáčača.
240  380 
Vypredané
648
Celková dĺžka: 30 cm Dĺžka časti so štetinami: 12 cm Šírka 4,0 cm.
240 
warrior50
Warior patrí medzi horko-aromatické odrody s obsahom kyseliny alfa 14,5% -17,0% . Má grapefruitovú , citrónovo- ananásovú arómu s nádychom borovice . Jeho vysoká  horkosť a veľmi jemná vôňa ponúka nový rozmer pre piva hlavne typu IPA & Double IPA . Možná náhrada: Columbus, Magnum, Nugget. Granule. Obsah kyseliny alfa 17 %
240 
995
Pomocou kvasiniek môže vytvoriť mimoriadne chutné a osviežujúce pivá typu cider. Sú schopné fermentovať v náročných podmienkach a v širokom rozsahu teplot. Vyznačujú sa rýchlou fermentáciou a výbornou sedimentáciou, čo značne uľahčuje stáčanie. Teplota kvasenia: 18 - 24 °C Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny Obsah balenia: 10 g
240 
1372
Obojstranné miešadlo na rozmiešanie mladiny v kvasnej nádobe alebo ako výborný pomocník pri výrobe syra. Dĺžka 45 cm
240 
821x2
Nemecký aromatický chmeľ z regiónu Hallertau. Komplexná aróma pripomínajúca víno, porovnateľné so Sauvignon Blanc. M á silnú ovocnú chuť a vôňu, ktorá pripomína biele víno, alebo naprešované čerstvého hrozno alebo egreše. Hlavné využitie tohoto chmeľu je na výrobu amerických a špeciálnych pív. Je to chmeľ so síce výraznou, ale veľmi hladkou horkosťou. Použitie:americké pivá typu ale, ipa, double ipa, ale aj ležiaky Granule typ 90. Obsah alfa kyseliny: 8,9 %
240 
1258
Kvasinky New England na výrobu piva typu East Coast Ale a New England IPA. Spôsob kvasenia vrchné kvasenie Doporučená teplota kvasenia 18 - 20°C Dávkovanie 20 - 25 L Sedimentácia (flokulácia) stredná Obsah balenia 10 g Tolerancia na alkohol 10 % ABV Obsah sáčku vysypte na povrch 1 dcl prevarenej vody alebo mladiny s teplotou 23-27°C. Nemiešajte! Po 15-30 minútach zamiešajte a takto vzniknutú kašu dajte do fermentačnej nádoby.
240 
1155
Ochráňte svoje pivo pred oxidáciou ! Tieto "lapače kyslíka" majú špeciálnu vložku, ktorá absorbuje molekuly kyslíka v hrdlovej časti fľaše. Táto vrstva chráni pivo pred oxidáciou, zabezpečuje stabilitu chuti a predlžuje jeho trvanlivosť. Uzávery sú aktivované vlhkosťou, preto korunkové zátky pred fľaškovaním iba navlhčite / dezinfikujte.
240 
4298
Nerezové sitko s priemerom 8,5 cm na varenie čaju - koreniny dobre slúži aj na chmeľovanie. Do sitka sa umiestni dávka chmeľu a potom sa umiestni do varnej nádoby. Po ukončení chmeľovaru sa sitko aj s chmeľom vyberú, čo uľahčuje scedovanie.
240 
1914
Biele prevedenie Teplotný rozsah -50 ° C - 110 ° C. typ čidla NTC (10K/3435) rozlíšenie 0.1 °C napájanie 2x batérie LR44 (sú súčasťou balenia) veľkosť 47x28x14 mm váha 22 g
240 
-14%
Vypredané
7052
Plastové miešadlo na rozmiešanie mladiny v kvasnej nádobe. Dĺžka 53 cm.
250  290 
1862
Odmerný plastový valec slúži na pohodlnejšie zisťovanie hustoty piva. Skladá sa z priehľadného plášťa, ktorý sa natesno zatlačí do plastového stojanu. Odmerný valec naplníme mladinou a následne hustomerom meriame hustotu mladiny. Výška 26,5 cm.
250 
O52
Použitie: - polotmavé, tmavé pivá - pivá " Bockbier", "Weissbier" Prísady : 20% Výsledok : dosiahnutie polotmavej farby, lepšia stabilita a chuť piva
250 
Vypredané
callista100
Nová nemecká odroda patriaca do skupiny tzv. "flavour hops" so špecifickou arómou. Vyšlachtená bola v nemeckom Hüllu v roku 2015 a doplňuje zaujímavý sortiment nemeckých odrôd ako je Huell Melon, Mandarina Bavaria, Hallertau Blanc, Polaris a Ariana. Má arómu maracuje, grapefruitu, broskyne a egreša. Obsah alfa kyseliny:  3,6 %
250 
7226r
Korunkový uzáver s plastovým obložením. Pre šampanské fľaše s viečkom na okraji korunky. Na zatvorenie potrebujete korunkový zatvárač s 29 mm hlavou. Nesterilizované.
250 
7226g
Korunkový uzáver s plastovým obložením. Pre šampanské fľaše s viečkom na okraji korunky. Na zatvorenie potrebujete korunkový zatvárač s 29 mm hlavou. Nesterilizované.
250 
hersb100
Nemecký najpopulárnejší, aromatický chmeľ s korenistou arómou. Pestovaný v najväčšom európskom chmeľovom výmerí medzi Mníchovom a Norimbergom. Táto chmeľová odroda s jemnou rafinovanosťou je predkom mnohých odrôd v USA. Má dobrú toleranciu k chorobám. Obsah alfa kyseliny: 3 - 5,5%.
260 
Vypredané
475
Radi by ste nechali dozrieť svoje víno, pivo alebo destilát "v dube" ale bez dubového sudu? Dubové chipsy barrique sa používajú na optimalizáciu senzorických vlastností vín a destilátov . Podporujú štruktúru a aromatický profil vín a destilátov. Zanechávajú príjemný vanilkový vnem. Spočiatku sú vína ťažkopádnejšie. Neskôr sa prejaví jemná pikantná a korenisto-nasladlá dochuť. Vyžadujú dlhší kontakt s vínom a väčší prístup kyslíka. Oproti americkému dubu má o niečo jemnejšiu arómu. Všeobecne podporujú rýchlejšie zrenie vína. Chipsy z francúzkeho dubu môžu byť stredne pálené alebo silne pálené. Medium- Stredné :...
260 
474
Radi by ste nechali dozrieť svoje víno, pivo alebo destilát "v dube" ale bez dubového sudu? Dubové chipsy barrique sa používajú na optimalizáciu senzorických vlastností  vín a destilátov . Podporujú štruktúru a aromatický profil vín a destilátov. Zanechávajú príjemný vanilkový vnem. Spočiatku sú vína ťažkopádnejšie. Neskôr sa prejaví jemná pikantná a korenisto-nasladlá dochuť. Vyžadujú dlhší kontakt s vínom a väčší prístup kyslíka. Oproti americkému dubu má o niečo jemnejšiu arómu. Všeobecne podporujú rýchlejšie zrenie vína. Chipsy z francúzkeho dubu môžu byť  stredne pálené alebo silne pálené. Medium- Stredné :...
260 
473
Radi by ste nechali dozrieť svoje víno, pivo alebo destilát "v dube" ale bez dubového sudu? Dubové chipsy barrique sa používajú na optimalizáciu senzorických vlastností  vín a destilátov . Podporujú štruktúru a aromatický profil vín a destilátov. Zanechávajú príjemný vanilkový vnem. Vo vínach sa prejavia výraznou aromatikou po vanilkových a ovocných tónoch. Všeobecne podporujú rýchlejšie zrenie vína. Chipsy z  amerického duba môžu byť  stredne pálené alebo silne pálené. Medium- Stredné : triesky pridávajú mandľovú a karamelovú chuť a sú používané hlavne vo svetlých vínach. Heavy- Silné : triesky pridávajú viac...
260 
472
Radi by ste nechali dozrieť svoje víno, pivo alebo destilát "v dube" ale bez dubového sudu? Dubové chipsy barrique sa používajú na optimalizáciu senzorických vlastností  vín a destilátov . Podporujú štruktúru a aromatický profil vín a destilátov. Zanechávajú príjemný vanilkový vnem. Vo vínach sa prejavia výraznou aromatikou po vanilkových a ovocných tónoch. Všeobecne podporujú rýchlejšie zrenie vína. Chipsy z  amerického duba môžu byť  stredne pálené alebo silne pálené. Medium- Stredné : triesky pridávajú mandľovú a karamelovú chuť a sú používané hlavne vo svetlých vínach. Heavy- Silné : triesky pridávajú viac...
260 
800
Radi by ste nechali dozrieť svoje víno, pivo alebo destilát "v dube" ale bez dubového sudu? Dubové chipsy barrique sa používajú na optimalizáciu senzorických vlastností vín a destilátov . Podporujú štruktúru a aromatický profil vín a destilátov. Zanechávajú príjemný vanilkový vnem. Dávkovanie: 5 - 30g /10 l Doba zrenia: 3 dni - 3 mesiace
260 
799
Radi by ste nechali dozrieť svoje víno, pivo alebo destilát "v dube" ale bez dubového sudu? Dubové chipsy barrique sa používajú na optimalizáciu senzorických vlastností vín a destilátov . Podporujú štruktúru a aromatický profil vín a destilátov. Zanechávajú príjemný vanilkový vnem. Dávkovanie: 5 - 30g /10 l Doba zrenia: 3 dni - 3 mesiace
260 
1160
Do polyesterového vrecka sa nasype požadované množstvo chmeľu a vykoná sa chmeľovar. Po jeho skončení sa celé vrecko i s chmeľom jednoducho vyberie. Materiál (210 mikronov) vrecka zaručuje, že sa z vrecka nedostanú čiastočky chmeľu do mladiny. Rozmer: 7,5 cm x 58 cm. Vrecko môžeme používať viackrát.
260 
888
Stredne pálené kocky z moruše sa používajú na optimalizáciu senzorických vlastností destilátov . Podporujú štruktúru a aromatický profil destilátov. Dávkovanie: 5 - 30g /10 l Doba zrenia: 3 dni - 3 mesiace
260 
3373
Vybrané kvasinky z oblasti Champagne, vhodné pre všetky typy ciderov, dokonca aj v náročných podmienkach fermentácie. Pracuje v širokom rozsahu teplôt. Veľmi dobrá asimilácia fruktózy. flokulácia: vysoká teplota kvasenia: 10-30 °C dávkovanie: 5 g/ 20-30 l
260 
SafCiderAB1
Tieto kvasinky na Cider majú j emný aromatický profil  čerstvého (jablko) ako aj spracovaného ovocia (jablkového pretlaku) s vyváženou chuťou cideru. Sú určené na sladké ako aj suché cidery z čerstvých alebo koncentrovaných jablkových štiav. Vhodné pre náročné kvasné podmienky a zmesi s cukrovými sirupmi.   Teplota fermentácie: 10-30 °C Dávkovanie: 5 g / 20-30 l
260 
Vypredané
3101
Ak máte problém s pripojením vodovodnej hadice k umývadlu v kuchyni alebo kúpeľni, jednoducho odskrutkujte filter z konca vodovodného kohútika a naskrutkujte túto spojku na miesto. Závit je kompatibilný s väčšinou vodovodných batérií používaných v Európe. Medená spojka má aj vonkajší závit M24 a aj vnútorný závit M22.
260 
1571
Bezpečnostný ventil pre Cornelius keg
260 
3041
Plastové miešadlo na rozmiešanie mladiny v kvasnej nádobe. Dĺžka 70 cm.
260 
1378
Biele prevedenie Spôsob zobrazenia: LED displej Priemer otvoru: 41 mm Okrajový rozmer: 44 mm Priemer LCD: 27 mm Výška: 1,5 cm Hmotnosť: 25g (bez batérie) Rozsah merania teploty: -50~70 °C Rozsah merania vlhkosti: 10%~99% Napájanie: gombíková batéria 1,5 V (LR44) je súčasťou balenia
260 
B0007R4XYK.01-A2H2AYTJFCST9E._SCMZZZZZZZ_.jpg -10%
30045477
Známe anglické suché kvasnice typu Ale, vyznačujúce sa vysokou rýchlosťou fermentácie a výbornou schopnosťou tvoriť kompaktný sediment na konci fermentácie, čo značne uľahčuje stáčanie piva. Pre pivá typu Blonde Ale, Bitter, English IPA, English Pale Ale, Oatmeal Stout, Sweet Stout,  Doporučená teplota fermentácie: 15-24°C. Dávkovanie: 11,5 g na 20 - 30l piva. Balenie: 11,5g
270  300 
-7%
30048478
Sušené kvasinky pre vrchnú fermentáciu. Použitie pre pivá typu Ale. Vyrovnané kvasenie produkuje čisté pivo s nízkym obsahom diacetylu. Optimálna teplota fermentácie: 15 - 24°C Dávkovanie: 11,5 g na 20 - 30 litrov Balenie: 11,5 g  
280  300 
centennial50
Centennial je odroda chmeľu pestovaného v USA od roku 1990, nazývaný aj super Cascade. Je to aromatická odroda chmeľu s vyváženou horkosťou, s kvetinovou a citrusovou arómou ako pri Cascade s vyšším obsahom alfa horkých kyselín. Alfa kyseliny :   9,5 - 11,5 % Beta kyseliny :  3,5 - 4,5% Použitie: n a druhé a tretie chmelenie, ako aj na suché chmelenie pre typy piva ALE a pšeničné pivá. Možná náhrada: Cascade, Chinook, Columbus Granule typ 90. Alfa kyseliny: 10,2 %
280 
7441
Jednoduchý cukor. Na rozdiel od repného cukru nezanecháva v pive nežiadúcu chuť. Vhodné na zvýšenie obsahu alkoholu v každom druhu piva. Používa sa aj ako cukor do sekundárneho kvasenia - nasýtenie fliaš oxidom uhličitým.
280 
spalt100
Spalt Select je nemecká jemná aromatická odroda s velmi dobrou aromou. Obsah alfa horkých látok 4,2 %. Je vhodný na druhé a tretie chmelenie Doporučuje sa na ležiaky plzeňského typu , ale vhodný je aj na experimentovanie.
280 
KandiW500
Kandizovaný cukor používajú belgické pivovary pri výrobe svojich svetoznámich pív. Dodáva pivu jedinečnú chuť. Taktiež je veľmi vhodný pre vína, likéry, pečivo, čaj a kávu.
280 
Vypredané
CandyB500
Kandizovaný cukor používajú belgické pivovary pri výrobe svojich svetoznámich pív. Dodáva pivu jedinečnú chuť. Taktiež je veľmi vhodný pre vína, likéry, pečivo, čaj a kávu.
280 
Vypredané
herkules100
 Herkules je novší nemecký chmeľ, ktorý pivu dodáva výrazné chmeľové chute. Napriek svojej výraznej aróme (korenie, ovocie) je používaný najmä na horkosť a to vďaka svojmu vysokému obsahu alfa kyselín. Má korenistú arómu s nádychom ríbezľa. Obsah alfa kyseliny:  16,1 % Pre pivá typu: ležiaky, ale, stout
280 
1633
Mangrave Jacks M05 Kvasnice sú speciálne navrhnuté pre všetky druhy medoviny. Tento kmeň produkujúci vysoký ester prináša čerstvé, kvetinové vône, obzvlášť keď sú fermentované v chlade. Tieto kvasnice majú vysokú toleranciu voči alkoholu a dobre fermentuje v širokom teplotnom rozsahu medzi 15-30 ° C. Tolerancia alkoholu: až 18% Návod: nasypte piamo do 23 - 25 L medového kvasu , nechajte 10 až 15 min. odpočívať a potom riadne premiešajte. Doba fermentácie:2 až 4 týždne. Pre dosiahnutie najlepších výsledkov fermentujte pri teplote 15-30 ° C
280 
4667
Popis: Možností umiestnenia – na chladničku pomocou magnetu, na stenu pomocou otvoru, na kuchynskú linku pomocou stojančeka 2 Funkcie: elektronický časovač / minútka a stopky Akustická signalizácia Napájanie: 1,5V batéria typu AAA
280 
saaz100
Tradičný aromatický chmeľ, zaručujúci vynikajúcu chuť a vôňu piva. Svetovo preslávený štandard kvality chmeľu. Dodáva pivu príjemnú a vyrovnanú chuť a vôňu. Vyrovnaný pomer alfa a beta horkých látok spôsobuje spolu s jedinečným obsahom chmeľových silíc nenapodobniteľný charakter chuti piva hlavne pre pivá typu Pilsner Lager, Pilsner Urquell, pšeničné pivá. Granule 90 Alfa-kyseliny:  3,5 %
300